marilak Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Zdravím, tak po několika měsíčním vybírání jsem včera pořídil FORTIS B-42 Official Cosmonauts. Doufám, že budou dobře sloužit (jsou to moje první automaty) a posílám několik fotek. PS: zajímal by mě váš názor na tento model.
sect Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Jsou super, používám menší typ official cosmonauts, ale v budoucnu určitě přejdu na tyto.
Jakubisko Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Zrovna tyhle jsem mel, ale nesedla mi velikost. Chteji placatejsi zapesti a potom jsou naprosto dokonale. Vytecny antireflex, skvela luneta, prehledny cifernik.
Donuts Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Muzete to nekdo vypnout? Nejlip ip banem. 3
abbot Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 V 22. 8. 2010 v 8:19, 'Donuts' napsal: Muzete to nekdo vypnout? Nejlip ip banem. jj tohle je nejlepší vytahovat rok starý topicy a ještě k tomu přidat nějakej hodnotnej příspěvek ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se