gold1 Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Presne ten model jako z obrazku maji v jednom prazskem bazaru za vylohou za 6800kc.Luneta ma par oderek,sklicko je ok,tah taky vypada bez pozkozeni.Jeste jsem prodavace neotravoval s krabici,nejakymi doklady a zarucakem.Nejdriv se chci zeptat podle ceho poznam,ze jde skutecne o original a jestli se to za ty prachy vyplati,pripadne do jakeho stari tech hodinek???
Adam99 Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Taky jsem tam na ně dneska koukal, no nevím, nevím, sice nevypadaly až tak fejkově jako ty Breitlingy a Jaeger La Coultre co měl uvnitř, ale váhal bych. Znalci Ti určitě řeknou víc.
African Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Chtělo by to více fotek, ale za mě originál" Formule se hlavně ani moc nefejkují - cena je v pohodě. Ale ruku do ohně bych za to z této fotky nedal:-) Celkově se podívej na kvalitu zpracování, jelikož i levné Formule jsou hodně dobře zpracovány, a vůbec nejlépe otevřít a juknout s někým, kdo tomu rozumí na kalibr. Bude v nich ETA"
gold1 Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Zkusim si je nechat zitra vyndat a vyfotim je zblizka.Tahle fotka je z ebaye pouze stejny model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se