farářskej Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Kdyby to někoho zajímalo, tak 5. října se od 16.00 bude v obchodě Selections v pražský pasáži Broadway (Na Příkopě 31) konat trachtace s hodinkama Xemex - měl by dorazit Rudi Külling, designér značky... Netuším ovšem, jestli to bude i pro prostej lid, nebo akorát pro novinářský svině. Mimochodem, díval jsem se na kousky, který se sem dováží (jsou na www.joy.cz), a pak jsem se juknul na www.xemex.ch - mohlo mi bejt jasný předem, že se sem bude vozit to největší bahno a pořádný kousky ne :-(
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Kdyby to někoho zajímalo, tak 5. října se od 16.00 bude v obchodě Selections v pražský pasáži Broadway (Na Příkopě 31) konat trachtace s hodinkama Xemex - měl by dorazit Rudi Külling, designér značky... Netuším ovšem, jestli to bude i pro prostej lid, nebo akorát pro novinářský svině. Mimochodem, díval jsem se na kousky, který se sem dováží (jsou na www.joy.cz), a pak jsem se juknul na www.xemex.ch - mohlo mi bejt jasný předem, že se sem bude vozit to největší bahno a pořádný kousky ne :-( Kromě novinářů tam jsou pozvaný ještě svině z gestapa.
farářskej Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Trochu by jsi mohl kultivovat jazyk. Možná jo... co přesně ti při čtení vadilo?
Honza49 Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Novinářské svině. Ty je znáš všechny, že tak o nich mluvíš. A s tvým nickem?
farářskej Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Jsem jedna z nich. Nick s tím nemá nic společnýho.
Tomasek Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Mimochodem, díval jsem se na kousky, který se sem dováží (jsou na www.joy.cz), a pak jsem se juknul na www.xemex.ch - mohlo mi bejt jasný předem, že se sem bude vozit to největší bahno a pořádný kousky ne :-( Možná se sem vozí všechno a možná se na webu může objevit pouze to, co výrobce dovolí. Jak už to bývá zvykem u švýcarských výrobců - přes internet se nesmí prodávat nic a přesto tam seženeš všechno, to jen distributoři v Česku z toho mají vítr...
Honzahl Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Tak na www.joy.cz maj prd... Xemex maji Vyber v Brne u Hanaka a v Koscomu. Rozhodne jsou to modely nekde jinde nez na joy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se