haslermetra Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Poljot_Signal.pdf - překlad tohoto článku z roku 2001. Adolf Schild 1475 měření délky signálu-12 sekund Podle ruské normy má být délka signálu ne méně než 10 sekund,tolerance plus mínus 8 minut od nastavené hodnoty a síla zvuku ve vzdálenosti 5 cm ne méně než 60 dB.
PhoeniX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Pěkný strojek. Ale... Když už jsou kameny v chatonech, mohli ve výrobě zapracovat na finální úpravě můstků a ostatních dílů.
haslermetra Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2010 PhoeniX napsal: Pěkný strojek. Ale... Když už jsou kameny v chatonech, mohli ve výrobě zapracovat na finální úpravě můstků a ostatních dílů. To nejsou šatony, je to jen imitace.S modřenými šroubky a ženevskými nebo nějakými pruhy se dělají,ale nevím do kterých modelů je dávají.Dělají se i s průhledným dýnkem, a tady by mě zajímalo,do čeho ta palička mlátí,když je tam sklo.
VS Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Uděluji pochvalu za vzornou opravu. Ani nevadí, že nemá 7 melodií. Zato má vibrační zvonění.
docent_tecka Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 pekna prace! mimochodem - ty cigara jsi pri oprave vykouril?
haslermetra Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Ne.Jsem naštěstí vyléčený kuřák.Bělomorky jsem si přivezl z východu jako suvenýr,protože je kouřil můj oblíbený filmový hrdina.
ramon Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) haslermetra napsal: Dělají se i s průhledným dýnkem, a tady by mě zajímalo,do čeho ta palička mlátí,když je tam sklo.Vypadá to že to řeší stejným způsobem, skleněnej špalek. Upraveno 16. května 2010 uživatelem ramon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se