Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pžátelé,

jelikož vím, že se to na chronomagu hemží nejrůznějšími profesemi a také jelikož víc hlav víc ví, přicházím s dotazem, zda se někdo z vás touto činností nezabývá, či zda nezná někoho takového a mohl by mi na něj poskytnout pozitivní refernece. Vím, že firem, které se tímto zabývají, jsou na internetu mraky, nicméně vrozená nedůvěra mi radí obrá*** se nejdříve zde, kde mám přece jen o hustotě poctivých lidí vyšší mínění.

Jak je asi zřejmé, potřeboval bych dovézt jedno konkrétní auto z Německa, nevládnu tímto jazykem, nemám osobní zkušenost s vyřizováním s tím souvísejících formalit a nemám na to čas.

Předem moc děkuji za rady, tipy i nabídky.

Hezký večer.

Odesláno

Můj kámoš takhle vozí občas nějaké to přibližovadlo - ještě s jedním tam pro něj dojedou, občas zařídí na místě ještě slevu, s prodejcem vše sepíší, auto odhlásí, zakoupí převozky, natankují a frčej do ČR. Cena se samozřejmě odvíjí od vzdálenosti a časové náročnosti, ale nejsou drahý. Kdyžtak mi pošli SZ, pokud by ti tahle cesta vyhovovala.

Odesláno
Můj kámoš takhle vozí občas nějaké to přibližovadlo - ještě s jedním tam pro něj dojedou, občas zařídí na místě ještě slevu, s prodejcem vše sepíší, auto odhlásí, zakoupí převozky, natankují a frčej do ČR. Cena se samozřejmě odvíjí od vzdálenosti a časové náročnosti, ale nejsou drahý. Kdyžtak mi pošli SZ, pokud by ti tahle cesta vyhovovala.

Taky jsem to tak provedl, jen jsem misto prevozek odvezl auto na plataku... Vyslo me to levneji. A s tou slevou je to svata pravda , osobne to jeste o nejake to euro ukecas.

Odesláno (upraveno)
Taky jsem to tak provedl, jen jsem misto prevozek odvezl auto na plataku... Vyslo me to levneji.

Já měl Galaxyho z Hamburku (takže dálka) - bylo to po vlastní ose levnější. Navíc i rychlejší a díky značkám jsem s autem mohl bez problémů jezdit i v ČR, než jsem ho přihlásil.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Já měl Galaxyho z Hamburku (takže dálka) - bylo to po vlastní ose levnější. Navíc i rychlejší a díky značkám jsem s autem mohl bez problémů jezdit i v ČR, než jsem ho přihlásil.

To je pravda, s dojezdem na STK by mohl mit bez prevozky problem.

Odesláno

Kdyby něco, můžeš v nouzi fouknout SZ i mě, mám kolegu, který to dělá ve volném čase a zaplatí se vždy z toho co usmlouvá na ceně a někdy ještě dokonce něco se vším všudy ušetří i tobě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...