Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem prolezl jejich stránky a nakonec s rohodnutím, že přišel čas koupit si něco většího, černýho, vodotěsnýho a co má v sobě LED-baterku, je na německých stránkách objednal. Přišla mi odpověď, že bezplatně posílají pouze do DE, A a CH, tedy, že v Česku mám smůlu. :crybaby: Tak jsem tam zavolal a domluvil se, že mi to pošlou na adresu do Rakouska. Ale že to ještě potvrdím a upřesním, že bych vzal i pro kamaráda.... Nakonec jsem našel na ebay fotky těch "lepších" a ejhle.... :crying_anim02: Hodinky, kde mi datum ukáže 33. jsem viděl naposeldy u zaručeně pravých IWC na tržnici v Bulharsku!!! :jawdrop: Tak nevím, co si o tom myslet. To je u hodinek který stojí 900$ docela překvapení. Takže díky, už nechci... <_<

Mám Quartzky Traser bigdate, který mi přišly mrňavý, ale datum ukazují správně... :whistle: Zase nemají baterku....pak si vyber. :wallbash: babo raď..

Odesláno (upraveno)

presne tuto znacku hodiniek som nedavno pozeral kedze zhanam outdoorove hodinky a do g-shockov sa mi moc nechce ist. napokon som dospel k nazoru ze to zrejme bude obycajna cina s miyota kalibrom alebo ronda (v tom lepsom pripade ) kedze pri mnozstve hodiniek je uvadzane "proprietary quartz"...

pripada mi to ako klasicka marketingova ryza... pochybne hodinky s napisom "spec-ops" za premrstenu cenu :sniper:

Upraveno uživatelem Pixelator
Odesláno

pozri na milwatches.com, mas tam prehlad dalsich hodiniek s military look. Rozumiem, ze chces lacnejsie hodinky, a tak asi neriesis detaily...ale neprekusol by som indexy prekryvajuce cisla....orez cislic subcifernikami, ok, da sa, ale takto...hm <_<

• Po roku...
Odesláno

Hodinky jsem si objednal v misi a to přes jednoho "amíka". A musím říct, byl to boj. První objednávka se kdesi ztratila někde na Bagramu:suicide_anim: , ale MTM poslala po naléhání U.S. kolegy další.

Pokud má někdo chuť zjistit více o této značce, rád se podělím o zkušenosti. Čusss

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...