NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Pěkný, vůbec jsem nevěděl, že něco podobnýho existuje. To zdobení strojků vypadá hodně dobře. Díky, Admiro.
Návštěvník admira Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 NIGHTinGALE napsal: Pěkný, vůbec jsem nevěděl, že něco podobnýho existuje. To zdobení strojků vypadá hodně dobře. Díky, Admiro. Diky, konecne nekdo kdo se dobre vyspal :-)
simon Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 NIGHTinGALE napsal: Pěkný, vůbec jsem nevěděl, že něco podobnýho existuje. To zdobení strojků vypadá hodně dobře. Díky, Admiro. jen doplním..hodinky vyráběl M. Brož hodinář z pasáře Alfa. A viděl jsem ještě jiné kousky myslím, že to valí správným směrem..
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Osobně mi Admirova vlákna nevadí. Netvrdím, že mi přijdou všechny nějak extra zajímavé, ale pár věcí si tam vždy najdu. Osobně se mi líbí, že začal mapovat české výrobce hodinek. To tady chybělo, takže to oceňuji. O panu Brožovi jsem tu slyšel jen chválu, prý je to dobrý hodinář. Ale to, že takhle hezky zdobí strojky, jsem nevěděl a jsem za tu informaci rád. Třeba toho někdy využuju, až budu partnerce dávat nějaké hodinky k výročí.
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Co to je za strojek, kluci? Automat, 20 kamenů. Nevíte někdo? Ten rotor i rytí věnování se mi hrozně líbí. Upraveno 21. února 2010 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 kibi napsal: dobry hodinar...? ja jsem u nej mel ctvery hodinky, vsechny sly znovu na reklamaci... ty posledni mi pro jistotu (pri reklamaci ztratil)... za me nikdy vice a to je muj nazor Tak ten svůj názor napiš do rubriky "recenze hodinářství a obchodů", tam to bude mít váhu. Tady to zapadne. Já u něj neměl nikdy nic, ale lidé si ho tu dost chválili, tak nevím. A jeho úpravy hodinek z Admirových fotek se mi líbí. Ten rotor s písmenem B je parádní.
lupinus Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Chválihodný počin, i když to není můj šálek kávy. Jen to "B" na vteřinovce jsem už někde viděl, ale kde?
Hajek Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Možná by ta admirova vlákna mohla být ve správné sekci. Přesunout ?
Kupa54 Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 admira , jinak zajímavé zdobení strojků a líbí se mi i možnost individualizace pouzdra a ciferníku. Neznal jsem tuhle aktivitu pana hodináře Brože. Dá se někde zjistit cenová relace ?
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Trochu jsem to promazal. Ještě k Brožovi. Taky s ním nemám pozitivní zkušenost. Byl jsem u něj 2x a už mě tam nikdo neuvidí. Pokaždé šlo o drobnosti, ale pokaždé přezíravé a povýšené jednání, možná se jen špatně vyspal. Neříkal jsem, že jsem z fóra, neříkal jsem, že hodinkám trochu rozumím, byl jsem normální zákazní. EDIT: A Nigu kde jinde napsat svůj názor na hodináře, než ve vlákně které je přímo o něm. Abys nebyl jako "redakce" a nezakazoval komentáře.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Ještě názor na hodinky. Moc se mi nelíbí, na můj vkus starosvětské až moc. Já vím, římská čísla a breguetovské ručky si o to přímo říkají. Zdobení strojku je dobré. A kde já to béčko jen viděl? Není to žalovatelné použít vteřinovku od jiné firmy na vlastní značku?
XXXfazerXXX Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Fronty pismen na cifru se mlati jak prase a ten na spone to dorazi.Korunky jsou straslivy,ale budiz.Tvar rotoru je dobrej,ale opracovani materialu neni prace mistra.Ryti venovani je hodne talentovaneho ucednika................nevim co to stoji,ale asi ne malo.Hodinky nejsou spatny,ale zpracovani je podle meho nedokonaly a nedej boze,vzit do ruky lupu
honza71 Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Jeden náš investor vždy, když přijel na kontrolu stavby tak jako první věc prohlásil ''hnusný jak p...l''.(přesto jsme pro něj dělali asi 6 akcí, takže to byla spíš jen póza). Sem to ale myslím sedí jak p...l na nočník. A ta ''půjčená'' vteřinovka tomu nasazuje korunu ! Upraveno 21. února 2010 uživatelem honza71
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Té vteřinovky jsem si nevšiml, máte pravdu, kluci. Ale aspoň jí konec ucvakl, takže se trošku odlišil
gas Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) ocením snahu, ale za zpracování a tu "B" vteřinovku bych mistra hodináře nakopal do .... edit: fakt by mě zajímalo co si za tohle účtuje Upraveno 21. února 2010 uživatelem gas
mmako Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Pan Brož jako prodejce OK, jako servis rozporuplné zkušenosti (resp. jak kdy) - kdysi mi ještě do pivovaru jeho kolega vezl jedny opravené Vostoky (byl z Jihlavy, tak mi to hodil na Vysočinu) a všechno OK. Potom jsem tam ale vzal Šturmanskije, nestartovaly stopky. Vracel jsem se tam po důkladnějším otestování z půlky cesty domů - najednou nepřeskakovalo datum a stopkám se taky přestalo chtít, nová oprava (v záruce té původní). Bral jsem to jako opomenutí. Po cca 14 dnech jsem ty hodinky zapoměl sundat z ruky při prvním švihu na golfu a stopky jsou zase v háji. To beru jako svoji blbost, ale teď jsem tam poslal kamaráda, kterému z Vostoků upadl rámeček indexu a vletěl do hodinek. Dostal je zpátky s tím, že tam nic upadlého není - druhý den na něj ten rámeček vylezl okýnkem indikátoru 24 hodin. Prostě se chyti na ten 24h věnec pod ciferník - to by snad hodinář měl najít...
long Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Nechci se nikoho zastávat, ale neměl jsme s ním (p.Brožem) poněkolikráte problém. Slušný a když byla zakázka hotová navíc i sám zavolal. Vážně žádný problém.
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 admira napsal: ODKAZ zajímavá provázanost s Herissonem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se