Chumpus Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 (upraveno) Tak Gil je znovu moderátor pro quartzovou a digitální sekci. Díky a vítej zpátky! Jestli tomu dobře rozumím, tak když je teď někde napsáno "Fórum vedeno: -x-x-x-", tak ten dotyčný moderátor by měl fungovat pouze v té sekci? Upraveno 6. února 2010 uživatelem Chumpus
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Jestli tomu dobře rozumím, tak když je teď někde napsáno "Fórum vedeno: -x-x-x-", tak ten dotyčný moderátor by měl fungovat pouze v té sekci? Ano. Přispívat může samozřejmě kamkoliv.
Chumpus Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Ano. Přispívat může samozřejmě kamkoliv. To je mi jasný, že přispívat může kamkoliv Jenom mi šlo o to, jestli by se tu zase mohlo objevit mazání příspěvků i jinde. Takže díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 .... jestli by se tu zase mohlo objevit mazání příspěvků i jinde. Takže díky. To by klidně mohlo. Mazat mohou i ostatní moderátoři.
Chumpus Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 To by klidně mohlo. Mazat mohou i ostatní moderátoři. No, asi jsme se nepochopili. Ale to je jedno, nakonec to stejně nemá význam...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 No, asi jsme se nepochopili.... Ale pochopili. Nakonec jste si to vyjasnili. Nebo ne?
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Honzo, ani nevím jestli Ti mám gratulovat, spíš Ti budu přát mnoho štěstí a pevné nervy. Naštěstí máš zatím ;-) klidnou sekci.
Gilius Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 díky za vyjádření tady i přes SZ.......potěšilo
jankoxxx Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 heh, Gilius ma stastie ze fejkonapodobeninoremakehomage diskusia moze (zatial) len velmi tazko preniknut do digitalkoveho sveta nech zije neposkvrneny raj digitalu
Gilius Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 nech zije neposkvrneny raj digitalu já bych si dovolil mírně poopravit......Fejky již do digiráje pronikly,takové G-shocky se fejkují o 106. O napodobeninách,remacích snad ani mluvit nebudu.......
jankoxxx Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 já bych si dovolil mírně poopravit......Fejky již do digiráje pronikly,takové G-shocky se fejkují o 106. O napodobeninách,remacích snad ani mluvit nebudu....... ja som skor narazal na to ze tie podivuhodne diskusie poslednych dni tu na fore... respektive sa mi zda ze na digi fore sa este ako tak zachovala slusnost zeby som sa preorientoval?
Gilius Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ááále...to bych neřešil(já rozhodně nechci a nebudu). Digi forum tu není až tak navštěvované......to je fakt A s tou (pře)orientací bych to nepřeháněl,pokud Tě neberou,násilím se nenuť.
jankoxxx Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 ááále...to bych neřešil(já rozhodně nechci a nebudu). Digi forum tu není až tak navštěvované......to je fakt A s tou (pře)orientací bych to nepřeháněl,pokud Tě neberou,násilím se nenuť. no ale rozbroje v mechanickom sektore maju celkom urcite za nasledok migraciu na digi sekciu pristihol som sa ako tam bludim a snazim sa zorientovat tak vela stastia v moderatorskom zivote!
Biges Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Gilius je můj oblíbený moderátor, i když se obvykle pohybuji jinde, než on :-) Nicméně znamená to, že postupně budou mít všechny sekce své moderátory? Jako své určené.
Gilius Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Nicméně znamená to, že postupně budou mít všechny sekce své moderátory? Jako své určené. možná jo Jinak děkuju .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se