Přejít na obsah

PRIM Sport 1

Doporučené příspěvky

Igeny (černé s černým okružníkem) jsem na aukru zakoupil včera. Pouzdro na fotkách vypadá zachovale, ale avizované části jsou zašlé.

Ručky jsem tam viděl asi před 14dny ale utekly mi. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Igeny (černé s černým okružníkem) jsem na aukru zakoupil včera. Pouzdro na fotkách vypadá zachovale, ale avizované části jsou zašlé.

Ručky jsem tam viděl asi před 14dny ale utekly mi. :crying_anim02:

Uvidíš. Ručky celkem pěkné a vrak Igenů se slušným cifrem mám. Počítám s tím na renovaci. Jestli neseženeš, tak třeba za něco vyměníme.

Odkaz ke komentáři

I s poštovným 1411,- Kč. Bral jsem je hlavně kvůli tomu pouzdru. Nechtěl jsem dávat peníze za nové nerezové v Eltonu. A nebo dávat ho pochromovat. Takhle je nositelné. Uvidím až příjdou :worried_anim: snad budou vypadat jako na fotkách.....

Odkaz ke komentáři

Jo, vypadá to hezky. Hlavně pouzdro nemá ohnuté nožičky a korunka je zachovalá.

Černých číselníků s hezkou barvou je hafo, u mně se doma povalují takoví sirotci :)

Jen ty armováky nejsou a taky ty kroužky, co drží strojek v pouzdře :-/ Ale to snad nebude problém těchto hodinek.

Odkaz ke komentáři

Díky Vašim příspěvkům mi v pondělí člen fóra posílá hezký černý číselnik. Mám rozjednané koupě nikdy nepoužité černé vložky lunety a bílé a niklové soupravy ručiček :thumbsup_anim: Které prosím patří k tomuto modelu dle původního designu? V pouzdře co kupuji jsou niklové... Ale bílé budou krásně kontrastní.

Odkaz ke komentáři

Díky Vašim příspěvkům mi v pondělí člen fóra posílá hezký černý číselnik. Mám rozjednané koupě nikdy nepoužité černé vložky lunety a bílé a niklové soupravy ručiček :thumbsup_anim: Které prosím patří k tomuto modelu dle původního designu? V pouzdře co kupuji jsou niklové... Ale bílé budou krásně kontrastní.

K cerne lunete by mely patrit kovove rucky. Ja mel na svych taky puvodne bile a pak jsem je nechal vymenit za kovove. A myslim, ze ty i lepe vypadaji. Po tehle minirenovaci z nich budes mit krasny hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...