Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 206
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Objevily se tady obavy, ze si chci uzurpovat moc a tak nejak si honit triko a "buzerovat" (jiny vyraz pro to neznam) zdejsi cleny. Ano z toho co jsem napsal a pisu to tak pro nekoho muze vyznit, ale pokud si to co pisu prectete radne, zjistite, ze mi nejde o "buzeraci", ale o jednotna pravidla a jejich dodrzovani. Jsem pracovne dost vytizeny, mam male dite a rozhodne muzu travit cas jinak nez tim ze tady budu sedet a kontrolovat prispevky. Neco tomuhle foru dluzim protoze diky nemu mam konicka na cely zivot a pozval jsem spoustu bezva lidi - a chtel bych to co mi tohle forum dalo mu zpatky alespon castecne vratit. Treba i proto aby se tady zase objevili lide kteri o hodinkach opravdu neco vedeli a kteri z fora odesli znechuceni tim co se tady deje.....takze asi tak.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Už jsem se jednou vyjádřil v tom duchu, že grgu jako moderátora vítám. Nápad a následné uskutečnění vzniku dalších moderátoru malých sekcí považuji za nešťastný. Moc dobře se pamatuji na dobu, kdy jsme měli moderátory dva a vše bez problému fungovalo. Nyní se z toho už stává fraška, zajímalo by mě kdo bude například moderovat třeba podsekci ZENO, od svého vzniku, nejméně před dvěma leta, zaznamenala pěkných jedenáct příspěvků nebo sekci nebo Ostatní a zábava. S chronomagem to jde čím dál tím víc z kopce :thumbsdown_anim: , vymýšlejí se hlouposti a zbytečně se vše překomplikovává.

Když si představím, že tohle vše vzniklo kvůli hodinkám Marina Mlilitare, dělá se mi zle. Jak málo stačilo k tomu, aby se krásné fórum změnilo v cosi nepěkného, pojmenování bych samozřejmě našel, ale odporovalo by pravidlu o používání sprostých slov.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Aj já jsem pro. Grga mi přijde jako nekonflitkní typ.

Já si pamatuju jedno forum, které dlouhá leta fungovalo bez moderátorů a dokonce i bez psaných pravidel, ve chvíli jak se sepsali pravidla a pustilo se do práce pár moderátorů, tak to šlo totálně doháje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Já si pamatuju jedno forum, které dlouhá leta fungovalo bez moderátorů a dokonce i bez psaných pravidel, ve chvíli jak se sepsali pravidla a pustilo se do práce pár moderátorů, tak to šlo totálně doháje.

To jsem zhruba tak příspěvek na Tebou popsal.

Odkaz ke komentáři

Ač mám Grgu rád, je to dobrej borec a hlasoval jsem "ano", tak nekonfliktní teda není ani omylem :D

Ach jo, kde jsou ty časy, kde se bojovalo pouze v sekci "Prim" a huby se trhaly hákem :) :) :)

Edit pro Fazera, protože neumí číst - hákem, ne ptákem!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

To jsem chtěl zrovna říct: rozjet tady volební kampaň, slíbit, že se ukážu na srazu a pak se na to vykašlat?

Čtyři lidi kvůli grgovi ujeli 700 km, chtěli vyzkoušet jeho psychickou odolnost a pak pro něj případně hlasovat. Ale takhle? :unsure: :sad01_anim: :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Grgo, tak nejak jsme na tebe cekali vcera v hospode, kam jsi slibil, ze prijdes. Hlavne tedy ti, kteri te neznaji osobne. :(

To jsem chtěl zrovna říct: rozjet tady volební kampaň, slíbit, že se ukážu na srazu a pak se na to vykašlat?

Čtyři lidi kvůli grgovi ujeli 700 km, chtěli vyzkoušet jeho psychickou odolnost a pak pro něj případně hlasovat. Ale takhle? :unsure: :sad01_anim: :thumbsdown_anim:

já to beru jako plus pro Grgu i když byla třeba absence zdůvodněna kojením :) - je potřeba si udržet odstup - já třeba chodím na srazy cca poslední rok a to jenom s lidmi se kterými si mám co říci ;) aneb nemíním být v hospodě nasranej :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
já to beru jako plus pro Grgu i když byla třeba absence zdůvodněna kojením :) - je potřeba si udržet odstup - já třeba chodím na srazy cca poslední rok a to jenom s lidmi se kterými si mám co říci ;) aneb nemíním být v hospodě nasranej :)

Proč ne, ale pak to neměl slibovat (jestli teda ten žigulík fakt nenastartoval, to bych chápal :)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Proč ne, ale pak to neměl slibovat (jestli teda ten žigulík fakt nenastartoval, to bych chápal :)).

njn - já jsem své paní taky slíbil v loni v říjnu, že umeju wokna a dobře, že sem to neudělal, začalo svítit sluníčko

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...