911 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 uz se na to vyserte. Kamile, jak to bude s Grgou? muze/nemuze se Graga stat modem pripadne co je k tomu potreba. zatim tu zaznely nazory spise pro. co tech 22 proti? nejaky ferovy koment, proc by to nemel delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Zítra se uvidíme, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 To je jednoduchý. Onion v sekci Německé hodinky může moderovat, mazat, atd. Ale nemůže do moderátorské sekce, odpadkového koše, dávat varování a bany, atd. Co je na tom zábavného? to je fér odpověď - mohl bych moderovat sekci panerai ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Ypo, promin, rve mi to oci, ale jen drobna technicka, mas v podpise chybu. Misto "Made in..." by tam melo byt "Made by...", kdyz se to odkazuje na osobu a ne misto - tedy pokud v tom neni nejaky skryty umysl. Pokud ano, tak tuhle zpravu ignoruj. Mej se. P.S. Chtel jsem ti to poslat pres SZ, ale mas to zakazany, tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 to je fér odpověď - mohl bych moderovat sekci panerai ? To je dobrý nápad, máš to nastaveno. Dvě připomínky: Smazal jsem ti osobní fotku a něco podobného už tam nedávej, prosím. A neměl bys mít jako moderátor sekce Panerai otevřené SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Muzu moderovat sekci Others? Sice neumim anglicky ale jsem ucenlivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 to je fér odpověď - mohl bych moderovat sekci panerai ? NEMOH.....v pravidlech je jasne napsano,ze modem se nemuze stat fiktivni stvoreni,ktery nikdy nikdo nevidel,navic s vytahanym sourkem v avataru.Ses tady sotva dva mesice,prispevku,ktery maj hlavu a patu mas sest a navic ses imrvere pod vlivem nejaky navykovy latky.To by moh Kamil napsat,ze sekci digosek opousti Gil a misto nej nastupuje vyhulenej Hajnej Robatko........................ale treba je vsechno mozny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 To je dobrý nápad, máš to nastaveno. Dvě připomínky: Smazal jsem ti osobní fotku a něco podobného už tam nedávej, prosím. A neměl bys mít jako moderátor sekce Panerai otevřené SZ? beru to jako bolševické zakazovaní hudebních skupin: http://www.picajede.com/ , ale co bych pro svojí sekci neudělal nevím jestli je to nutné - každopádně jsem k dostižení na ypo@email.cz ( na emaily bez otazníků ze zásady neodpovídám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 To je dobrý nápad, máš to nastaveno. Dvě připomínky: Smazal jsem ti osobní fotku a něco podobného už tam nedávej, prosím. A neměl bys mít jako moderátor sekce Panerai otevřené SZ? Někam by se teda mohlo napsat, kdo má co na starosti, ať vím, co můžu v které sekci říkat . To myslím vážně, nerad bych se někde dlouze rozepisoval, aby mi to pak místní pověřenec smazal, kdybych zapomněl, který že to zrovna je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Někam by se teda mohlo napsat, kdo má co na starosti, ať vím, co můžu v které sekci říkat . To myslím vážně, nerad bych se někde dlouze rozepisoval, aby mi to pak místní pověřenec smazal, kdybych zapomněl, který že to zrovna je. http://forum.chronomag.cz/index.php?act=St...mp;CODE=leaders Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?act=St...mp;CODE=leaders Krása, přesně takhle jsem si to představoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 no ještě bych požádal o přesunutí tohoto http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26962 vlákna do sekce panerai a kyblíček s lopatičkou bude pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Někam by se teda mohlo napsat, kdo má co na starosti, ať vím, co můžu v které sekci říkat . To myslím vážně, nerad bych se někde dlouze rozepisoval, aby mi to pak místní pověřenec smazal, kdybych zapomněl, který že to zrovna je. Speciálně pro salamia a ostatní (pomalejší ) ještě obrázky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Speciálně pro salamia a ostatní (pomalejší ) ještě obrázky: Děkuji, kapitáne! Akorát u Gilia je v tom emteho odkazu napsáno Globální moderátor na všechna fóra a na tvém obrázku jen quartz a digi. To jsem z toho nějaký zmatený . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Děkuji, kapitáne! Akorát u Gilia je v tom emteho odkazu napsáno Globální moderátor na všechna fóra a na tvém obrázku jen quartz a digi. To jsem z toho nějaký zmatený . Gilius je v podmínce! Ba ne, ono se to nevylučuje. Je globální moderátor a zároveň má patronaci nad uvedenými sekcemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 (upraveno) Děkuji, kapitáne! Akorát u Gilia je v tom emteho odkazu napsáno Globální moderátor na všechna fóra a na tvém obrázku jen quartz a digi. To jsem z toho nějaký zmatený . Vidis mal si kandidovat aj ty na moderatora a hned by ta to naplnilo vacsim pochopenim Najdi si nejaku malu nevinnu sekciu - napriklad Soubory ke stazeni - a ja ti potom spravim protikandidata, aby to vyzeralo, ze to nemas zadarmo a budes spravny clovek na spravnom mieste. Upraveno 18. února 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Kamile nevím jaké mám kompetence, ale když jsem chtěl smazat tohle nudné vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13265 tak to nejde - tak to nějak oprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Vidis mal si kandidovat aj ty na moderatora a hned by ta to naplnilo vacsim pochopenim Najdi si nejaku malu nevinnu sekciu - napriklad Soubory ke stazeni - a ja ti potom spravim protikandidata, aby to vyzeralo, ze to nemas zadarmo a budes spravny clovek na spravnom mieste. No to by to tady vypadalo ! K funkci, kterou bych mohl případně zastával, jsem se už vyjádřil tady . Tak jsem si teď změnil i titul pod avatarem. To ti teda pěkně děkuju za takové nápady . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 taky by nebylo špatné moderovat vlákno Prodám, zvláště pokud by ještě prodávající byl povinen nabídnout hodinky jako prvnímu moderátorovi... Saláme: není to na ban, nadávat si do blbů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 (upraveno) tombed: Zítra proberem, jaké sekce bychom brali, souhlas? Navrhuju Ti Omegu - Panerai je už fuč, já bych rád moji srdocovku. Upraveno 18. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se