Přejít na obsah

CITIZEN Eco Drive

navi

Doporučené příspěvky

Takže zde nový přírůstek:

CITIZEN Eco Drive BJ9031-58E, WR 200m, SAPHIRE, GMT, šroubovací korunka, otočný kroužek s časovými zonami, průměr 40mm bez korunky.

Fotky josu brány na rychlo - zapomněl jsem je vyčistit. :thumbsdown_anim:

Vychytávka - hodinová ručička se dá ovládat samostatně bez zásahu do minutové - snadnější nastavení místního času :speak_cool:

Asi jsem vyřešil svůj problém s Chronomag LE GMT. :helpsmilie:

No ještě se ukáže!

EDIT: Omluva, mělo to být v nových přírůstcích, takže kdyby to některý z pánů moderátorů mohl laskavě přehodit.

Díky :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem navi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Na žádost kolegy z Plzně jsem mu vydražil tyhle zajímavé hodinky Citizen Issac Newton Eco-Drive. Hodinky přicestovaly pěkně zabalené v bílé koženkové krabici a vypdají fakt moc pěkně a jsou nad očekávání dost těžké. Ač nejsem na kovové tahy /náramky/, tak tenhle by se mi docela zamlouval. Pár rychlých foteček, než poputují k páníčkovi.

edit - překlep

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...