farářskej Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Zloděj si odnesl z domu v Prostějově rolexky, diamanty a perly Upraveno 15. února 2010 uživatelem farářskej
Cyber Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Zloděj si odnesl z domu v Prostějově rolexky, diamanty a perly Nebylo to náhodou několik tisíc Rolexek za desítky korun?
Karlos Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 No, mít u rodinného domu dveře se skleněnou výplní... co si mám o majitelích myslet? To nemuseli ani zamykat.
jartop Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 To abych teď u nás obešel všechny zastavárny...
Arthur N. Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Zloděj si odnesl z domu v Prostějově rolexky, diamanty a perly teď si ho vyplašil , mohli jsme se těšit na Rolády ve vlákně: Pochlubte se novými přírůstky:)
skalis Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 No, mít u rodinného domu dveře se skleněnou výplní... co si mám o majitelích myslet? To nemuseli ani zamykat. Ja to vidim obracene. Proc bych nemohl mit skleneny dvere? Ale ti co kradou, co si mam o takovych lidech myslet? Ale bohuzel je to tak, ze mas pravdu ty .
vanderB. Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Ja to vidim obracene. Proc bych nemohl mit skleneny dvere? Ale ti co kradou, co si mam o takovych lidech myslet? moje slova, prece se kvuli zlodejum neodstehuju preventivne do řopíku
sibirnaya Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 jeste ze to mel i v krabickach s kartama, takhle se s nima fakt muzu chlubit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se