Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Tak jsem mel v praci dlouhou chvili a vytvoril jsem test na podporu povedomi o hodinkach mezi internetovou verejnosti. Zkuste to take a muzete sem napsat co vam vyslo. Spis takova blbustka, tak nebudte prilis kriticti.

http://apps.facebook.com/jake-hodinky-bghf...221f83df159cf8f

Snad je odkaz spravne.

Koukal jsem na to, vyšlo mi, že jsem typ pro HH, což asi tak bude, ale myslím, že má tento test stejně jako všechny na FB odpovědi buď a nebo...

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
Koukal jsem na to, vyšlo mi, že jsem typ pro HH, což asi tak bude, ale myslím, že má tento test stejně jako všechny na FB odpovědi buď a nebo...

Je to tak, ani jejich tvorba neni nijak komplikovana. Jak rikam takova blbustka...

Odesláno
Mne vyslo toto: Preciznost, tradice, spolehlivost - potřebuješ hodinky "na urovní"! a jo, sedi to.

Vyšlo mi to samý :-) ... a jo, souhlasím s tím

Odesláno
hehe...jsem zvědavej,co by vyšlo mně ?! :) Registrovat se tam ale kvůli tomu nebudu.......

Giliusi tobe by vyslo zrejme "Kvalita na kazdy den", kde jsou "zohledneny" i Casia. Nebo taky "Modni baterkovy smejd" :thumbsup_anim:

Odesláno
Jsou tam jen 4 vysledky, takze nejak ruznorode to nebude :) Myslim, ze drtive vetsine zdejsich clenu vyjdou prave hodinky "na urovni"

S tým výsledkom máš pravdu - "na úrovni". :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...