Přejít na obsah

Vodotěsnost mých Swatch

toldi

Doporučené příspěvky

No ted uz ti uveri kazdy. Diky za fota a vysvetleni.

Nešlo mi o to, kdo všechno mi uvěří. nechlubil jsem se s nimi. Jen jsem dal dotaz do placu a jediné, nad čím jsem se zastavil bylo to, že někdo v podstatě říká, že ani nevím, co to umí. Ale což, každý má svůj názor a rozum :-)

Jinak co se té slané vody týče, tak je to asi jedno, ne? Pokud je po plavání v moři vykoupu v čisté vodě, mělo by to být v cajku, ne?

No ted uz ti uveri kazdy. Diky za fota a vysvetleni.

Někdy to video ale pro zajímavost udělám. Dobře se pobavíš :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nešlo mi o to, kdo všechno mi uvěří. nechlubil jsem se s nimi. Jen jsem dal dotaz do placu a jediné, nad čím jsem se zastavil bylo to, že někdo v podstatě říká, že ani nevím, co to umí. Ale což, každý má svůj názor a rozum :-)

Jinak co se té slané vody týče, tak je to asi jedno, ne? Pokud je po plavání v moři vykoupu v čisté vodě, mělo by to být v cajku, ne?

Tak ja rikas. Pokud jsou starsi jen si pred odjezdem na dovolenou nechat prekontrolovat vodotesnost. Potom oplachnout v ciste vode - zbavit se soli.

Někdy to video ale pro zajímavost udělám. Dobře se pobavíš :-)

Dovedu si to predstavit - bude to s ruckami podobne jako napr. tissot t-touch. Ale samozrejme se rad podivam.

Odkaz ke komentáři

Tak ja rikas. Pokud jsou starsi jen si pred odjezdem na dovolenou nechat prekontrolovat vodotesnost. Potom oplachnout v ciste vode - zbavit se soli.

Dovedu si to predstavit - bude to s ruckami podobne jako napr. tissot t-touch. Ale samozrejme se rad podivam.

jj, je to podobný blázinec. Jen v jiné cenové kategorii. Ale za ty prachy je to parádní cirkus :-) Sice quartzky, navíc plasťáky, ale na léto líbivé hodinky

Odkaz ke komentáři

Chvíli se sem nekouknu a už se tu málem rozhořel flame. Jen pro zajímavost Swatch dělal i model který vypadal stejně, ale místo hloubkoměru měli výškoměr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Chvíli se sem nekouknu a už se tu málem rozhořel flame. Jen pro zajímavost Swatch dělal i model který vypadal stejně, ale místo hloubkoměru měli výškoměr.

Předpokládám, že jsou tvoje. Zkoušel jsi někdy funkčnost? pokud ano, jaká je přesnost?

Odkaz ke komentáři

Me spis zaujal ten remen, to je guma potazena textilii?

Něco podobného jsem už viděl živě. Vrchní vrstva je nějaký textilní materiál (syntetika). Uvnitř je nějaký poddajný materiál, ale nevím, jestli guma. Možná to bude nějaký pěnový materiál. Bylo to vážně měkké.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

Chci se jen podělit o zkušenost se svými "obyčejnými" quartzovými Swatch za 3000Kč. Ačkoliv jsou pouze "water-resistant", tak musím říct, že ve vodě si je nesundavám nikdy. Běžně se s nimi sprchuji, koupu, plavu. Šnorchloval jsem s nimi i v moři a vše bez problému. Beru si je i do vířivky, kde na ně často míří tryska - také bez problému. Včera jsem s nimi dokonce v bazénu pod vodou! stopoval. Do sauny si je beru také. A v lázních jsem si je nechával i na elektroléčbě, kde se mají správně sundavat. Nepočítám mnohé pády a nárazy do futer. Možná mám prostě štěstí, papírově by totiž musely být už dávno po smrti. Posted Image

Mám tyto hodinky: http://www.squiggly.com/us/en/swatch/mesmeric-ycs412g.htm Mám je už asi deset let a kromě pár škrábanců jim nic není. A to je nesundávám opravdu nikdy (moře, bazén, výřivka, tobogán...) Jak píšeš ty, co všechno už ty hodinky maji za sebou...a pořád fungují naprosto přesně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...