Jakubisko Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Je to sice neuveritelne, ale je to cista pravda. Svoje vintage hodinky Rolex jsem platil v pondeli, v utery je prodejce odeslal (z Hongkongu) a dnes uz je mam na ruce. Pres pul sveta dorazily za 2 dny! Jsou drobne (srovnatelne s Prim Diplomat), ale nadherne. Rozhodne mnohonasobne prekonaly moje ocekavani! Snad se mi podari na vikend si pujcit fotak a udelat nejake fotky. Jo a jsem z nich naprosto v rausi . Gratulace, komunita se pekne rozrusta. Tesim se moc na fotecky A super, dalsi overeny prodejce. Dej potom pls link.
skalis Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Gratulace, komunita se pekne rozrusta. Tesim se moc na fotecky A super, dalsi overeny prodejce. Dej potom pls link. Kupoval jsem od Forwatch, stejne jako Ty Tudory. Zatim posilam fotku z webu, ale v realu jsou hodinky mnohem hezci! Az budu mit fotky, zalozim chlubici vlakno...
Návštěvník Tada Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 No super Nějaké přesně takkové jsem si chtěl pořídit a nakonec jsem si koupil Accutrony, jednou na ně ale taky dojde
tombed Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Gratuluji Skalisi... takže je pokřtíme pivem ve Stáji?
skalis Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Gratuluji Skalisi... takže je pokřtíme pivem ve Stáji? Pivo prolejeme chrtanem, ale tenhle orloj v nem radeji smacet nebudeme .
vojt Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 skalis, krásná jednoduchá elegantní ústřice. Chce to trochu zrání, aby je člověk ocenil. Jsme zvědaví na fotky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se