lintom Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Ahoj mám prosbu. Nexistuje náhodou někde katalog všech hodinek OMEGA, ktere byly kdy vyrobeny ? Nebo aspon vetsina modelu ? Rad bych se v nich vice orientoval a tohle by byla jedna z možností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Ahoj mám prosbu. Nexistuje náhodou někde katalog všech hodinek OMEGA, ktere byly kdy vyrobeny ? Nebo aspon vetsina modelu ? Rad bych se v nich vice orientoval a tohle by byla jedna z možností. Koukni na stránky Omegy tam s najdi sekci "customer service" nebo "customer care" a tam si najdi"vintage watches" vyřídíš si registraci a máš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Co treba toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lintom Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Velký díky všem mrknu na to :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lintom Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Koukni na stránky Omegy tam s najdi sekci "customer service" nebo "customer care" a tam si najdi"vintage watches" vyřídíš si registraci a máš to. Tak jsem hledal ale nenasel. Dostal jsem se az sem http://www.omegawatches.com/customer-service ale dale nikde ani zminka o moznostech registrace ani odkazech asi jsem uplne slepej muzes prosim mrknout kde co nevidim ? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Co treba toto. Vmísím se do toho: díky za link. Netušil jsem, že něco takového existuje. Vypadá to, že použitý exemplář se dá koupit za nějakých 200 liber, to je velmi slušné. Jdu se podívat do kalendáře, kdyže to mám narozeniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Zkus kliknout SEM Oni změnili stránky, takže mnou udaný postup nefungoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Vmísím se do toho: díky za link. Netušil jsem, že něco takového existuje. Vypadá to, že použitý exemplář se dá koupit za nějakých 200 liber, to je velmi slušné. Jdu se podívat do kalendáře, kdyže to mám narozeniny... Taky se vmísím - objednali mi ji u Dušáka za cca 5.000Kč (teď na ní čekám), 1.000Kč záloha - takže pokud není libra za 25, tak bych šel do nové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Když jsem se díval naposledy, tak libra za pětadvacet opravdu nebyla... takže díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Nevíte kde by se u nás dal tento soubor katalogů (OMEGA - A Journey through Time) sehnat?Nebo budu muset objednat někde v zahraničí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 U nás se dá bez problémů sehnat (objednat) u AD a nebo ji jednoduše objednáš přímo na stránkách Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se