Přejít na obsah

FOR CHRONOMAG

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi

Pánové je na čase odhalit mou podlou identitu a zavřít za sebou nastálo vrata

Děkuji všem, se zdravým rozumem se kterými jsem mohl strávit poslední tři roky života ať virtuálně nebo osobně, ale už je toho na mě nějak moc

DÍKY

ještě bych chtěl transparentně reagovat na poslední prohlášení Chronomaga, které se týkalo i mé osoby

Zdravím Chronomagu,

Chtěl bych se vyjádřit k tvému prohlášení ve vlákně For Onion, ke kterému díky nasčítaným desetiletým banům nemám přístup a proto volím tuto opět nelegální formu, které jsem si vědom a nedělám to se zlým úmyslem.

Celkem nedávno jsi mi veřejně poděkoval za mojí téměř dvouletou bezplatnou práci pro TVOJE fórum a teď mi uděluješ černé puntíky a dáváš nějaká doporučení. Rozhodně na to máš právo a respektuji to.

Dovolím si Ti dát také jedno doporučení. Až budeš příště komukoli udělovat černé puntíky tak si vyslechni i druhou stranu. Ne všechno je tady černé nebo bílé a dělat ukvapené závěry na základě několika užalovaných jednostranných emailů nebo soukromých zpráv není dobré. Absolutně totiž nemůžeš vědět co se tu děje napříč forem, protože se tu objevíš desetkrát za rok a to na objektivitě a zdravém úsudku o té či oné osobě nepřidá.

Fóru nemám důvod škodit a nikdy jsem mu neškodil, to ovšem neznamená, že si nechám **** na hlavu od lidí, kteří před i za mým nickem píší přímé nebo dvojsmyslné urážky ? myslím, že smyslu pro humor a nadhledu mám dostatek, ale všechno má své meze.

To je z mé strany vše a považuji to sám za sebe za vyřízené a již se nebudu účastnit žádných dalších aktivit na tomto fóru ? původně jsem chtěl po vypršení zákazu přispívání opět pokračovat v diskuzích na fóru, ale poté co dnes Administrátor zcela bezdůvodně vykonal exekuci nad členem carpacio mě to přešlo.

* toto je zpráva výhradně pro Chronomaga a o komentáře červených a modrého nemám zájem

** zamykám i pro případné komentáře ostatních členů ? rozhodně mi nejde o flame a další rozebírání něčeho co je již pro mne pryč

***žádnou reakci nečekám ani nevyžaduji, ale doufám, že můj příspěvek zde vydrží minimálně do doby než si to přečte Chronomag

YPO

/bohužel jako nováček nemám možnost zamykání čehokoli/

Upraveno uživatelem SukHoi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Doprdelepráce, vyserte se už na to všechno...jsem tady rok a pár dní a toto co se tady poslední dobou děje je fakt komplet na hovno. Byl jsem na několika fórech, ale tohle nebylo nikde. Nevraživost, napadání, urážky a já nevím co všecho...a o co jde. V podstatě o hovno.

Pomalu to tady vypadá jako na novinkách v Seznamu...taky se to skoro nedá číst....ironie, výsměch, znevažování práce druhých...nesmyslné ankety, hlasování o odvolání, odchody moderátorů a příchody dalších...jaksi nějak zapadá ta hlavní podstata fóra...bavit se o hodinkach, vidět hezké obrázky, pokochat se a něco hezkého a taky vtipného přečíst. Každé druhé vlákno je plné ironie a nenávisti... Kurvafix...vzpamatujte se. Vždyt to na být o pohodě a klidu v divné době která panuje okolo nás. Ypo, tak jako si nepřeji odchod Tvůj, Kibiho a dalších tak bych chtěl, aby to tady bylo jako kdysi. Tohle co se tady děje není žádný svěží větřík který by to pročistil. Je mi z toho fakt smutno.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nechtel jsem o tom psat, ale pote co jse si procetl vetsinu vlaken od doby co jsem tady nebyl tak nejak vnitrne citim, ze musim. Nebyl jsem tady rok (proc jsem tady nebyl je vedlejsi) a zmenilo se toho tolik ze se mi tomu ani nechce verit. S timhle forem se neco stalo a mam pocit , ze se stalo neco spatneho. myslim, ze mam tak nejak pravo to posuzovat, protoze je to situace kdy nekoho vidite kazdy den a nevnimate to, ze se nejak meni - pokud ho vidite po letech zmenu zaznamenate. ja tu zmenu zaznamenal a je to zmena neradostna. Na stare cleny si tady otviraji "drzku" nove prichozi, resilo se tady a asi i resi spousta osobnich sporu a tak nejak mi pripada ze se vytratil ten "starosvetsky duch" ktery tady jeste pred nedavnem vladl. Duch vzajemne duvery, tolerance a respektu. Dlouhou dobu jsem mel pocit, ze tohle forum by melo fungovat jako forum otevrene, tedy kazdy nove prichozi je vitan. V minulosti jsem byl vzdycky kritikem komunit jako je NYX se svymi svazujicimi pravidly, doporucujicimi emaily pro nove cleny atd. Dneska uz se na to divam jinak - neprijde mi ze inface novych clenu neco prinesla nebo prinasi a uz si tak uplne nestojim ani za myslenkou "s vasim nazorem nesouhlasim, ale udelam vse proto aby jste ho mohl hlasat". nevim, pratele, ale zacinam mit pocit ze by priostreni pravidel pro nove cleny alespon pro zacatek nebyla zalezitosti uplne nesmyslnou. a ted si me klidne kamenujte....ja si jdu zapalit dymku :D

