Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezký den všem profíkům i nadšeným amaterům,

na chronomagu jsem "sakra" krátce, čerpám informace a inspiraci pro nákup svých prvních lepších hodinek. Hledám typy, doporučení, chci relativní klasiku, Omega, TagHeuer, něco ve smyslu Seamaster nebo Carerra. Reprezentativní kousek co bude dostatečně chlapský a dobře vypadající i po letech. okolo 60-70 tis. max. Budu vděčný za jakoukoli radu, osobní doporučení. Dosavadní zkušenost pouze Swatch:-)

JS

Odesláno

vitej. nechci znit hrube, ale zkus se nejdriv do fora trochu zacist. instantniho znalce z tebe nikdo neudela, cizi rada bude vzdycky jenom cizi rada... ale informace, za ktere zaplatis vlastnim casem, to jsou teprve ty prave rozumy, ktere hledas. :cheers:

Odesláno

S takovým hezkým rozpočtem už bych koukal trošku výš - to už se dají sehnat Rolex i JLC. Ale jak píše little_w nademnou - pořádně to tu pročti. Omega i TAG je stejně pro většinu členů "jen" přestupní stanice :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Jediný nový Omegy co budou dobře vypadat i po letech jsou Omega Speedmaster Professional - 2tis euro nový :)

Odesláno
S takovým hezkým rozpočtem už bych koukal trošku výš - to už se dají sehnat Rolex i JLC. Ale jak píše little_w nademnou - pořádně to tu pročti. Omega i TAG je stejně pro většinu členů "jen" přestupní stanice :)

Souhlas, rozkoukej se. Přiznám, že Omega a TH mi nic neříkají, ale Rolex a JLC sakra jo! Ještě bych možná přidal do hledáčku IWC ;)

Odesláno

Zdravím. Jdi do svého pocitu z hodinek.. :headphone: :photo: a svých financí. Já jsem ujel na IWC Spitfire /přesnost, cenová stabilita, a hlavně detaily zpracování..podíváš se, a vidíš.. :-) /, ale.. po víkendovém zasedání ČSSD a přímém komentáři p.Par. s jeho navýšením daní tzv. milionářů s hrubým ročním příjmem nad 1.200.000,- jsem seznal nutnost fynančních rezervních fondů na další existenci své firmy.. :baaasmiley: :chair: Takže EPOS.. levnější varianta swiss made. Letky jsou v porovnání s IWC veliké, ale taková Měsíční Fáze za tu cenu.. Rozhodnutí na Tobě.. a na každém z nás. :gora:

Odesláno
Zdravím. Jdi do svého pocitu z hodinek.. :headphone: :photo: a svých financí. Já jsem ujel na IWC Spitfire /přesnost, cenová stabilita, a hlavně detaily zpracování..podíváš se, a vidíš.. :-) /, ale.. po víkendovém zasedání ČSSD a přímém komentáři p.Par. s jeho navýšením daní tzv. milionářů s hrubým ročním příjmem nad 1.200.000,- jsem seznal nutnost fynančních rezervních fondů na další existenci své firmy.. :baaasmiley: :chair: Takže EPOS.. levnější varianta swiss made. Letky jsou v porovnání s IWC veliké, ale taková Měsíční Fáze za tu cenu.. Rozhodnutí na Tobě.. a na každém z nás. :gora:

:offtopic:

Von ti Jyrka ty tvoje fynance ve fondech taky provětrá.............

Odesláno
:offtopic:

Von ti Jyrka ty tvoje fynance ve fondech taky provětrá.............

Jo já vím.. Ať je u koryt kdo chce, koryta někdo plnit musí.. :thumbsdown_anim: Ale o tom jindy a jinde. Moje osobní volba https://www.iwc.com/collection/popup/popup_...w=0&v=90501 nebo http://www.epos.ch/collection/gents/emotion/3393.htm . Ale to je opravdu osobní volba.. :wheelchair: Hodinky kulaté,hranaté.. dle každého. Jinak podívej se dle četnosti prodeje značek např. na Ebay, kdo se čeho zbavuje. PS Jo.. finance.. musím nahrát upgrade Wordpad, nějak to nezachytil.. :tired:

Odesláno

Všem díky za dosavadní příspěvky, až půjdu příště okolo prodejny p. Dušáka, už nebudu taková "neznaboží" trubka :thumbsup_anim:. Specialně IWC Spitfire mě nadchly, jen netuším kam pro ně zacílit ve smyslu lepší ceny než v kamenném obchodě.

A Mr. Paroubka snad raději ani nezmiňujme, oranžovou jsem měl vždycky rád, koneckonců je to barva Holandska, ale díky p.Par. a jehou spolu soudruhům se mi poněkud znechutila. Demotivující zdaňování skupin s vyšším příjmem (a logicky vyšším přínosem pro ekonomiku republiku), laciná propaganda sociálních benefitů v maximální míře, výši a zdarma, styl slibem nezarmoutíš. Nevím, už moje babička říkala, že kde nic není, ani smrt nebere, ale zdá se, že ČSSD má skutečně recept na vše :angry:

Odesláno

... nebo jako 2...3...4... nebo x-té hodinky :-)

Odesláno (upraveno)
Všem díky za dosavadní příspěvky, až půjdu příště okolo prodejny p. Dušáka, už nebudu taková "neznaboží" trubka :thumbsup_anim:. Specialně IWC Spitfire mě nadchly, jen netuším kam pro ně zacílit ve smyslu lepší ceny než v kamenném obchodě.

A Mr. Paroubka snad raději ani nezmiňujme, oranžovou jsem měl vždycky rád, koneckonců je to barva Holandska, ale díky p.Par. a jehou spolu soudruhům se mi poněkud znechutila. Demotivující zdaňování skupin s vyšším příjmem (a logicky vyšším přínosem pro ekonomiku republiku), laciná propaganda sociálních benefitů v maximální míře, výši a zdarma, styl slibem nezarmoutíš. Nevím, už moje babička říkala, že kde nic není, ani smrt nebere, ale zdá se, že ČSSD má skutečně recept na vše :angry:

Na Spitfire mám políčeno už 3M, ale bohužel na ně zatím nemám. :blush02: Hrubá mzda k vyššímu zdanění dle p. Par. nezahrnuje platby zaměstnancům, sociálku a zdravotku. Takže "Fynanční Fondy" bez "y", ale s hypotékou na panelákový byt se smrsknou na minimum, těžce odsouhlasené manželkou.. :wacko: Jinak posílám nějaké linky.. Spitfire s kovovým náramkem u Dušáka za 130t. Kč /prodavač se mi věnoval, i když jsem vešel do ordinace s plastovou aktovkou na jedno užití zdarma z kongresu + igelitka plná prospektů pro pacienty.. To beru! :thumbsup_anim: .. A pokud ty Spitfajry vidíš na ruce, ta se do nich zamiluješ.. :crying_anim: /. Takže: http://www.timeofswitzerland.com/IWC-Pilot...c-3717-02_e.cfm (musíš platit DPH- viz příspěvky DP zde na foru), http://www.iconicwatches.co.uk/our-watches...h-spitfire.html - bez platby DPH-EU, ale možná problém s ev. záruční opravou- viz oprava Spitfire zde na fóru. Jinak Pře 6M vyšlo levněji USA http://www.authenticwatches.com/iwc-pilot-...o-iw371702.html , ale pozor na ?šedé? obchody s vlastní zárukou, ne zárukou výrobce.. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677&st=40 , všeobecně o prodejcích: http://www.chronocentric.com/omega/consumeralert.shtml.

Upraveno uživatelem FoxTrader

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...