Datel Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Pulsar Classic PS9559X1 (Timestore.cz) bohužel nemají Lumi číslice, ale zase je má až do 24 cm ;o) Velmi čitelný cifr, mají i černý nebo modrý. Já mám podobné s luminiscenčními čísly odsud z fóra, ale takové jsem na domácím trhu nenašel...
Rocker Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Před hodinou, 100mikro napsal: Rocker Tvůj syn má v šesti letech obvod zápěstí cca 18 cm? Měřil jsem to svinovacím metrem, který byl první po ruce, když krejčovský jsem nenašel. Teď jsem to ještě pro jistotu přeměřil a původní hodnotu musím opravit na cca 17 cm. I tam bude ještě možná vůle, ale pro představu, jestli už je možný tah, by to snad mělo stačit. Jinak syn chodi do plaveckého oddílu a na atletiku, takže v porovnání s o hlavu menším, jinak stejně starým bratránkem bude ta hodnota cca 17 cm odpovidat.
100mikro Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Ahoj, pokud syn chodí do plaveckého oddílu, tak bych se zaměřil na WR - 100m? Bude nosit hodinky do bazenu ...obecně k vodě? Ten obvod zápěstí se také může změřit provázkem, proužkem papíru a hodnotu pak odečíst na pravítku či jiném měřítku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se