navi Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Takže zde nový přírůstek: CITIZEN Eco Drive BJ9031-58E, WR 200m, SAPHIRE, GMT, šroubovací korunka, otočný kroužek s časovými zonami, průměr 40mm bez korunky. Fotky josu brány na rychlo - zapomněl jsem je vyčistit. Vychytávka - hodinová ručička se dá ovládat samostatně bez zásahu do minutové - snadnější nastavení místního času Asi jsem vyřešil svůj problém s Chronomag LE GMT. No ještě se ukáže! EDIT: Omluva, mělo to být v nových přírůstcích, takže kdyby to některý z pánů moderátorů mohl laskavě přehodit. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2010 uživatelem navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 To samostatné ovládání hodinové ručičky je možné i u Nighthawků / BJ7010-** /. - ručička se pohybuje po hodinových krocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 To pouzdro je super - z jednoho kusu. Uz delsi dobu koukam po trochu jinem typu ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Na žádost kolegy z Plzně jsem mu vydražil tyhle zajímavé hodinky Citizen Issac Newton Eco-Drive. Hodinky přicestovaly pěkně zabalené v bílé koženkové krabici a vypdají fakt moc pěkně a jsou nad očekávání dost těžké. Ač nejsem na kovové tahy /náramky/, tak tenhle by se mi docela zamlouval. Pár rychlých foteček, než poputují k páníčkovi. edit - překlep Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2010 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se