Roman Šula Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Mno, mě by taky zajímalo, na kolik si hodinek té edice kdo cení, i když srdeční záležitosti se těžko převádějí na peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Mno, mě by taky zajímalo, na kolik si hodinek té edice kdo cení, i když srdeční záležitosti se těžko převádějí na peníze. Take me to zajima . Ch le jsou ale neopakovatelne hodinky a tak nebude lehke nekoho premluvit k prodeji. Urcite ne za puvodni cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Vždyť se Vám jedny vrátily. Ty už jsou pryč? To si nekdo objednal Ch le a potom je nechtel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 STOWA Marine Original- nádherně dekorovaný Unitas, mimostředná vteřinovka, 100 ks, nerezové pouzdro, vyrobeno v Německu EUR 700,- PRIM Spartak o.e. - Eta 2824-2 v běžném provedení EUR 750,- Tady se srovnává srovnatelné (Tato Stowa není žádná masovka) a já se nedivím, že se s cenami obyčejných Primek leckdo nemůže vyrovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Takže jednoznačně MPM a Elton mají jinou skupinu zákazníků. A teď fakticky - co přesně je na tom k zasmání? Na tomhle už nic ale v předchozím jsi měl roztomilou chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Mno, mě by taky zajímalo, na kolik si hodinek té edice kdo cení, i když srdeční záležitosti se těžko převádějí na peníze. Take me to zajima . Ch le jsou ale neopakovatelne hodinky a tak nebude lehke nekoho premluvit k prodeji. Urcite ne za puvodni cenu. Dneska je mi docela líto, že jsem do toho tehdy nešel taky, tehdy jsem to zaregistroval docela dost pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Ty sis to po sobě vůbec nepřečetl! Takže MPM vlastně oslovuje úplně jinou skupinu zákazníků než MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Prime, zeptám se svých kolegů. Kolik by byl ochoten ten vytrvalý zájemce pustit? Ještě mě napadá - co bude s tou dražbou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2006 Ty sis to po sobě vůbec nepřečetl! Takže MPM vlastně oslovuje úplně jinou skupinu zákazníků než MPM... Jo ahááááááááááááááááááááááááá! No fakt, mně to nedocvaklo. On člověk sám po sobě může číst a nedočte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2006 Vždyť se Vám jedny vrátily. Ty už jsou pryč? Psal jsem Vám mail ohledně Ch. l. e. 30/40, zatím bez odpovědi. Všechny hodinky z Chronomag l.e. již mají svého majitele. Hodinky 30/40 samozřejmě dodám tak, jak jsem ve Violinu slíbil. Váš mail jsem bral jako připomínku dohodnutého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2006 Tak si nech Kocoure od nich něco vyrobit na zakázku... Já to také tak udělal a v pondělí bych si měl vyzvednout svůj kousek ... tak jak to dopadlo? a kde su fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se