Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Kamile nevím jaké mám kompetence, ale když jsem chtěl smazat tohle nudné vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13265 tak to nejde - tak to nějak oprav Zkus to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 tombed: Zítra proberem, jaké sekce bychom brali, souhlas? Navrhuju Ti Omegu, já bych rád moji srdocovku. Panerai je už fuč. vo to nám přece celou dobu šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Zkus to. je to pryč - ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Objevily se tady obavy, ze si chci uzurpovat moc a tak nejak si honit triko a "buzerovat" (jiny vyraz pro to neznam) zdejsi cleny. Ano z toho co jsem napsal a pisu to tak pro nekoho muze vyznit, ale pokud si to co pisu prectete radne, zjistite, ze mi nejde o "buzeraci", ale o jednotna pravidla a jejich dodrzovani. Jsem pracovne dost vytizeny, mam male dite a rozhodne muzu travit cas jinak nez tim ze tady budu sedet a kontrolovat prispevky. Neco tomuhle foru dluzim protoze diky nemu mam konicka na cely zivot a pozval jsem spoustu bezva lidi - a chtel bych to co mi tohle forum dalo mu zpatky alespon castecne vratit. Treba i proto aby se tady zase objevili lide kteri o hodinkach opravdu neco vedeli a kteri z fora odesli znechuceni tim co se tady deje.....takze asi tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Většina hlasujících je pro, tak to neřeš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Už jsem se jednou vyjádřil v tom duchu, že grgu jako moderátora vítám. Nápad a následné uskutečnění vzniku dalších moderátoru malých sekcí považuji za nešťastný. Moc dobře se pamatuji na dobu, kdy jsme měli moderátory dva a vše bez problému fungovalo. Nyní se z toho už stává fraška, zajímalo by mě kdo bude například moderovat třeba podsekci ZENO, od svého vzniku, nejméně před dvěma leta, zaznamenala pěkných jedenáct příspěvků nebo sekci nebo Ostatní a zábava. S chronomagem to jde čím dál tím víc z kopce , vymýšlejí se hlouposti a zbytečně se vše překomplikovává. Když si představím, že tohle vše vzniklo kvůli hodinkám Marina Mlilitare, dělá se mi zle. Jak málo stačilo k tomu, aby se krásné fórum změnilo v cosi nepěkného, pojmenování bych samozřejmě našel, ale odporovalo by pravidlu o používání sprostých slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Aj já jsem pro. Grga mi přijde jako nekonflitkní typ. Já si pamatuju jedno forum, které dlouhá leta fungovalo bez moderátorů a dokonce i bez psaných pravidel, ve chvíli jak se sepsali pravidla a pustilo se do práce pár moderátorů, tak to šlo totálně doháje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Aj já jsem pro. Grga mi přijde jako nekonflitkní typ. Já si pamatuju jedno forum, které dlouhá leta fungovalo bez moderátorů a dokonce i bez psaných pravidel, ve chvíli jak se sepsali pravidla a pustilo se do práce pár moderátorů, tak to šlo totálně doháje. To jsem zhruba tak příspěvek na Tebou popsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 To jsem zhruba tak příspěvek na Tebou popsal. Opakovaná pravda je tuplem pravda Analogicky k opakované lži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Aj já jsem pro. Grga mi přijde jako nekonflitkní typ. Ač mám Grgu rád, je to dobrej borec a hlasoval jsem "ano", tak nekonfliktní teda není ani omylem Ach jo, kde jsou ty časy, kde se bojovalo pouze v sekci "Prim" a huby se trhaly hákem :) Edit pro Fazera, protože neumí číst - hákem, ne ptákem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Opakovaná pravda je tuplem pravda Analogicky k opakované lži Model Goebbels . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 To Nig - jj to byly krasne doby, ale musim rict ze po narozeni maleho jsem se tak nejak uklidni a ztolerantnel jooo a taky mi roste peknej pupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Grgo, tak nejak jsme na tebe cekali vcera v hospode, kam jsi slibil, ze prijdes. Hlavne tedy ti, kteri te neznaji osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 To jsem chtěl zrovna říct: rozjet tady volební kampaň, slíbit, že se ukážu na srazu a pak se na to vykašlat? Čtyři lidi kvůli grgovi ujeli 700 km, chtěli vyzkoušet jeho psychickou odolnost a pak pro něj případně hlasovat. Ale takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Grgo, tak nejak jsme na tebe cekali vcera v hospode, kam jsi slibil, ze prijdes. Hlavne tedy ti, kteri te neznaji osobne. To jsem chtěl zrovna říct: rozjet tady volební kampaň, slíbit, že se ukážu na srazu a pak se na to vykašlat? Čtyři lidi kvůli grgovi ujeli 700 km, chtěli vyzkoušet jeho psychickou odolnost a pak pro něj případně hlasovat. Ale takhle? já to beru jako plus pro Grgu i když byla třeba absence zdůvodněna kojením - je potřeba si udržet odstup - já třeba chodím na srazy cca poslední rok a to jenom s lidmi se kterými si mám co říci aneb nemíním být v hospodě nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 já to beru jako plus pro Grgu i když byla třeba absence zdůvodněna kojením - je potřeba si udržet odstup - já třeba chodím na srazy cca poslední rok a to jenom s lidmi se kterými si mám co říci aneb nemíním být v hospodě nasranej Proč ne, ale pak to neměl slibovat (jestli teda ten žigulík fakt nenastartoval, to bych chápal ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Proč ne, ale pak to neměl slibovat (jestli teda ten žigulík fakt nenastartoval, to bych chápal ). njn - já jsem své paní taky slíbil v loni v říjnu, že umeju wokna a dobře, že sem to neudělal, začalo svítit sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Cítím to podobně jako Baker, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Grga ztratil i muj hlas, delegace z Prahy jej prijela osobne poznat a pripadne ho jmenovat do vysoke funkce a Grga na nas zapomnel! A vubec.. nechapu proc jsme mu nedali ban! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 chtěli jsme se k němu propít, ale i když jsme se snažili nic...beztak jste si ho vymysleli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se