Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes se mi na pár minut dostaly do rukou hodinky ZODIAC Air Planet - quartz. Tak jsem neváhal a párkrát si cvaknul :smile_anim: Bohužel nebylo dostatek času, tak fotky nejsou až takové jaké bych chtěl....ale stejně se s váma podělím :smile_anim:

post-8490-1268835215.jpg

post-8490-1268835226.jpg

post-8490-1268835234.jpg

post-8490-1268835244.jpg

post-8490-1268835254.jpg

post-8490-1268835266.jpg

Odesláno

No, měl jsem je dnes v ruce i na ruce - pořádný kus hodinek teda!

Vzhledem k ceně, nejsou teda vůbec špatné!

Niko, na to, žes na focení měl doslova pár minut,tak je to bomba!! :speak_cool:

Odesláno
  MarcelG napsal:
No, měl jsem je dnes v ruce i na ruce - pořádný kus hodinek teda!

Vzhledem k ceně, nejsou teda vůbec špatné!

Niko, na to, žes na focení měl doslova pár minut,tak je to bomba!! :speak_cool:

Díky :rolleyes: No škoda, že tak málo...asi 5min na focení a 5min na úpravu. Kupodivu je to koukatelné :smoke:

Odesláno (upraveno)
  stando napsal:
...nebut prehnane skromny NIKO.Fotky su fakt super.Neviem si predstavit,co by si vytvoril,keby si ich mal v pazuroch dlhsi cas. :smile_anim:

Děkuji, potěší to :rolleyes: Nene, to není asi o přehnané skromnosti. S focením hodinek nemám moc velké zkušenosti, zatím to zkouším. Určitě se to dá nafotit ještě zajimavěji. Fakt obdivuji některé fotografy, kteří chystají 1-2 hodiny jednu scénu, pak to nafotí a chystají další...není to jednoduchá práce. Já takovou trpělivost nemám :rolleyes:

Upraveno uživatelem niko
Odesláno (upraveno)

fotky vyborne a hodinky sa mi tiez velmi pozdavaju... hladal som na ebay ale nenasiel som. vie niekto odporucit nejaky e-shop kde maju tieto zodiacy? :) ...celkom sa mi pacia

Upraveno uživatelem Pixelator
Odesláno
  Jakubisko napsal:
Na nováčka slušný fotky ;) I když Ty zase asi nebudeš úplný foto-začátečník, viď? :)

Děkuji :rolleyes: Foto-začatečník jsem, co se týče hodinek. To jsou asi páte co jsem fotil... Ale jinak už fotím nějaký ten pátek, to je pravda, fotím hlavně lidi :sweatdrop:

Odesláno
  Pixelator napsal:
fotky vyborne a hodinky sa mi tiez velmi pozdavaju... hladal som na ebay ale nenasiel som. vie niekto odporucit nejaky e-shop kde maju tieto zodiacy? :) ...celkom sa mi pacia

Na ebay se občas objeví, tyhlo jsem kupované právě tam. Stály nějakych 5tis.

Odesláno
  shag napsal:
Metro Watch Company currently only ships within the United States. No exceptions to this rule will be made.

Aha, toho jsem si nevsimnul.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...