Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Andrew:

tak to by šlo, docela slušná značka a docela slušný model. S tím bys mohl chvilku vydržet, co? ;)

Ne, samozřejmě velká gratulace k parádnímu kousku. Teď jsem to prohlížel na ruce, nevím, z čeho jsou ty šipky (typuju nějakou barvu), ale jistě to není samolepka!

P.S. Ten kaučuk mám výhledově v plánu, můžu tě poprosit o jeho lepší fotku? Dík.

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno

Fotky budou, už jsem sehnal stativ a zítra/pozítří se na to vrhnu :photo:

Vidím to spíš ale na vyšší kvalitu, než nějaké stylové zákoutí s hodinkama...

Odesláno

Ahoj!

Tak jsem si dnes dal tu práci a zkusil něco nafotit. Musím ale říct, že to bylo těžší než jsem čekal... přestože jsem si zde na fóru našel různé návody jak fotit, vymyslel a sestrojil improvizovaný fotostan, četl manuál k foťáku, rozčiloval se..., tak výsledek je značně horší než jsem čekal a já smekám před Kibim a jemu podobným :notworthy:

Fotky jsou možná trošku lepší, než v 1. příspěvku tak kdyby to někoho zajímalo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

Pěkné hodinký mé oblíbené značky a s mojí oblíbenou komplikací :)

Gratuluju :)

Odesláno

Andrew:

Dík za detaily kaučuku, chtěl bych ho na léto, ať neničím kůži. Kovový tah se nachází mimo moji ochotu "vrazit" do něho tolik bankovek.

Drobný technický dotaz, ty dvě korunky s uzamykáním máš povytažené do polohy pro seřízení data a pravděpodobně nastavení budíku schválně???

Odesláno
Andrew:

Dík za detaily kaučuku, chtěl bych ho na léto, ať neničím kůži. Kovový tah se nachází mimo moji ochotu "vrazit" do něho tolik bankovek.

Drobný technický dotaz, ty dvě korunky s uzamykáním máš povytažené do polohy pro seřízení data a pravděpodobně nastavení budíku schválně???

Kaučuk mi přijde jako perfektní volba, sám bych kovový tah ani nechtěl. Jen si dej pozor, jestli se nedělá několik velikostí, já mám totiž zápěstí cca 19cm a zapínám to na 3-4. poslední dírku, konec pak jde blbě do těch pásků na konci. Pokud bys chtěl fotky v high-res (bohužel stejná kvalita), pošli mi SZ s emailem.

Tu dolní korunku mám povytaženou jen pro účely fotek (10:10 :rolleyes: ), tu horní mám zase kvůli vypnutí alarmu. Tohle jsem vyčetl v manuálu a také si nejsem jistý, že to je úplně normální, jinak bych ale ten alarm měl pořád zapnutý a budíček omylem ve 3 ráno, brrr. Tak snad tím nic neničím.

Odesláno

konec dobrý všechno dobré... gratuluji, zvlášť po takové story, ještě, že jsi na značku nezanevřel, tyhle JLC jsou perfektní, bohužel není na vše finančně ani počtem končetin, ale třeba jednou s JLC potkám.

Odesláno
konec dobrý všechno dobré... gratuluji, zvlášť po takové story, ještě, že jsi na značku nezanevřel, tyhle JLC jsou perfektní, bohužel není na vše finančně ani počtem končetin, ale třeba jednou s JLC potkám.

Pořád sníš? :) Podle toho, jak ses rozjel, máš slušně našlápnuto. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...