Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po FDMN další frantík. A navíc ruční práce, žádné dábelské mašinky, pěkně rýtka, pilník, kličky. Jean-Baptiste Viot z Paříže. Je o něm čerstvý článek na Puristech. Dělá jak hodinky (zatím teda asi první) tak velké hodiny. Je pár borců, co si jich v AHCI ještě nevšimli.

ahci_image.1586866.jpg

ahci_image.1586876.jpg

A podívejte, vedle toho krásného výhledu na Paříž, rýsovací prkno a nikde žádné PC s CADem!

ahci_image.1586936.jpg

Spousta dalších fotek v tom linku nahoře, a tady jeho vlastní stránky http://www.jbviot.fr/. Tam je celá pěkná flash presentace těch hodinek

Co to, že tu ještě nemáme chlíveček francouzské a také anglické hodinky?

(doufám že nedostanu pojeb jako admira ;-)

• po 2 týdnech...
Odesláno
Francouzská Brand Manageress od GP a JR je z Paříže a má příjmení VIOT. Že by náhoda ?

Tak už vím, že to náhoda je. Madame Viot jsem včera opět potkal. Na prezentaci GP, JR, Bovet a Graham v jednom klenotnictví

tady. A protože jsme si moc hezky poklábosili jako na Belles Montres, tak jsem se osmělil a zeptal se na pana hodináře z Paříže.

Docela ji to pobavilo, protože jsem nebyl zdaleka první, kdo se jí na to ptal. Žádná vazba tam není. Prý je to celkem běžné francouzské

příjmení. Tož tak, aby řeč nestála. :worried_anim:

• po měsíci...
Odesláno

Jean-Baptiste Viot je na tempered. Má tam celou galerii.

Tady malá ochutnávka:

watch04.jpg

Pokud by se chtělo moderátorům toto vlákno přesunout do nezávislých, bylo by to fajn.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...