Viktor Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Pak, že nejde vymyslet něco novýho - originálně řešený ukazatel data (datumu?) od značky a.b.art - spíš designerská záležitost, většina jejich hodinek jsou quarzky v bauhaus stylu, podle všeho anglický design a swiss výroba. Pro Basel připravili tyhle automaty, mně se docela líbí.
skalis Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Viktor napsal: Pak, že nejde vymyslet něco novýho - originálně řešený ukazatel data (datumu?) od značky a.b.art - spíš designerská záležitost, většina jejich hodinek jsou quarzky v bauhaus stylu, podle všeho anglický design a swiss výroba. Pro Basel připravili tyhle automaty, mně se docela líbí. Mam rad datum v klasickem okenku a obvykle pointer date se mi vyslovene nelibi. Ale tohle se mi velmi zamlouva - pekny ciselnik i rucky, u pouzdra mi nesedi nozky.
sureshot Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 (upraveno) pekne aj zaujmava cena http://www.abart-uk.com/acatalog/O101.html#a410 len vsade pisu quartz Upraveno 5. února 2010 uživatelem sureshot
Viktor Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2010 sureshot napsal: pekne aj zaujmava cena http://www.abart-uk.com/acatalog/O101.html#a410 len vsade pisu quartz Musíš se podívat na sérii OA. 390 Brittish Pounds.
Zibesoni Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Viktor napsal: Pak, že nejde vymyslet něco novýho - originálně řešený ukazatel data (datumu?) od značky a.b.art - spíš designerská záležitost, většina jejich hodinek jsou quarzky v bauhaus stylu, podle všeho anglický design a swiss výroba. Pro Basel připravili tyhle automaty, mně se docela líbí. Trochu podobný systém indikace data jsem již viděl u nějakých starých sovětských hodinek. Nebyly tam však dírky v ciferníku, nýbrž další ručička ukazující k datumu. Jak říkali staří latinici: Nihil novi sub sole (Nic nového pod Sluncem).
Horhe Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Tento způsob zobrazení data už tady byl. Mě se to osobně hodně zamlouvá.
skalis Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Horhe napsal: Tento způsob zobrazení data už tady byl. Mě se to osobně hodně zamlouvá. Jo, ale vzhledem ke celkovemu vyzneni designu hodinek mi to vic sedi k temto, nez k pilotkam (na ktere datum vubec nepatri ).
Horhe Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 skalis napsal: Jo, ale vzhledem ke celkovemu vyzneni designu hodinek mi to vic sedi k temto, nez k pilotkam (na ktere datum vubec nepatri ). Pravdu díš, vůbec neříkám, že se to k těm pilotkám hodí. Líbí se mi nápad jako takovej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se