Odkaz ke komentáři

...

nevim, pratele, ale zacinam mit pocit ze by priostreni pravidel pro nove cleny alespon pro zacatek nebyla zalezitosti uplne nesmyslnou. a ted si me klidne kamenujte....ja si jdu zapalit dymku :D

Chápu tvoje zklamání, ale mám obavu, že teď už je pozdě s tím něco dělat. Je tu registrováno devět a půl tisíc členů, takže už jenom to číslo napovídá, že to dávno není žádný výběrový klub gentlemanů ale prostě populární všelidové fórum. Bohužel. Nová pravidla sice postihnou ty nově příchozí, ale řekl bych, že je tu celkem dost relativně starých členů, kteří se jako gentlemani taky moc nechovají. Tak co s tím? Jediné řešení je podle mě důsledné a transparentní moderování. Moderátoři by si taky měli sjednostit svá měřítka, aby každý neměřil jiným metrem. A možná by se měli pravidelně volit na určitou dobu, aby se předešlo jejich "vyhoření." Potom by se mohlo třeba hlasovat, jestli se osvědčili, a pokud ano, klidně by mohli nastoupit další "funkční období." Proč ne.

Ale každopádně to tady už nikdy nebude jako před čtyřmi pěti lety, to je jasný. To by se muselo založit úplně nový fórum "na zelený louce" a od začátku tam nastavit opravdu klubová pravidla.

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Souhlasim. Myslim ze jedinym vychodiskem z tohoto patu je nastaveni jasnych pravidel nad kterymi budou bdit moderatori. Jak jsem ale pochopil, cast moderatoru diky nediscipline mistnich clenu a nekonecnych diskusich o jejich rozhodnutich svou pozici vzdala...bohuzel.

Dovolim si jeste pridat jednu vec ktera mozna nejlepe osvetli pocit ktery ted z tohodle fora mam. Pred dvemi lety bych se nebal poslat zadnemu z clenu pri prodeji Omegy a byl bych si vnitrne na 100% jisty ze mi posle penize na ucet. a mohl by to byt klidne clen, ktereho jsem nikdy nevidel a poradne ho neznam. Dneska bych uz vyzadoval platbu na ucet predem....takze asi tak

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odkaz ke komentáři

Souhlasim. Myslim ze jedinym vychodiskem z tohoto patu je nastaveni jasnych pravidel nad kterymi budou bdit moderatori. Jak jsem ale pochopil, cast moderatoru diky nediscipline mistnich clenu a nekonecnych diskusich o jejich rozhodnutich svou pozici vzdala...bohuzel.

Dovolim si jeste pridat jednu vec ktera mozna nejlepe osvetli pocit ktery ted z tohodle fora mam. Pred dvemi lety bych se nebal poslat zadnemu z clenu pri prodeji Omegy a byl bych si vnitrne na 100% jisty ze mi posle penize na ucet. a mohl by to byt klidne clen, ktereho jsem nikdy nevidel a poradne ho neznam. Dneska bych uz vyzadoval platbu na ucet predem....takze asi tak

Souhlasím s Tebou, ale prosím, nerozděluj členy na nové a staré. A pokud ano, dobře se podívej, co dokáží ti staří občas na fóru provést. To víš, ne každý nováček se chová jako Dadan, a ne každý mazák je Zaria ....

