Přejít na obsah

Casio GW-5525A

xbenny

Doporučené příspěvky

Hoja,

predstavuju posledni prirustek ve sve staji. Jsou to zname putovni GW-5525A z Dawn Black serie vydane k 25. vyroci GS. Tyhle hodinky uz mel na foru kde kdo, ale podle jejich vzhledu usuzuji, ze se k nam dostaly od Terminatora. Vypadaji jako zhmotneny sen postpubertaka a navic maji pekne vychytavky jako je solar a radio. Takze se mi moc libi a nepredpokladam, ze by v dohledne dobe opustili moji utulnou tlapu... teda pokud se o ne T-101 opet neprihlasi.

post-656-1265398829.jpg

post-656-1265398834.jpg

post-656-1265398841.jpg

post-656-1265398848.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo! pěkný! Místní digi-guru ti je sice ztrhá, nemá je rád. Ony tu nejsou moc v oblibě, ale já sem s nima taktéž spokojenej, právě díky uvedeným vychytávkám, coby referenční časomíra.

Tady letí spíš řada 56xx, tahle je prý moc hranatá.

Nicméně - černozlatá kombinace a výroční model- já dávám palec nahoru.

Odkaz ke komentáři

Kdyz digitalky, tak hranaty. :-)

Jsou takovy pekne neotesany, nesnazi se ze sebe delat delat spolecensky hodinky. Osklivy az jsou hezky... stejne jako ja. Proto se mi tak libi :-)

Nejsou to zadna tintitka, ale diky tvaru pouzdra vypadaji na mojem paratku mensi nez Traserovic Supersporty

Radimk napsal:
Jo! pěkný! Místní digi-guru ti je sice ztrhá, nemá je rád. Ony tu nejsou moc v oblibě, ale já sem s nima taktéž spokojenej, právě díky uvedeným vychytávkám, coby referenční časomíra.

Tady letí spíš řada 56xx, tahle je prý moc hranatá.

Nicméně - černozlatá kombinace a výroční model- já dávám palec nahoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...