Cyber Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Chceš tu nerez verzi? Mám to objednat? Mě se líbí moc. PVD se trochu bojím, přecijenom jsou to hodinky na práci a do písku.. Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 jo do nerez jdu jestli to jeste stihnem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Já si je chtěl objednat taky, ale CZ tam nikde nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Tak na tom jsem skončil taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Objednano do USA, pak poputují do CZ. Sice to nebude za 99 USD, ale i tak to bude pořád za půlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Cyber: Ty tam někoho máš? Nebo to je přes nějakou tu službu, co tu poskytují různé CZ firmy? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Hele Cybere a tohle jsi zaregistroval? DEEP BLUE WATCHES DOES NOT ACCEPT DIFFERENT BILL TO AND SHIP TO FOR CREDIT CARDS SALES.ORDERS WILL BE SHIPPED ONLY TO THE BILLING ADDRESS. Na tom jsem se zase zaseknul já. Chtěl jsem je poslat k známýmu do Polska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 A nevedel by to cez seba prehnať člen AtomicTimePL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Sea Ram 500 Auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Už jste někdo vyřešil to objednání z USA - black friday? Tedy má někdo možnost to objednat jinam než do ČR a pak přeposlat? Měl bych zájem o černé SEA RAM 500 v quartzu. Pokud by někdo dělal nějakou objednávku rád se připojím a podělím se o náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Skoro bych řekl, že se to nikam neposunulo... Myslím si, že tím že mají DB ofiko zastoupení v ČR, tak to chtít posílat nebudou. Já jsem rád, že to nejde, mám zase o hodinky méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Pánové udělal jsem objednávku a jedny nerez zbydou, ale dodání nebude hned, ale až tak po Novém roce. Kdyžtak více po SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tak od soboty posiluju zápěstí DB Master diver 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 db me berou jakou to ma strojovnu? a kulate indexy jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) dabl Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 db me berou jakou to ma strojovnu? a kulate indexy jsou super :-)Miyota 9015 a máš pravdu, indexy jsou bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Miyota 9015 a máš pravdu, indexy jsou bomba. Gratulace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 http://www.deepbluewatches.com/deanorss.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Zdravím přátelé,nebude někdo z přítomných vážených členů náhodou objednávat DEPTHMETER ANA/DIGI-Black SS-SOLD OUT.Když ano, tak bych měl také zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Zdravím přátelé,nebude někdo z přítomných vážených členů náhodou objednávat DEPTHMETER ANA/DIGI-Black SS-SOLD OUT.Když ano, tak bych měl také zájem. Ahoj, myslím, že tyhle neobjednáš. SOLD OUT znamená, že jsou vyprodané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se