Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:

Jedinej tah se zahnutyma koncovkama a kterej je nema plechovy je tam tento. Cena je fakt vysoka a je urcen pro Rolex - nejsem si jisty jak by to s nim vypadalo..... Asi mi nezbude , jak mi radi jeden mistni clen , nez si je zkusit nechat nekde vyfrezovat. Ale to se mi zda az moc slozity ......

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Cumte na to.Von ma dneska vyroci.TRI TISICE PRISPEVKU za necelejch jedenact mesicu.................................... :argue: :argue: :argue: kdyz si to vsechno moudro,co si tady nacintal prekopirujes,muzes vydat knizku.Moc chytry to nebude,ale bude to vejs nez Ohnicek a malinko niz nez Jan Pelc A bude hur

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Cumte na to.Von ma dneska vyroci.TRI TISICE PRISPEVKU za necelejch jedenact mesicu.................................... :argue: :argue: :argue: kdyz si to vsechno moudro,co si tady nacintal prekopirujes,muzes vydat knizku.Moc chytry to nebude,ale bude to vejs nez Ohnicek a malinko niz nez Jan Pelc A bude hur

Uz me kontaktovalo nakladatelstvi Albatros - mozna to opravdu vydame nakladem 3 kusu.

puralex napsal:
Moc pěkný hodinky. mužu se zeptat kolik maji na výšku..myslim tim rozmer od hornich nozek k dolnim..

Ne moc presnou metodou 47 mm.

Odesláno (upraveno)
  puralex napsal:
47 se zda akorat ;) muzu poprosit o fotku na zapesti..

Mas stesti, nasel jsem jednu ze vcerejsiho foceni :thumbsup_anim: Jinak zapesti mam mohutny 16,5 cm.

post-6982-1267730020.jpg

Edit: Koukam, ze na tehle fotce vypadaji malinko veti nez v realu - asi je to malou vzdalenosti objektivu od hodinek.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  Dantechno napsal:
Sice je tento tah urcen na Seiko Flightmaster ale podle me by mohl pasovat?

Tomu never, je to uplne jiny pouzdro. Nejde jen o zakriveni koncovky, ale i o vysku a delku nozicek.

Odesláno

Dane chválim, ne hoďky ,ale obvod zápěstí :D asi mám podobný. Seiko je pro mně firma s jasnou vlastní filizofii, jdoucí svou cestou. Takže shrnuto- klasická GRATULACE (než je zase prodáš).

Odesláno
  petpel napsal:
Dane chválim, ne hoďky ,ale obvod zápěstí :D asi mám podobný. Seiko je pro mně firma s jasnou vlastní filizofii, jdoucí svou cestou. Takže shrnuto- klasická GRATULACE (než je zase prodáš).

Diky, ale jsou to asi jedny z tech co u me zatim zustanou. Narozdil od par jinych to nebyl impulzivni nakup.

post-6982-1267872651.jpg

post-6982-1267872657.jpg

post-6982-1267872664.jpg

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak jsem je hodil na gumu od Modeny. A nejak se mi to vubec nelibi - asi jsem zvolil spatny model. Na techto hodinkach mi sedi zatim jen origo kovovy tah, a to spis jinak preferuji gumu nebo kuzi. Az se dostanu k fotaku nahodim foto.

Vyzkousim sehnat nejaky padnouci kozeny remen co to s nimy udela.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...