Odkaz ke komentáři

Obavam se, ze asi neni jine cesty pri 11 000 !!!! clenech nez zacit rozdelovat na stare a nove - bohuzel pri tomhle poctu si nedokazu predstavit jine deleni :(

Treba tohle vlakno je typickym prikladem jak se tady chova novy clen aka moula co hledal na google.com nejlevnejsi hodinky Breitling , propadl k nam a proto aby se mohl zeptat kde si je muze koupit se zaregistroval. To ze se pta v nesmyslne sekci, to ze si nic neprosel nic neprecetl ho netrapi. Prece ja jsem tady prisel ja se tady zaregistroval se tak mi poradte - jsem clen mam pravo se ptat. Podle me je tohle vlakno flame - podle me by ho moderatori meli hnat svinskym krokem - rict mu kurwa tady neni poradna pro hejsky co si mysli ze kdyz se zaregistruji tak je "h...o jejich strejc". jeste jdnou to udelas tak mas utrum chlapecku. A nesmyslne vlakno hned smazat. Bohuzel takova vlakna zustavaji, hejsci co se tady privali jak velka voda nejsou nikym usmerneni tak proc by se tady z toho nestal uplny mrnik. jen dale pratele - vsak tady Vam nekdo rad poradi jestli hodinky Mustang nebo Storm....

jeste vlakno o kterem mluvim http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry391092

Odkaz ke komentáři

Já bych možná viděl řešení, které by bylo spravedlivé pro staré i nově přichozí členy a které by částečně mohlo vést k jakémusi "pročištění."... Ale tohle řešení se tu už několikrát probíralo, a vždy bylo zamítnuto. O co jde? O placené členství. Kdyby se zavedl nějaký roční poplatek, který by nikoho nezruinoval, ale byl by natolik citelný, že pouzí "prudiči" by si možná rozmysleli, jestli jim to stojí za to, pak by se atmosféra možná změnila. Ten poplatek bych viděl někde mezi 500 - 2000 Kč ročně (konkrétní výše je samozřejmě otázkou diskuse). Pak by se dalo předpokládat, že by tu zůstali jen ti, kterým jde opravdu o věc.

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Obavam se, ze asi neni jine cesty pri 11 000 !!!! clenech nez zacit rozdelovat na stare a nove - bohuzel pri tomhle poctu si nedokazu predstavit jine deleni :(

Treba tohle vlakno je typickym prikladem jak se tady chova novy clen aka moula co hledal na google.com nejlevnejsi hodinky Breitling , propadl k nam a proto aby se mohl zeptat kde si je muze koupit se zaregistroval. To ze se pta v nesmyslne sekci, to ze si nic neprosel nic neprecetl ho netrapi. Prece ja jsem tady prisel ja se tady zaregistroval se tak mi poradte - jsem clen mam pravo se ptat. Podle me je tohle vlakno flame - podle me by ho moderatori meli hnat svinskym krokem - rict mu kurwa tady neni poradna pro hejsky co si mysli ze kdyz se zaregistruji tak je "h...o jejich strejc". jeste jdnou to udelas tak mas utrum chlapecku. A nesmyslne vlakno hned smazat. Bohuzel takova vlakna zustavaji, hejsci co se tady privali jak velka voda nejsou nikym usmerneni tak proc by se tady z toho nestal uplny mrnik. jen dale pratele - vsak tady Vam nekdo rad poradi jestli hodinky Mustang nebo Storm....

jeste vlakno o kterem mluvim http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry391092

Grgo, takovéto chování nového člena je jistě ostudné a zavrženíhodné a vypovídá o jeho nízkém IQ, bla bla bla atd ....., ale takovéto chování není to, co ničí toto fórum. Nováčkovi na jeho stupidní dotaz odpoví kdejaký člen fóra, který má zrovna čas a chuť. Ostatní budou takovýto štěk abstrahovat. Fórum přece ničí úplně jiné chování.

EDIT: doplnění chybějícího slova

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

¨

...

Kdyby se zavedl nějaký roční poplatek, který by nikoho nezruinoval, ale byl by natolik citelný, že pouzí "prudiči" by si možná rozmysleli, jestli jim to stojí za to, pak by se atmosféra možná změnila...

Navíc by se vybrané peníze mohly smysluplně investovat zpátky do provozu fóra - moderátoři by mohli dostat nějakou korunu jako satisfakci za svou nevděčnou roli, mohla by se z toho pravidelně financovat nějaká celorepubliková akce jako třeba to sympózium, které měl v plánu sám Chronomag apod. Ale tohle samozřejmě záleží právě na něm...

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

myslim si ze nemas tak docela pravdu. tohle je jedna z veci ktera prispiva k likvidaci "ducha" ci jak to nazvat tohodle fora - v nove prichozich to vytvari pocit, ze je tady dovoleno vse, ze je to neco jako diskuse na idnes. tj. ze je dovoleno si tady na zaslouzile cleny otvirat hubu, ze je dovoleno kdekoli flamovat, ptat se na jakoukoli pitomost kdekoli a kdekoli aniz bych se obtezoval pouzit tlacitho "hledat". ze tady nevladne zadny rad a disciplina - ze je to proste volne pristupne dikusni forum kde si odskocim kdyz se mi zrovna chce, i kdyz problematice nerozumim a vlastne se o ni ani nechci nic dozvedet , muzu tady beztrestne vytocit par starych moulu co se o hodinky vazne zajimaji a co jede se dal. kde jsou ti nove prichozi kteri pul roku cetli nez se zaregistrovali - nebo alepon ti co meli dostatek slusnosti ze se predstavili ? nebo alespon udelali to minimum a podivali se na strukturu fora a umistili svuj dotaz tam kde patri ? kde sakra jsou ? urcite jsou tady porad, ale pomalu je pohlcuje balast tech, kterym nezalezi na zadnych pravidlech a tim mene na nejakych hodinkach - hlavne ze se plka, sice o nicem, ale cas bezi takze vsechno je vlastne ok ne ? za chvili budu mit 50 prispevku a pak si muzu neco i koupit - no neni to parada ?

