Kazaam Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Ahoj, poraďte mi prosím. Chci diverky od Seika, ale 38-40mm diameter je na moji velkou ruku málo. Chci nějaké designem podobné seamasterům s diametrem od 42mm. Nějaké nápady?
Skalamander Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Řeším podobný problém. S blížícím se létem chci něco nového k vodě, zatím jsem u těchto: link
bohush Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) Ahoj, poraďte mi prosím. Chci diverky od Seika, ale 38-40mm diameter je na moji velkou ruku málo. Chci nějaké designem podobné seamasterům s diametrem od 42mm. Nějaké nápady? Nenapsal jsi cenu, takže nejlepší volba je klasika: Sumo nebo Samurai. edit: slovo nejlepší prosím nahradit slovem dobrá, nejlepší je totiž něco úplně jiného. Upraveno 7. února 2010 uživatelem bohush
Yvaine Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) Ahoj, poraďte mi prosím. Chci diverky od Seika, ale 38-40mm diameter je na moji velkou ruku málo. Chci nějaké designem podobné seamasterům s diametrem od 42mm. Nějaké nápady? Černá suma na tahu, lepší volba za ty prachy snad ani není. No a jestli jsou ti peníze fuk tak pak marinemastery...ale to je otázka 2000 dolaru.. Edit: Samuraje mi prostě přijdou malé.. Upraveno 7. února 2010 uživatelem Yvaine
Kazaam Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 tak cenu nechci nijak přehánět, je to spíš proto, že mám ve svém watchwinderu místo a tento typ hodinek bych celkem chtěl. Takže cenou tak do 5500Kč.
People Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 http://images.google.sk/images?hl=sk&s...sa=N&tab=wi
Yvaine Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Tak to by ses měl teoreticky do SRP043 ( viz People) vejít... Pěkný velký hodinky s kvalitním tahem a výbornou luminiscencí. tak cenu nechci nijak přehánět, je to spíš proto, že mám ve svém watchwinderu místo a tento typ hodinek bych celkem chtěl. Takže cenou tak do 5500Kč.
mmako Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) Rychlý porovnávací výcvak: Vlevo Orange Monster (SKX781), vpravo modifikované klasické SKX007 (stejné pouzdro používají i další řady), uprostřed netřeba představovat... Velikostně jsou ta Seika srovnatelná se SMP (ty mají papírově 41,5mm, ale díky tomu, že jsou celkem tenké, působí subtilněji), cenově spíš jak krabička na omegy, o designu si úsusek musí udělat každý az sebe... Srovnání je tu spíš kvůli velikosti, mosntra se seamasterům opravdu neblíží, cílem je ukázat, že většina "mainstream" potápek od Seika je dost velká nebo tak minimálně působí. Na tom 007 je jich spousta relativně laciných a celkem decentně vypadajících, další možnost jsou ta Suma, o krok dál potom Prospexy... Upraveno 7. února 2010 uživatelem mmako
Kazaam Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Tak to by ses měl teoreticky do SRP043 ( viz People) vejít... Pěkný velký hodinky s kvalitním tahem a výbornou luminiscencí. Jsou hezké, jen jsem nedodal, že nechci čísla na ciferníku...tj. podobnost co nejvíce omegám, mám ten design rád Dělají se takové třeba i v diametru větším než 42mm?
Kazaam Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Tak to by ses měl teoreticky do SRP043 ( viz People) vejít... Pěkný velký hodinky s kvalitním tahem a výbornou luminiscencí. právě koukám na ty SKX007, máš tam hezkou modifikaci ciferníku... ty 007 jsou asi jediná možnost za tyhle peníze
mmako Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 detail ciferníku... víceméně zvětšená Omega se zachováním "ducha Seiko" indexem na 12 hodině
Skalamander Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 a co takhle 7002 ???? Ty maj 42 mm. Pokud se nepletu, tak ty mají jenom 150M, to nejsou pořádné diversky.
Yvaine Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Pokud se nepletu, tak ty mají jenom 150M, to nejsou pořádné diversky. Sice by se měl vyjádřit někdo kdo s tím aktivně leze do vody...ale mám pocit že jsem je na pár neopreňácích viděl
Skalamander Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Sice by se měl vyjádřit někdo kdo s tím aktivně leze do vody...ale mám pocit že jsem je na pár neopreňácích viděl 150 na běžné potápění určitě stačí, tady jde spíše o pocit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se