lib Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 ......různé právnické hovadiny..... Taláry, paruky a sex ve zmíněném? Evtl. kladívka? (Pardon, nedalo se zdržet se.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 (upraveno) ale zase ty brokolicove/zeleninove/kvetakove madailonky Zeleninove rizecky patri mezi nejhorsi zazitky, kterymi me obdarila vysoka skola (resp. menza). EDIT: A abych nebyl jen OT, tak knihy, chozeni po kopcich (hlavne moje zamilovane Orlicke hory, do kterych se pohrichu dostanu uz jen zridka) a celkove jsem docela pripoutanej k razu ceske krajiny (vcetne kulturni), ktera pro mi postupne dava objevovat dalsi sve krasy. A jsem rad, ze muzu dodat, ze me bavi i moje prace. Upraveno 12. února 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Psal jsem Black Power takže tohle na obr. vlevo a tohle v pravo, ale to je .45 A safra, tohle jsem nkdy nestrilel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 To je střélení pro radost Normální pistole mně už prostě přestala bavit, asi se nadá sečíst kolik jsem vystřílel nábojů 9 mm Luger, a prostě už mně to nebaví... Mám z toho pocit, jako by si řekl celoživotnímu soustružníku "hele vole, poť si vysoustružit pěknou šponu" Ale tohle a větrovky, vzduchovky a pod. to je pohodička, klídek, relax... a černý prach je ke všemu ještě relax za vývinu kouře, blesku a nádherné vůně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Ale tohle a větrovky, vzduchovky a pod. to je pohodička, klídek, relax... a černý prach je ke všemu ještě relax za vývinu kouře, blesku a nádherné vůně Tak tohle mohu potvrdit. Naládovat si mušketu,rozfoukat doutnák....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Nojo, ale je rozdíl, že já sebou beru buchtu aby mi to při střílení podržela.... a je rozdíl, že ty si MUSÍŠ vztít na střílení chlapa aby ti to podržel, protože když ti to nepodrží, tak se těžko trefíš :D Jakou to má ráži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Nemusím,Onione,nemusím......vono to má podpěru(viz.foto - a nechá se to udržet i bez toho-tohle je jen ilustrační fotka z vystoupení.-a trefím se!!!!! ). Ráži Ti nepovím,ale je to víc,než .50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 To co mas Gile ty jsem zkusil jednou... Od lugru, osmatricitky a malorazky mam doma jednu zed zahrady fest poklovanou. A od tyhle flinty mi tam dodnes chybi jedna cihla:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Starý německý sporťáky a zejména Opel Manta. A pak tak do všeho kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 To co mas Gile ty jsem zkusil jednou... Od lugru, osmatricitky a malorazky mam doma jednu zed zahrady fest poklovanou. A od tyhle flinty mi tam dodnes chybi jedna cihla:-) Tahle flinta není moje,ale skupiny....ale jinak,vím,o čem mluvíš Funguje to skoro jako kanón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Nemusím,Onione,nemusím......vono to má podpěru(viz.foto - a nechá se to udržet i bez toho-tohle je jen ilustrační fotka z vystoupení.-a trefím se!!!!! ). Ráži Ti nepovím,ale je to víc,než .50 Já vím, že to má štokrdle na podpírání Ale je to předchůdce bezzáklzovýho kanónu a ne puška :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Tak zlý to není. Nebejt to na černej prach,asi je to větší šlupka........takhle si to jakojenuprdne......a pošle to ven takovou mezikontinentální kouli....která pak urobí velkou díru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Napadlo mě založit nové téma, kde bychom zmiňovali naše další koníčky, kterým se věnujem nebo věnovali. Docela by mě zajímalo jestli máme další společné zájmy. Já již od první třídy modelařim. Vše začalo když jsem s tat´kou začal svavět poměrně velké kolejiště TT. bohužel jsme ho nedokončili protože jsem ve čtvrté třídě začal navštěvovat modelářský kroužek kde jsem začal stavět letadla, snad ho někdy dokončím nebo někdo jiný z rodiny. Už čtrnáct let se věnuji stavbě Rc modelům, nejvíce letadlům. Jsem Student a bohužel poslední dobou na to již nemám moc času, ale snažím se to udržovat. Také trochu akvaristiku jelikož jsem na intru tak se o to snaží starat muj mladší bratr. No a nože a hodinky, to spíše pročítání různých diskusních for. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Zbieranie modelov automobilovych veteranov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Kdysi jsem vyhrál "Zlínský blembák" (modelářská chlubící soutěž většího rozsahu) s dvaatřicetinou Migu 29. Dodnes ho mám vystavený doma a těším se na důchod, až budu mít zase čas lepit. Teď mě zcela pohlcuje rodina a "byznys" tak moc času na koníčky není . . . bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Takove vlakno uz tu samozrejme davno mame http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26369-na-%C4%8Dem-je%C5%A1t%C4%9B-uj%C3%AD%C5%BEd%C3%ADte/?hl=konicky&do=findComment&comment=381332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 SLOUČENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 nevšiml jsem si že téma je už založeno, omlouvám se za plevel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se