Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Objednal jsem si a nechal zaslat hodinky z jednoho nejmenovaného shopu z New Yorku. Výběr opravdu velký. Nevím, jestli jim tu můžu udělat reklamu. Jedná se o Citizen Skyhawk A-T JY0000-02E Poslali je de-facto okamzitě. Jen se mě trochu zdrželi na celnici. Samo sebou jsem to neokecal. Jsem slabá povaha, takže mě vyčíslili DPH, ale i tak me vyšly při té dani na krásnou cenu cca 7500 Kč (uplatnil jsem ještě kupon na 20 USD) plus 5 let záruka!!!. Tady jsem se díval a prodavají je něco okolo 16 tisíc. Už je mám hezky nastavené podle atomového času, jen musím nechat zkrátit v autorizovaném shopu řemínek. Později ještě přidám fotky.

Jediné co bych max. mohl vytknou Citizen, že nemají ani na svých stránkách oficiální český návod, takže jsem je musel nastavovat přes interaktivní anglický návod a podle přiloženého CD ROMu. Jinak spokojenost! Ještě přidám link na oficiální stránky.

http://www.citizenwatch.com/COA/English/de...mber=JY0000-02E

Odesláno
nekaž mu radost, to se přeci nedělá :guitar:

Kluci je mě jedno jestli mě dává záruku americký obchod 5 let nebo český.Pro mě je důležitá cena a pokud je to o 10 tisíc, tak není co řešit. Návod si přeložím sám. nebo si pustím interaktivní na jejich stránkách.U jiné značky bych asi váhal.Ale podle ohlasů se Citizenky neporouchají nebo velmi malé množství.A řemínek mě snad zkrátí každý hodinář.

Odesláno
nekaž mu radost, to se přeci nedělá :guitar:

Spíš mi jde o ostatní, aby věděli za jakých podmínek se v USA nakupuje a mohli se dle toho zařídit. Je lepší znát pravdu ikdyž není vždy příjemná.

Odesláno
Kluci je mě jedno jestli mě dává záruku americký obchod 5 let nebo český.Pro mě je důležitá cena a pokud je to o 10 tisíc, tak není co řešit. Návod si přeložím sám. nebo si pustím interaktivní na jejich stránkách.U jiné značky bych asi váhal.Ale podle ohlasů se Citizenky neporouchají nebo velmi malé množství.A řemínek mě snad zkrátí každý hodinář.

Máš pravdu. Možnost, že se ti Citizeny pokazí je opravdu malá a ta cena je opravdu dobrá a ušetřils ještě min. na jedny Citizenky pro nejhorší případ. Jinak opravdu špičkové hodinky a na žívo určitě působí líp než na fotkách.

Odesláno
Spíš mi jde o ostatní, aby věděli za jakých podmínek se v USA nakupuje a mohli se dle toho zařídit. Je lepší znát pravdu ikdyž není vždy příjemná.

já myslím, že i kdyby mu u nás platila ta 5 letá záruka, tak jí zrovna u Citizenu uplatňovat nebude muset, jsou to opravdu kvalitní strojky, které šlapou léta :smile_anim:

Odesláno

Cena je opravdu velmi solidní a nějaké závady bych se hned tak nebál, akorát si hlídat občasné dobití na přirozeném světle, umělé-pod žárovkou není až tak dostačující. Řemínek ti zkrátí v každém hodinářství na počkání kde mají krom prodavačky také svého technika cca za 50Kč

Odesláno
já myslím, že i kdyby mu u nás platila ta 5 letá záruka, tak jí zrovna u Citizenu uplatňovat nebude muset, jsou to opravdu kvalitní strojky, které šlapou léta :smile_anim:

Jasně, že jsem se velmi rozhodoval a chtěl si ty hodinky koupit v nějakém krámku v ČR, ale je smutné, že někteří obchodníci nebo Citizen ČR na tom chtějí tak vydělat. A na živo vypadají mnohem líp než na těch všech fotkách. Kolega si koupil taky Citizenky a nemá s tím ani jeden problém. Jink nevím jestli nemá náhodou značka Citizen zrovna mezinárodní záruku.To by mohl někdo vědět tady. Takže za mě doporučuji Citizen, ale designově se mě moc líbí Seiko.

Odesláno
Jasně, že jsem se velmi rozhodoval a chtěl si ty hodinky koupit v nějakém krámku v ČR, ale je smutné, že někteří obchodníci nebo Citizen ČR na tom chtějí tak vydělat. A na živo vypadají mnohem líp než na těch všech fotkách. Kolega si koupil taky Citizenky a nemá s tím ani jeden problém. Jink nevím jestli nemá náhodou značka Citizen zrovna mezinárodní záruku.To by mohl někdo vědět tady. Takže za mě doporučuji Citizen, ale designově se mě moc líbí Seiko.

Mezinárodní záruku uplatníš určitě i v ČR, ale za jakých podmínek to ti musí říct někdo jiný, zkus se poptat v nějakém obchodě, kde mají ofico zastoupení

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ja jsem reklamoval tady v cechach citizeny koupeny v UK a to jeste v dobe,kdy jsme nebyli v EU.Nejdrive se cukali,ale napsal jsem na UK centralu citizenu email a dost se podivovali nad tim,ze neco takoveho oficialni dovozce odmitl.Pak uz to slo jak po masle.Takze muj nazor je takovy:jestli mas hodinky od oficialniho dealera kdekoliv na svete,tak staci nenechat se odbyt a trvat na svych pravech.

Odesláno

Kamos si pribezl citizeny z Thaiska, po prijezdu mel problemy s kondikem, a normalka v ramci svetove zaruky mu je opravili v nekde v Praze takze pohoda.

Odesláno (upraveno)
Máš pravdu. Možnost, že se ti Citizeny pokazí je opravdu malá a ta cena je opravdu dobrá a ušetřils ještě min. na jedny Citizenky pro nejhorší případ. Jinak opravdu špičkové hodinky a na žívo určitě působí líp než na fotkách.

Moje Citizeny vydržely plně funkční 8 let.. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry414129 Citace z GoldTime přeneseně přes ochotného :notworthy: příjemce servisu: "neopravitelné, dle hodináře přiměřené opotřebení".. Podíváte se na hodinky, máte dost času na příchod domů.. Pak vám manželka volá, kde vlastně jste! Nebyly to hodiny, ale budík.. :suicide_anim: Ale to je moje osobní zkušenost pouze s jedněmi hodinkami!! :guiltysmiley:

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odesláno
Ja jsem reklamoval tady v cechach citizeny koupeny v UK a to jeste v dobe,kdy jsme nebyli v EU.Nejdrive se cukali,ale napsal jsem na UK centralu citizenu email a dost se podivovali nad tim,ze neco takoveho oficialni dovozce odmitl.Pak uz to slo jak po masle.Takze muj nazor je takovy:jestli mas hodinky od oficialniho dealera kdekoliv na svete,tak staci nenechat se odbyt a trvat na svych pravech.

To je právě ten problém. Musí být kupovány u autorizovaného prodejce. A to v 99%, pokud se kupující řídí cenou, nejsou. Od autorizovaných prodejců jsou Citizeny o dost dražší i v USA. Ostatně i proto největší US e-shopy, které nejsou ofic. prodejci Citizenu, nelžou a sami dávají svou záruku.

• Po roku...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...