Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Měl jsem možnost vyzkoušet Husqvarnu a Stihl. Stihl mi přijde lepší, jak na držení, tak i výkonem. Používám model MS 441. Před tím jsem měl farmářku taky od Stihlu a to se s profi pilou nedá porovnat. Když jsem ji vzal do lesa, tak jsem pořád jen doléval benzín. Myslím, že se vyplatí připlatit a koupit slabší profi pilu.

Odesláno

Měl jsem možnost vyzkoušet Husqvarnu a Stihl. Stihl mi přijde lepší, jak na držení, tak i výkonem. Používám model MS 441. Před tím jsem měl farmářku taky od Stihlu a to se s profi pilou nedá porovnat. Když jsem ji vzal do lesa, tak jsem pořád jen doléval benzín. Myslím, že se vyplatí připlatit a koupit slabší profi pilu.

s jakým modelem Husqvarny si to porovnával?

Odesláno

Stihl.

Mám jí 15 let a furt šlape jako zamlada, jen už trochu hůř startuje, asi vyčistit a seřídit, jinak perfektní. A mám dva známé dřevorubce - jeden má "husku" a druhej "štýlku" a oba říkají to samé - buď H nebo S a nic jinýho, akorát každej úplně stejnými slovy hájí tu svou jako tu lepší z těch dvou.

Odesláno (upraveno)

Pardon, nechce se mi zakladat novy vlakno, ale cim mam obcas sakra posekat zahradu, je tam par stromu, ty bych tam chtel ale nechat...? Ma to cca pul hektaru, zatim se mi to jevi jako trochu voser. Jeste jsem to moh dat do vlakna "kdo cim jezdi" - tipuju si to na nejakej malej trakturek... Ale jakej, na co se treba zamerit?

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Pardon, nechce se mi zakladat novy vlakno, ale cim mam obcas sakra posekat zahradu, je tam par stromu, ty bych tam chtel ale nechat...? Ma to cca pul hektaru, zatim se mi to jevi jako trochu voser. Jeste jsem to moh dat do vlakna "kdo cim jezdi" - tipuju si to na nejakej malej trakturek... Ale jakej, na co se treba zamerit?

Tak si kup woe ovce...sekačka a žranice v jednom :)
Odesláno

bubnoba nebo 2bubnova sekacka s honda motorem (treba vari lucina)

secu s tim sad i vinohrady a max spokojenost (....a nevadi ji prerostla trava)

Odesláno

k tematu, ja si v patek koupil nejlevnejsi dolmar za 4k ... na lehke a obcasne domaci rezani nema, vzhledem k cene, konkurenci

Odesláno

Husqvarna 450e - lehká, výkonný, hodně dobře a rychle se startuje, pro někoho možná víc plastu, než je nutné a lišta myslím doporučovaná max 40 cm, u nás doma ale dostává už asi 4 roky dost zabrat a naprostá spolehlivost, můžu doporučit, pokud nebudete kácet zrovna stoleté buky...

Odesláno

Husqvarna 450e - lehká, výkonný, hodně dobře a rychle se startuje, pro někoho možná víc plastu, než je nutné a lišta myslím doporučovaná max 40 cm, u nás doma ale dostává už asi 4 roky dost zabrat a naprostá spolehlivost, můžu doporučit, pokud nebudete kácet zrovna stoleté buky...

na doma ideální pila,na palivo lehká a výkoná,lištu můžeš od 35-45cm dát :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...