Odkaz ke komentáři

myslim si ze nemas tak docela pravdu. tohle je jedna z veci ktera prispiva k likvidaci "ducha" ci jak to nazvat tohodle fora - v nove prichozich to vytvari pocit, ze je tady dovoleno vse, ze je to neco jako diskuse na idnes. tj. ze je dovoleno si tady na zaslouzile cleny otvirat hubu, ze je dovoleno kdekoli flamovat, ptat se na jakoukoli pitomost kdekoli a kdekoli aniz bych se obtezoval pouzit tlacitho "hledat". ze tady nevladne zadny rad a disciplina - ze je to proste volne pristupne dikusni forum kde si odskocim kdyz se mi zrovna chce, i kdyz problematice nerozumim a vlastne se o ni ani nechci nic dozvedet , muzu tady beztrestne vytocit par starych moulu co se o hodinky vazne zajimaji a co jede se dal. kde jsou ti nove prichozi kteri pul roku cetli nez se zaregistrovali - nebo alepon ti co meli dostatek slusnosti ze se predstavili ? nebo alespon udelali to minimum a podivali se na strukturu fora a umistili svuj dotaz tam kde patri ? kde sakra jsou ? urcite jsou tady porad, ale pomalu je pohlcuje balast tech, kterym nezalezi na zadnych pravidlech a tim mene na nejakych hodinkach - hlavne ze se plka, sice o nicem, ale cas bezi takze vsechno je vlastne ok ne ? za chvili budu mit 50 prispevku a pak si muzu neco i koupit - no neni to parada ?

Jenže potom by se i Ti "staří psi" měli chovat jinak. Jenže,když se do sebe pustěj ti staří,tak .........:(

Odkaz ke komentáři

Hodně zajímavý názor. Takhle jsem se na to nedíval. S Tvým podáním ale nelze než souhlasit.

Odkaz ke komentáři

Také je potřeba si uvědomit jednu věc.. Většina "starých" kusů postupně dozrála, má větší znalosti, dospěly k hodinkově vyšším levelům... a tak přichází kritický pohled na prošlé levely... jako by se zapomělo, že tam kde jsou teď "oni" jsem byl i já... To byl třeba důvod mého sporu s částí "starých" kusů...

Druhá věc je, že s množstvím nemusí nutně přicházet kvalita, stejně jako se stářím nemusí nutně přicházet moudrost :)

Poplatky? Nevím... ale i když nevím, tak se domnívám, že minimálně Gillius má pravdu...

Odkaz ke komentáři

Je možné vedieť, koľko členov sa tu zaregistrovalo za deň pred 2-3mi rokmi a koľko je to dnes?

samozřejmě. Otevři si členy a jeď podle registrací.......a uvidíš sám + musíš selektovat spamboty.......kterých tu bylo za poslední 1/4 rok požehnaně.

Odkaz ke komentáři

vite panove, ja si pripadam trochu jako stary deda ktery vzpomina jak to za jeho mladi bylo dobre. jak za krejcar byla ovce a vsichni se meli radi a pomahali si. pro me tohle forum od pocatku co jsem se zaregistroval dost znamenalo, vzdycky to byl pristav kdy si clovek po pracovnim dni precetl neco zajimaveho, potkal podobne naladene lidi a i kdyz s mnohymi nesouhlasil (viz me spory s cigim) vzdycky si tady clenu vazil a mel k nim duveru. mozna ze ma pravdu Onion a opravdu zapominame na sve zacatky,a le nejsem si tim uplne jist. Kdyz nas bylo malo (pomerne malo) bylo tezsi se skryt za anonymitu desitek novych nicku a tedy kazdy si rozmyslel nez neco napsal. nevim jak rikam nebyl jsem tady rok (tedy spise roky dva - kratce jsem se vratil na forum minule vanoce (2008), kdy jsem mel cas a procetl si to co jsem zameskal) a proto mozna tu zmenu vnimam silneji nez ostatni - ale pokud tady vydrzim, asi si zvyknu - clovek si ostatne zvykne na vsechno, no ne ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...