LenkaT Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Radimk napsal: jestli to nebude tím, že ty jména vzmýšlí většinou děcka cca 10 let. to máš to samé, jeko panenky- taky se většinou jmenují stejně, nebo jen v úzkém okruhu jmen. Měli jsme už Pepíka, Lojzu,... Ale pro změnu- náš pavouk, co už teda taky exnul se jmenoval Maruška ( byl to kluk) . Na počest mé tchyně..... Dost dlouho sem měl doma klid.... Tak pavuka chovat doma!? ...nemam rada pavuky. Nahanaju mi strach. Tie su najlepsie, ked sa tam tulaju niekde po pusti aspon 10 000 km odo mna. Ale tak dat meno svorkry nesympatickemu zvieratku...xixixi...ten klud doma ti aj verim.
LenkaT Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Dnes som bol trosku unaveny, tak som si potrebova oddychnut....esteze ti domaci tak pohodlne ustlaly, aspon si nemusim to robit sam
midloch Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Odesláno 3. března 2009 Dal jsem si tu práci a sestříhal krátký klip s mým domácím mazlíčkem, doufám že se bude líbit :
Well Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Odesláno 3. března 2009 midloch napsal: Dal jsem si tu práci a sestříhal krátký klip s mým domácím mazlíčkem, doufám že se bude líbit :
midloch Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 mnovace napsal: ty vole je to ještě králík??? Je to králíko pes mixovaný s veverkou a klokanem Taky bych nikdy nevěřil, že králík je vychcanej jak liška, umí skákat na žehlící prkno, nebo okenní parapet, když před tím tě zpoza rohu sleduje, jak tam dáváš na usušení chleba, že chodí po baráku za tebou všude jak pes a pořád se ti motá pod nohama, že ti skočí na stůl když potřebuješ psát na pc a silou si šťoucháním svou hlavou do tvé levé ruky (protože ví že v pravé držíš myš) vynucuje škrabání na hlavě...
Conrad Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 midloch napsal: Dal jsem si tu práci a sestříhal krátký klip s mým domácím mazlíčkem, doufám že se bude líbit : Tak opravdu jediné co mu chybí k dokonalosti jsou Breitlingy na levé přední pacce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se