Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyby to někoho zajímalo, tak 5. října se od 16.00 bude v obchodě Selections v pražský pasáži Broadway (Na Příkopě 31) konat trachtace s hodinkama Xemex - měl by dorazit Rudi Külling, designér značky... Netuším ovšem, jestli to bude i pro prostej lid, nebo akorát pro novinářský svině.

Mimochodem, díval jsem se na kousky, který se sem dováží (jsou na www.joy.cz), a pak jsem se juknul na www.xemex.ch - mohlo mi bejt jasný předem, že se sem bude vozit to největší bahno a pořádný kousky ne :-(

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kdyby to někoho zajímalo, tak 5. října se od 16.00 bude v obchodě Selections v pražský pasáži Broadway (Na Příkopě 31) konat trachtace s hodinkama Xemex - měl by dorazit Rudi Külling, designér značky... Netuším ovšem, jestli to bude i pro prostej lid, nebo akorát pro novinářský svině.

Mimochodem, díval jsem se na kousky, který se sem dováží (jsou na www.joy.cz), a pak jsem se juknul na www.xemex.ch - mohlo mi bejt jasný předem, že se sem bude vozit to největší bahno a pořádný kousky ne :-(

Kromě novinářů tam jsou pozvaný ještě svině z gestapa. :D

Odesláno

Možná se sem vozí všechno a možná se na webu může objevit pouze to, co výrobce dovolí. Jak už to bývá zvykem u švýcarských výrobců - přes internet se nesmí prodávat nic a přesto tam seženeš všechno, to jen distributoři v Česku z toho mají vítr...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...