01wizard Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Zdravim vsetkych, poradte mi prosim, preco sa rozhodnut. Rozmyslam nad Omega Seemaster Chrono alebo Breitling super ocean. Je medzi nimi rozdiel cca 700 EUR /21 tis/. Zaujima vas nazor, ci rozdiel v kvalite atd. stoji za tu cenu... dakujem
speedmaster Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Ahoj, potrebujes/vyuzijes stopky? Hodinky s chronografem a bez nej jsou docela rozdilne. Mely by to byt tvoje jedine hodinky, nebo budes stridat s nejakyma dalsima? Napis o tom trochu vic. Je ti jedno dat navic ty penize nebo ne? Taky by neskodilo, kdybys napsal, ktere presne Seamaster Chrono mas na mysli. Kdybych se rozmyslel ja mezi Omegama Seamaster Chrono (Diver, predpokladam, ze jsi myslel 300 M Divery) a Breitlingama SuperOcean (a penize by nebyly dulezite), tak si urcite koupim ty Omegy. Libi se mi vic jejich zpracovani. SuperOceany mi prijdou prilis blyskave a lacine, i kdyz to jsou urcite kvalitni hodinky. Nechci se nikoho tady na foru dotknout, je to jen muj subjektivni pocit. Ale jak jsem uz napsal nahore, snazis se porovnavat jablka s hruskama.
ranta Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Já bych neváhal a šel do Béček. S koženým řemínkem nebo pryží by i cena šla dolů. A o dost.
01wizard Odesláno 27. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2010 takze na doplnenie = mam Montblanc meisterstuck, ktore vsak pouzivam ako "oblekove", maju kozenny remienok, takze aktivity ako sport, plavanie, atd. s nimi moc neriesim. Aj ked su to fakt dobre hodinky a som s nimi nadmieru spokojny. Mam ich uz piaty rok, v podstate ich denne nosim a su stale ako nove a ziadny problem s nimi nebol... Je zaujimave, ze moc sa tu o Montblanococh nepise... Hladam k nim alternativu na sport a volny cas, takze preto Breitlingy alebo Omegy. Pouzivame stopky, takze preto s chronometrom. Bol som uz rozhodnuty pre Omegy, isiel som ich kupit, ale predavac ma odhovoril koli strojceku, ze uz sa mi oplati radsej zobrat nejake s Coaxialom. Moc sa do toho nerozumiem, ci je to ozaj vyhoda, ale ked som si zratal cenu Planet ocean s coaxialom, tak sa to blizi k tym Bckam a to uz by som radsej zobrel tie... Preto sa fakt neviem rozhodnut...
JJ Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Hladam k nim alternativu na sport a volny cas, takze preto Breitlingy alebo Omegy. Pouzivame stopky, takze preto s chronometrom. technická poznámka: stopkám se říká chronograph (chronograf), chronometer je zjednodušeně strojek, splňující určité přísné požadavky na přesnost (nejčastěji u švýcarských strojků jde o testy a certifikáty C.O.S.C) Moc sa do toho nerozumiem, ci je to ozaj vyhoda, ale ked som si zratal cenu Planet ocean s coaxialom, tak sa to blizi k tym Bckam a to uz by som radsej zobrel tie... O tom, že coaxial je zajímavé technické řešení není sporu, ale zase bych to nedramatisoval. V praxi to znamená delší servisní intervaly. Ten strojek by měl být přesnější, ale v reálu to nebude rozdíl zásadní - i strojky s "obyčejným" kotvovým krokem, jsou-li pečlivě vyrobeny a nastaveny, dosahují výborných výsledků. A samozřejmě ani klasický ani koaxiální krok nemají na quartzky ;-)
speedmaster Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Jestli chces stopky, tak potom zbyvaji ty Omegy. Jsem presvedceny, ze pujdou presne. Co-Axial je sice zajimavy system, ale ja ho treba nemam ani v jednech hodinkach a vsechny mi jdou velmi presne a jeste jsem je nepotreboval ani servisovat. Nevim, jestli jsi to udelal, ale dej si ty hodinky vedle sebe na stul a pak na ruku. Uvidis, ktery se na tebe budou vic smat.
01wizard Odesláno 28. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2010 preco Omegy, ak chcem stopky? ved stopky maju aj tie Superocean.. Myslel som tieto Becka http://www.breitling.com/en/intro.html#/mo...ono-superocean/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se