Josef01 Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Tak už dorazily moje nové přírůstky, tak jsem spáchal narychlo jedno foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Josef01
Josef01 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Tak jsem těm hodinkám napravo koupil malého kamaráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanC Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Vážně velice pěkné. Jednoduché, klasický ciferník, za mě 1**
Josef01 Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Díky Na takové občasné nošení jsem vydražil za rozumné peníze ocelové Omegy z r. 1940 s kvalitním kalibrem 30T2 a větší velikostí než sbírám, tedy 37mm. Ještě nedorazily, tak jsem zvědav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se