niko Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Dnes se mi na pár minut dostaly do rukou hodinky ZODIAC Air Planet - quartz. Tak jsem neváhal a párkrát si cvaknul Bohužel nebylo dostatek času, tak fotky nejsou až takové jaké bych chtěl....ale stejně se s váma podělím
MarcelG Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 No, měl jsem je dnes v ruce i na ruce - pořádný kus hodinek teda! Vzhledem k ceně, nejsou teda vůbec špatné! Niko, na to, žes na focení měl doslova pár minut,tak je to bomba!!
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 MarcelG napsal: No, měl jsem je dnes v ruce i na ruce - pořádný kus hodinek teda! Vzhledem k ceně, nejsou teda vůbec špatné! Niko, na to, žes na focení měl doslova pár minut,tak je to bomba!! Díky No škoda, že tak málo...asi 5min na focení a 5min na úpravu. Kupodivu je to koukatelné
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Díky Snad se mi podaří si je příště půjčit na déle a ještě je cvaknout jinak.
stando Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 ...nebut prehnane skromny NIKO.Fotky su fakt super.Neviem si predstavit,co by si vytvoril,keby si ich mal v pazuroch dlhsi cas.
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) stando napsal: ...nebut prehnane skromny NIKO.Fotky su fakt super.Neviem si predstavit,co by si vytvoril,keby si ich mal v pazuroch dlhsi cas. Děkuji, potěší to Nene, to není asi o přehnané skromnosti. S focením hodinek nemám moc velké zkušenosti, zatím to zkouším. Určitě se to dá nafotit ještě zajimavěji. Fakt obdivuji některé fotografy, kteří chystají 1-2 hodiny jednu scénu, pak to nafotí a chystají další...není to jednoduchá práce. Já takovou trpělivost nemám Upraveno 17. března 2010 uživatelem niko
Jakubisko Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Na nováčka slušný fotky I když Ty zase asi nebudeš úplný foto-začátečník, viď?
Pixelator Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) fotky vyborne a hodinky sa mi tiez velmi pozdavaju... hladal som na ebay ale nenasiel som. vie niekto odporucit nejaky e-shop kde maju tieto zodiacy? ...celkom sa mi pacia Upraveno 17. března 2010 uživatelem Pixelator
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Jakubisko napsal: Na nováčka slušný fotky I když Ty zase asi nebudeš úplný foto-začátečník, viď? Děkuji Foto-začatečník jsem, co se týče hodinek. To jsou asi páte co jsem fotil... Ale jinak už fotím nějaký ten pátek, to je pravda, fotím hlavně lidi
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Pixelator napsal: fotky vyborne a hodinky sa mi tiez velmi pozdavaju... hladal som na ebay ale nenasiel som. vie niekto odporucit nejaky e-shop kde maju tieto zodiacy? ...celkom sa mi pacia Na ebay se občas objeví, tyhlo jsem kupované právě tam. Stály nějakych 5tis.
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Jedny jsem našel. Zodiac Air planet - ebay
spiderer Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 niko - pekny fotky, fakt je videt ze to mas v oku i ruce
shag Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 niko napsal: Jedny jsem našel. Zodiac Air planet - ebay Metro Watch Company currently only ships within the United States. No exceptions to this rule will be made.
niko Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 shag napsal: Metro Watch Company currently only ships within the United States. No exceptions to this rule will be made. Aha, toho jsem si nevsimnul.
Baker Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 niko, jde ti to, nechces poslat nejake fotky do kalendare ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se