Přejít na obsah

In-line brusle

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Potřeboval bych poradit s in-line bruslemi, vůbec tomu nerozumím a tak bych chtěl požádat místní znalce o rady, zkušenosti, případně na co si mám dát pozor při koupi. Přivítal bych i doporučení osvědčené značky.

Díky moc.

Edit - kde nejlépe koupit, ideální Praha

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak zalezi, co chces jezdit (skakat, na cestach, hokej...). Jinak jsem taky pro K2, kdysi jsem jedny kupoval, jedine v te dobe na trhu, kde se dalo cokoliv na nich pri potizich vymenit (taky to melo svou cenu), ale jsou freestylove a na jezdeni po stezkach to moc neni, taky jsou pekne tezke.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to nAscA- žádné blbnutí, bude mi padesát, jen pohodová jízda. Budu vděčný za praktické a hlubší rady, tu omáčku kolem jsem si přečetl v úvodnících na in-line fórech.

Edit - hlavně nemám ani zdání kde brusle koupit  :( . Existují nějaké speciálky ? 

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

ok, specialky urcite existuji, treba http://www.jbsport.cz/ . Osobne bych vybral nejake kvalitnejsi - K2, Roces, Fila, Rollerblade.... Jestli umis dobre bruslit, sel bych rovnou do nejakych s vetsimi kolecky (90mm), nebo alespon se podival, jestli se tam pozdeji vetsi kolecka vejdou, byva to na nich napsano.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Díky, díky  :) :) kolegové, na Rollerblade jsem slyšel jsem chválu. Ale posíláte mi samé internetové shopy, nebyla by nějaká kamenná prodejna, kterou máte vyzkoušenou kde se najde perzonál, který neblouzní ?

Edit - pardon, nAscA kamenné prodejny poslal.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Kolik si mám asi tak připravit, aby to za to stálo ? Jak často se dá očekávat servis ? Zvládnu servis sám nebo budu muset navštívit servismany třeba v rámci záruky  ? Jak to chodí, aby mě neoblbovali a netahali ze mě prachy ?  

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Souhlas s s nAscA. Pokud začínáš, myslím, že by ti stačily kolečka 80mm, i když dnes je trend 90 a ještě větší. Obecně, čím větší kola, tím rychlejší ale méně ovladatelné. Také se dělají kombinace, kdy máš na jedné brusli přední jedno nebo dvě kolečka menší a další větší. To možná není špatné. Co se týče značek, tak já léta jezdím na K2 a maximální spokojenost. Ale rozhodně je třeba si daný model vyzkoušet na noze, protože podle mě je nejdůležitější, jak ti sedí bota a jak dobře a pohodlně se utahuje. Další co je třeba sledovat je kvalita ložisek a tvrdost koleček. Tvrdost souvisí s pohodlností jízdy, ale také s rychlostí a tím, jak ti kolečka dlouho vydrží. Každopádně na tom nemá cenu šetřit. Doporučoval bych koupit nějaký vyšší model, což cenově znamená od 4,5k výš.

Odkaz ke komentáři

Dalo by se říci že ano. Moje K2 Eco (4,5 Kč) jsem kupoval jako výprodej staršího modelu a to se slevou asi 1800Kč.To by také nemuselo být špatné řešení koupit vyběhnuvší model.Kvalita zůstavá a modelová řada by ti mohla být fuk,jestli 2009 nebo 2010.To záleží ,ale jen na tobě.

Foto je novější model,ty moje dost podobné už nejsou v nabídce.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

ta nAscA - na čem brázdíš krajinu ? Pošli odkaz, díky.

Edit - rozlišuje se váha ?

Ja brazdim na tomto, misto zlute mam cervenou barvu. Jsou to K2 Bing Air a uz se nevyrabi, jsou dost tezke a na projizdky to moc delane neni. Ale moc jsem je chtel, i kdyz me staly 8500,-, tak jsem z nich byl nadsen. Obcas jsem skakal, nic brutalniho, ale na to jsou delane.

product-72605.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...