Baker Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Breitling Galactic 41 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Chrono Galactic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Galactic 32 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Galactic 30 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Chronospace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 (upraveno) po dle mě povedených nových superoceanech opět zpátky na zem a to velmi rychle... i když na webu to vypadá o něco líp než tyhle ploché 2D fotky Upraveno 18. března 2010 uživatelem tombed
Cyber Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Je nejvyšší čas změnit fotku avataru. S B to jde do P ! :/. Škoda, sbohem má milovaná značko !
Baker Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Taky mam pocit, ze B ma sve nejlepsi casy za sebou.
Cyber Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Připadá mi to jako symbioza čínskýho výrobce a albánskýho pološílenýho návrháře. Obzvaště ty převlečený B2 jsou zoufalý. Ony už Airwolfy byly mizernou náhradou, ale tohle je fakt humus ! No nic, korunkáři naštěstí tolik invence nemají, aby doničili své legendy. Je mi z toho smutno, fakt !
stando Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Pani mne dnes prisiel mail(urcite aj Vam) od Brajtlu,kde boli nove SUPEROCEAN.Musim povedat,ze za mna "palec hore"
stando Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 ...este foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Oni ty lunety naprášili na celou řadu. A ty hnusné číselníky... Chronospace všemu nasazují korunu. Povšimněte si všech osmi lehce nakousnutých indexů. A číslice "3" a "9"... Nechutné...
NIGHTinGALE Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Jo, mail mi přišel, ale nelíbí se mi tedy vůbec. Ciferník působí hrozně malým dojmem, ty kravsky velký čísla a indexy vypadají divně, font lunety je úplně mimo a ta obyčejná datumovka se tam taky nehodí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hajek Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 (upraveno) Breitling Galactic 41 celkem ujde, jinak ty ostatní z Bakerova odkazu jsou spíše dámské , ne ? Chronospace je krok zpět. Doufám, že se ještě něco objeví, zatím se mi líbí jen ty black steel limitky. Upraveno 19. března 2010 uživatelem Hajek
sibirnaya Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 ty blacksteel sou ale SuperQuartzTM, takze za me palec dolu. Proti SuperAvenger Blacksteel je to dost o nicem rekl bych. A datumku na ctyrce taky moc neprozivam...
Baker Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Za me jediny schudny jsou cerny BlackBird, ale vzhledem k cene standardni ocelove verze bude ta limitka stat tak 200t a to uz je nesmysl.
spiderer Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Cyber to vystihnul.. s B to jde do P.. bez vyjimky se mi ty hodinky nelibi, prijdou mi strasny - mozna pouze chrono galaktic s normalni (puvodni) lunetou by mohly byt jeste prijatelne.. Tim jakym smerem se B vydal zjistuju ze touha po nakupech od teto firmy se pomalu ale jiste vytraci a tak jedine, ktere me chytly za srdce a nemel jsem je jsou Navitimery..
Baker Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 jedine, ktere me chytly za srdce a nemel jsem je jsou Navitimery.. to jsou taky historicky nejhezci becka
PhoeniX Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 A současná produkce, když dobře, pokulhává. Opravdu netuším, pro jakou cílovou skupinu jsou jejich produkty určeny. Jelikož toto a podobné už se nedá vzít ani k té téplákovce.
sibirnaya Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 todle je nahodou bomba, kor nazivo, ovsem 110 je uz docela soda... zase limitka 1000ks...
stando Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Minuly tyzden som si ich u Kaspera skusal s modrym cifrom.Bola to fakt paradicka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 ja ten cernej cifr a je to velka namka...
Baker Odesláno 2. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Novinka - Breitling Galactic 36 (ETA 2895-2) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 To je hrozny, stejne jako drtiva vetsina novych designu od B.. dneska jsem na vlastni oci videl ten NEW DESIGN kaucuk a malem jsem se poblil.. Vzhledem k tomu, ze uz jsem od B par hodinek mel a z tech novych me nic nelaka, tak jediny dalsi uz muzou byt jen SO Chrono a nebo potom repete neceho co uz doma bylo..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se