smarter Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak jsem mel v praci dlouhou chvili a vytvoril jsem test na podporu povedomi o hodinkach mezi internetovou verejnosti. Zkuste to take a muzete sem napsat co vam vyslo. Spis takova blbustka, tak nebudte prilis kriticti. http://apps.facebook.com/jake-hodinky-bghf...221f83df159cf8f Snad je odkaz spravne.
volfda Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 (upraveno) Tak jsem mel v praci dlouhou chvili a vytvoril jsem test na podporu povedomi o hodinkach mezi internetovou verejnosti. Zkuste to take a muzete sem napsat co vam vyslo. Spis takova blbustka, tak nebudte prilis kriticti. http://apps.facebook.com/jake-hodinky-bghf...221f83df159cf8f Snad je odkaz spravne. Koukal jsem na to, vyšlo mi, že jsem typ pro HH, což asi tak bude, ale myslím, že má tento test stejně jako všechny na FB odpovědi buď a nebo... Upraveno 14. března 2010 uživatelem volfda
skalis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Mne vyslo toto: Preciznost, tradice, spolehlivost - potřebuješ hodinky "na urovní"! a jo, sedi to.
smarter Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Koukal jsem na to, vyšlo mi, že jsem typ pro HH, což asi tak bude, ale myslím, že má tento test stejně jako všechny na FB odpovědi buď a nebo... Je to tak, ani jejich tvorba neni nijak komplikovana. Jak rikam takova blbustka...
MarcelG Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Mne vyslo toto: Preciznost, tradice, spolehlivost - potřebuješ hodinky "na urovní"! a jo, sedi to. Vyšlo mi to samý :-) ... a jo, souhlasím s tím
smarter Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Vyšlo mi to samý :-) ... a jo, souhlasím s tím Jsou tam jen 4 vysledky, takze nejak ruznorode to nebude Myslim, ze drtive vetsine zdejsich clenu vyjdou prave hodinky "na urovni"
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 hehe...jsem zvědavej,co by vyšlo mně ?! Registrovat se tam ale kvůli tomu nebudu.......
Jakubisko Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 hehe...jsem zvědavej,co by vyšlo mně ?! Registrovat se tam ale kvůli tomu nebudu....... To není ani třeba Jo, taky mi vyšlo něco na úrovni.
smarter Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 hehe...jsem zvědavej,co by vyšlo mně ?! Registrovat se tam ale kvůli tomu nebudu....... Giliusi tobe by vyslo zrejme "Kvalita na kazdy den", kde jsou "zohledneny" i Casia. Nebo taky "Modni baterkovy smejd"
martin1974 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Jsou tam jen 4 vysledky, takze nejak ruznorode to nebude Myslim, ze drtive vetsine zdejsich clenu vyjdou prave hodinky "na urovni" S tým výsledkom máš pravdu - "na úrovni".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se