Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před časem jsem zvažoval radiem řízené Eco drive, které nabízel ale při porovnání s tehdejší nabídkou na Ebay.de resp. avizovaného prodejce ve Španělsku to vycházelo s přijatelnou marží (pro prodávajícího). A že se umím domluvit tak bych do toho šel napřímo... a nakonec jsme se an to párkrát vyspal a pořídil další tikací. Ale v tom co tam teď má mě zaujaly Ty starší Omegy a Loginesy s mimostředovkou... nevím ale nakolik v tom je alespoň původní strojek. Ty Longinesy vypadají s patinou, Omegy jak z brusu, koneckoncu píše že po rekonstrukci pouzdra a cif (zdá se mi že i nově nanešená svítící barva...

Hej, nějaký expert na starš letecké? Co tomu říkáte? Stály by za 4,5 litru?

Odesláno

Nekolikrat jsem s panem Uchytilem ohledne hodinek jednal. Posilal mi na email fota a dalsi informace, dokonce mi i volal a resil detaily. Jednou mi i prednostne poslal nejakou nabidku. Nic jsem od nej nekoupil, nicmene mi prijde, ze je velmi solidni.

Odesláno

PinkyCZ: Taky sem nad nima uvažoval, překvapilo mě, že mají docela slušný průměr(42mm) na udávané stáří.

Dříve tyhle Omegy nabízel na Sbazaru za tuším dvojnásobnou cenu než nyní. Na moje dotazy ochotně odpověděl a ještě přidal pár fotek strojku:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...