Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

jste pro?  

24 hlasů

1. 1. jste proto abych se ucházel o místo moderatora ?

• ano
      12
    • ne
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vazeni chronomagove i chronomagori - ja osobne se pokladam za to druhe :) rad bych pomohl soucasnym moderatorum s jejich nelehkym ukolem a prispel tak svou troskou do mlyna pro dobro fungovani meho druheho nejoblibenejsiho serveru - prvni je ebay a s tim jen tak neco neotrese, pak jeste teda holcicky a pejsci, ale ty jsem ochoten odsunout na vedlejsi kolej.

proc si myslim, ze bych byl dobrym moderatorem?

1. jsem tu prakticky porad - tyden v alpach bez chronomagu byl hnusnej zazitek, stejne sem v pulce pobytu musel aspon do inet cafe skouknout co se tu udalo noveho

2. mel sem uz kde co

3. na sto honu poznam faky a turbocleny

4. mam diktatorske sklony jako onion :)

proc si myslim, ze bych byl spatnym moderatorem?

1. kdyz nekdo da neco zajimaveho do sekce prodej, jeho inzerat okamzite smazu, abych si to mohl koupit sam a nemusel si stoupat do rady

so please, MTV, pimp my status

Odesláno

Tak za prvé : to byl skalis, kdo Ti doporučil založit si anketu !!!

Za druhé : jsem Tě vyzval, ať se naučíš zakládat ankety !!! Bo si myslím, že ten co to neumí nemá být mod !!! :P

No a za třetí : to, že máš otřesnej hodinkovej vkus, to zkousnu. To na funkci rostlináře asi vliv nemá. Ale to, že chceš mazat

prodejní inzeráty Tě diskvalifikuje. :thumbsdown_anim:

P.S. Ale protože si se přiznal, tak jsem Ti stejně dal hlas. Jsem v Brně studoval, tak z nostalgie, no...

Odesláno

Nemyslím si, že by se členové měli hlásit o fci moderátora stylem "Chcete mě?". Moderátora by si měla většina fóra vážit, uznávat ho a navrhnout...

Odesláno
Nemyslím si, že by se členové měli hlásit o fci moderátora stylem "Chcete mě?". Moderátora by si měla většina fóra vážit, uznávat ho a navrhnout...

Ricousi, pri vsi ucte si myslim, ze kdybychom cekali, az nekoho navrhne vox populi, tak tu bude uplna anarchie, protoze na neco takoveho si za dobu, co tu jsem, nepamatuju :). Budme radi, ze se do moderovani nekdo chce pustit. Sibirnaya je na foru uz nejakej patek a jako protrelej chronomagor se na to docela hodi. A kdyby jeho dikatorske sklony zacaly nekontrolovatelne bujet :), tak jsou tu dalsi moderatori a Root Admin, takze don't worry. A zamykani prodejnich vlaken se taky nebojim, protoze vetsina hodinek, ktery se tu objevi, jsou proste maly.

Odesláno

4 Skalis: O.K., každej má svůj názor - za mě Sibirnaya ne kvůli tomuhle...

http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=234272

http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=235245

Nevidím důvod, proč by se měl rozšiřovat tým moderátorů - je jich celkem dost a poslední dobou tu už je klid. Navíc největší klid, co jsem tu já za tu chvíli zažil, byl při jediném moderátorovi a tím byl YPO...

Odesláno
Navíc největší klid, co jsem tu já za tu chvíli zažil, byl při jediném moderátorovi a tím byl Ypo...

V tomhle mas pravdu. Trochu mi YPO jako moderator chybi - riznej humor, ferovej pristup a zadny srani s fejkarema a turboclenama. Zrovna v tomhle mi prijde, ze by mohl Dzejar jit v jeho stopach. Tak jo, konec tlacenky :) a vyckejme.

Odesláno

Mam to asi jako Richard.. myslim, ze by se mohlo udelat tema kde by ostatni navrhovali cleny, ktere by radi videli za moderatory, ale tenhle pristup mi neprijde nejlepsi.. na druhou stranu si myslim, ze ted je tu relativne klid a novych moderatoru neni potreba.. ale je mi to ve finale jedno..

Odesláno

A on někdo ze stávajících moderátorů:

- chce skončit,

- bude skončen,

- nebo jich je ještě málo?

Sorry, ale nevím to a vážně mne to zajímá.

edit: částečně mi, koukám, odpověděl už Michal...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...