dogee Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Chlapi priznejte se kdo z Vas byl dnes u hodinare Konecneho v Brne:)?? Sel jsem ho otravovat se svymi orienty, a kdyz jsem odchazel, tak jsem se ho zeptal jestli nema nahodou nejaky hodinky v supliku na prodej:) Zakoukal se na me a pry ze sem uz dneska treti clovek co se ho pta a jestli pry taky nemam ty "chronomag hodinky" Je videt, ze slava chronomagu se siri!! Toz kdo z vas tam byl:)??
Foundryman Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Dogee, já tam byl, ale kvůli jiné věci - skládá mi ze dvou primek kal. 50 jedny perfektní. Ale o chronomagu jsem se nezmiňoval, ani jsem se nepoptával - momentálně se cítím saturován :-) Byl jsem tam asi tak v 16.00.
pakr Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Přiznám se, byl jsem tam také a "chronomag hodinky" jsem mu ukazoval. Ale hodinky jsem nesháněl, nechával jsem si upevnit uvolněný strojek v Diplomatech.
Roman Šula Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Kruci, já se taky zrovna toulal po 15. hodině po Brně po krámech, ale raději jsem se nikde na nic neptal.
dogee Odesláno 20. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2006 to pakr: peknej kus do Brna z Liberce:) Ja se tam stavoval po 5, pac mi v pondeli padly orientky na kachlicky a od te doby se nejako zpozduji:( Ale pry to mam jeste par dni sledovat, ze to mozna sedne. Pan Konecny bohuzel nedela vodotesny hodinky, tak budu muset jit do Sarah. Uvidim jak tam pochodim s mezinarodni zarukou svych prez ebay kupovanych hodinek:) Jen doufam ze jsem si tim padem hodinky neznicil, a ze to pujde sestelovat. Opticky jsou naprosto v poradku.
watch Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Nakonec najdeme v Annoncich: "Hledam Chronomag, cena neni rozhodujici" nebo tak podobne. Opravdu se tesim na drazbu Ch le cislo 30, podle toho to musi dopadnou dobre pro Kapku nadeje a tim i pro nas.
Foundryman Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Dogee, dobrej je Strnad na Veveří, na vodotěsný doporučuju Běhounskou (nevím, jak se firma jmenuje) - tam mi spravil těsnění a otestoval vodotěsnost na počkání za 65,- Kč.
Foundryman Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 2 Pakr - tak to jsme skoro sousedi, já přes den funguju v Jinačovicích :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se