Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuju o koupi Seamasterů a na watchfinder.co.uk mi tvrdí, že Omega plánuje od 1. března zvýšení cen. Rád bych věděl, jestli mě jen tlačí do co nejrychlejšího obchodu nebo je to pravda a objednávkou učiněnou ještě dnes něco ušetřím. Díky za pomoc.

Odesláno

Určitě se nenech do ničeho tlačit - nemáš z nákupu to pravé potěšení a hodinky si kupují hlavně pro radost.

Taky jsem slyšel, že se plánuje zvyšování cen, ale kdy to fakt nevím.

Hlavně klid a vše dobře promyslet :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Já mám tu informaci od Haffnera ze Stuttgartu (watch.de). Má to být dosti citelné, údajně od 1. dubna:

++++ aus Insider Kreisen, Omega erhöht zum 01. April drastisch die Preise! ++++

Upraveno uživatelem baza
Odesláno
hej, aj nasa firma zvysila ceny a trzby sli dole.... len aby sa omega nepotkla. strata trzieb moze znamenat v tomto burlivom obdobi velke skody.

Nechci vyvolávat flame, jenom cituju, na WUS proběha zpráva, že Japonci, údajně taky od dubna, zvedají cenu Seiko Sumo o 25%

Odesláno

Já někde v týdnu četl, že u ocelových modelů to bude mezi 6-8% podle modelu, a u zlatých 10-12% opět podle modelu... Ale teď před Baslem? Nevěnoval jsem tomu pozornost...

Odesláno

Plánují užití nového kalibru 8500 s koaxiálem ve všech běžných řadách, logiku to má, mají množství nových butiků a in house kalibr, můžou si to dovolit, směřují výše. Že by ale mohli zdražovat modely se 7750 kou, nebo 2892kou, to se mi nezdá, to by už nebylo moc prodejné, s ohledem na konkurenci. A zdražovat starší modely v dnešní době, nevím, nevím. Jo, novinku řádně osolit s patřičným zdůvodněním a reklamou, to jo. A jejich nový kalibr je opravdu kvalitativně i esteticky dost vysoko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...