guca Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zdravím všechny, prosím o doporučení kde koupit číselník a ručičky (mimo Elton) Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zdravím všechny, prosím o doporučení kde koupit číselník a ručičky (mimo Elton) Děkuji za radu. Nejlépe zkus aukro - oboje se tam objevuje. V nejhorším ručky mám, ale moc se mi jich nechce zbavovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Igeny (černé s černým okružníkem) jsem na aukru zakoupil včera. Pouzdro na fotkách vypadá zachovale, ale avizované části jsou zašlé. Ručky jsem tam viděl asi před 14dny ale utekly mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Igeny (černé s černým okružníkem) jsem na aukru zakoupil včera. Pouzdro na fotkách vypadá zachovale, ale avizované části jsou zašlé. Ručky jsem tam viděl asi před 14dny ale utekly mi. Uvidíš. Ručky celkem pěkné a vrak Igenů se slušným cifrem mám. Počítám s tím na renovaci. Jestli neseženeš, tak třeba za něco vyměníme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Chce to trpělivost, na Aukru se tyhle věci průběžně objevují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Igeny (černé s černým okružníkem) jsem na aukru zakoupil včera. Pouzdro na fotkách vypadá zachovale, ale avizované části jsou zašlé. Ručky jsem tam viděl asi před 14dny ale utekly mi. Já mám tohle - jen aby jsi věděl. A pošli foto těch tvých - pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Já mám tohle - jen aby jsi věděl. A pošli foto těch tvých - pochlub se. Ručičky vypadají velmi zachovalo, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Já mám tohle - jen aby jsi věděl. A pošli foto těch tvých - pochlub se. Ještě je nemám u sebe. Mám pouze foto od prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Ještě je nemám u sebe. Mám pouze foto od prodejce. Je pravda, že pouzdro je dost pěkné. To ostatní už se dá dosehnat. Že jsem tak smělý, co jsi za ně dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 I s poštovným 1411,- Kč. Bral jsem je hlavně kvůli tomu pouzdru. Nechtěl jsem dávat peníze za nové nerezové v Eltonu. A nebo dávat ho pochromovat. Takhle je nositelné. Uvidím až příjdou snad budou vypadat jako na fotkách..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Jo, vypadá to hezky. Hlavně pouzdro nemá ohnuté nožičky a korunka je zachovalá. Černých číselníků s hezkou barvou je hafo, u mně se doma povalují takoví sirotci Jen ty armováky nejsou a taky ty kroužky, co drží strojek v pouzdře :-/ Ale to snad nebude problém těchto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Wow nádherné pouzdro. Takhle zachovalé jsem u hodinek z aukra ještě neviděl. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Díky Vašim příspěvkům mi v pondělí člen fóra posílá hezký černý číselnik. Mám rozjednané koupě nikdy nepoužité černé vložky lunety a bílé a niklové soupravy ručiček Které prosím patří k tomuto modelu dle původního designu? V pouzdře co kupuji jsou niklové... Ale bílé budou krásně kontrastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Původně byly k bílé vložce lunety bílé ručičky a k černé vložce kovové. Ale samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Díky Vašim příspěvkům mi v pondělí člen fóra posílá hezký černý číselnik. Mám rozjednané koupě nikdy nepoužité černé vložky lunety a bílé a niklové soupravy ručiček Které prosím patří k tomuto modelu dle původního designu? V pouzdře co kupuji jsou niklové... Ale bílé budou krásně kontrastní. K cerne lunete by mely patrit kovove rucky. Ja mel na svych taky puvodne bile a pak jsem je nechal vymenit za kovove. A myslim, ze ty i lepe vypadaji. Po tehle minirenovaci z nich budes mit krasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se