niko Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 super! díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Niko ty fotky Monster jsou fakt nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 dovolím si sem dát pár fotek, snad to moc neva. konečně jsem se dostal aspoň na jednu noc do přírody, tak jsem si při ohníčku trochu hrál. výtvarnou stránku v tom nehledejte, jen mě zaujala hra zase s trochu jiným živlem .. monstra postupně zachvacovaly plameny ..ale nakonec to přežily ve zdraví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Ta posledni je super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Ta posledni je vyborna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 suhlasim. posledna nema chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 pekný fotky 8))) asi budu muset taky nafotit svoje BFS.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 kdo umí, ten umí, fotky=velká paráda, co třeba tam hodit do pozadí západ slunce, soumrak, nebe s hvězdami nebo něco takového nebylo by??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 ještě jedna od ohně a v plenéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waldo Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Nádherné fotky niko(tá posledná z akvária je naozaj super) a lub. Človek si tie monštrá jednoducho zamiluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 tak nad těmi fotkami mi spadla čelist, jako už dlouho ne! pro mě, co se chystám zítra na jejich kup, jako red bull před spaním... opravdu sundávám klobouk i s parukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Povedené fotky! Ty s lumi jsou takové dobře reklamní, mě se ale víc líbí ty "obyčejné". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 včera mi přišla oranžová guma, takže mám bižutku na monstra kompletní. nemůžu si pomoct, ale tyhle hodinky nosím nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Monstra nejsou pro slečinky a opravdu hodně vydrží, pár fotek jako důkaz... Luneta poznamenána při držkopádu z kola, seskočil jsem obrubník na single speedu a nestihl vyskočit na ten naproti, protože jsem jel moc rychle... Korunka přišla k tomu zploštění, když jsem po ránu vytřepával peřinu a zapomněl, že jsem si je tam někam odložil, abych v noci slečně nerozbil hlavu, letěly z patra přes celý pokoj... Nožička to odnesla při pádu z nejvyšší poličky na dlažbu. V Norsku, lehce podroušen jsem je večer odložil na tričko a ráno se chtěl obléct... Zbytek normální opotřebení... Díky onneymu za tah, podle mě je k nim lepší než originál a Sectovi za prohození dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 funf5: čili překlad : od tebe hodinky nebrat Kdepak, mám rád, když je vidět, že jsou hodinky používané, tak to má byť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 funf5: čili překlad : od tebe hodinky nebrat Kdepak, mám rád, když je vidět, že jsou hodinky používané, tak to má byť. Není to tak se všemi kusy, Monstra nasazuji po příchodu domů, na dovolené, atd... Je to prostě kus na takové to otloukání, jak kdysi napsal miccalek kdo si leští Monstra je úchyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Není zač. Sedí k nim perfektně. Nejdřív se mi Monstra nelíbily, ale změnil jsem na ně názor a asi si je koupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Hmmm, něco přidáme momentálně na nešité, nelepené silné kůži se sponou ze starého silikonu. Jen uříznut rozměr podle gumy a vrtáčkem vyvrtané díry na stěžejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 něco ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se