cody Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Taky mam zkusenost jen s K2, vse ok. Jen lituju mensich kolecek. Proste casem az sundas brzdu a naucis se brzdit jako na lede zatouzis po vetsich. Jede to rychlejc. Kupoval jsem vyprodejovy starsi model vloni za 1500kc ve Sportisimu. Pocitej jeste chranice za cca 300kc a helmu cca 1000kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 no ja na bruslich, jak na lednich, tak koleckovych nepadam, tak zadne chranice natoz helmu nepouzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 http://www.nakupzdomu.cz/k2-radical-pro-in...sle-p-5912.html Mám tyhle uřž asi 2 roky a naprostá spokojenost, kupoval jsem je asi za 8. Můžu jenom doporučit. Jenom to chce pohledat lepší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Kdyz jsme u toho. Pouzivate nekdo tu brzu? Neni to s ni vic nebezpecne nez bez ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Kdyz jsme u toho. Pouzivate nekdo tu brzu? Neni to s ni vic nebezpecne nez bez ni? Nepoužívám, sundal jsem ji, hned jak jsem je koupil. Ale přece jenom se zatáčí hůř než na fitnessech. brzdím v naprosté většině do "T" je to nejrychlejší a nejúčinnější. S brzdou zakopávám při přešlapování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Potřeboval bych poradit s in-line bruslemi, vůbec tomu nerozumím a tak bych chtěl požádat místní znalce o rady, zkušenosti, případně na co si mám dát pozor při koupi. Přivítal bych i doporučení osvědčené značky. Díky moc. Edit - kde nejlépe koupit, ideální Praha Ahoj, asi pře dvěma lety jsem si kupoval brusle K2 v Edenu ve Vršovicích. Já vím, asi by se daly sehnat i levněji než v kamenném obchodě. Já jsem však využil rozlehlosti tamní prodejny a asi hodinu jsem si je zkoušel a projížděl se v nich. Byl jsem si pak naprosto jistý, že mi dobře sedí, a že mě v nich později nebudou bolet nohy. Teď si je nemůžu vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Pokud Praha, tak jedině kamenická ulice a Sport Skala - super krámek, pravda "nevoní" jako včechny hyper a super sporty v OC, ale přistup na 110%, znalosti a rady na 200% - jo tady je odkaz a mají i půjčovnu, takže není problém vyzkoušet co kupuješ - P.S. jsem jen spokojený zákazník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 no ja na bruslich, jak na lednich, tak koleckovych nepadam, tak zadne chranice natoz helmu nepouzivam Taky jsem tohle tvrdil a taky jsem pět let nespadnul. A pak jsem se před dvěma lety vysekal tak, že mám dodneška jizvy. A pak ještě dvakrát. A ani jednou to nebylo mojí vinou. Naštěstí jsem při těch posledních dvou pádech už měl ty opovrhované chrániče. Sice jen na zápěstí, ale hodně pomohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 No ja spadl jednou, ale to jsem byl pod vlivem 6 piv a asi 4 panaku Rozsekl jsem si koleno. To za 10 let docela intenzivniho brusleni na koleckovych bruslich docela jde. Jen je skoda, ze tady se neda nikde bruslit v zime, v Norsku jsem mel tyden v mesici k dispozi docela velkou halu na brusleni. Ale zase me to zacalo bavit na lede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Já mám fitness brusle (Rollerblady - spokojenost), ale možná přezbrojím na nordic skating. Největším omezením pro fitness brusle je totiž dostupnost kvalitních cest. Můžu mít sebelepší brusle, ale když jsem odkázaný jen na kvalitní asfalt (kterého v mém okolí moc není) tak je to k prdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Přátelé, díky za cenné rady. Udělal jsem si hrubý obrázek, vím jaká značka je nejoblíbenější, k mému překvapeení to je K2, čekal Rollerblade a získal jsem adresy kammenných prodejen. Těším se na další rady a nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 sto lidí, sto chutí Snowe... jezdím léta na bruslích Roces a max. spokojenost, nech si poradit v prodejně a vyzkoušej víc typů, nehleď na značku,a le na to, co ti bude sedět na noze a vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 (upraveno) sto lidí, sto chutí Snowe... To je jasné, přes čtyřicet let jezdím na lyžích a z toho pár let závodně. Vystřídal jsem skoro všechny firmy, nikdy jsem nebyl značkař, u jedné firmy jsem vydržel nejdéle 5 let, takže vím, že nelze paušálně radit. To bych si nedovolil přes své nebál bych se říct velké zkušenosti s lyžemi ani teď. Upraveno 22. března 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 No tim poctem K2 jsem taky prekvapen. To bych necekal. Ale pravdou je, ze bruslim hodne a jedine co jsem kdy potreboval byla vymena kolecek. Prece jen ty moje male se sjedou docela rychle , byt casto prehazuji zadni s prednimi a ruzne je otacim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Taky jsem tohle tvrdil a taky jsem pět let nespadnul. A pak jsem se před dvěma lety vysekal tak, že mám dodneška jizvy. A pak ještě dvakrát. A ani jednou to nebylo mojí vinou. Naštěstí jsem při těch posledních dvou pádech už měl ty opovrhované chrániče. Sice jen na zápěstí, ale hodně pomohly. No bez chráničů alespoň na ruce a zápěstí bych opravdu nevyrážel nikdy - potažmo na začátek není od věci ještě helma - vlastní zkušenost :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 vybíral jsem dlouho a asi před necelými 2 lety jsem koupil POWERSLIDE Cell II za myslím 3.000kč, před tím fitnes od Bauera, taky spokojenst očekával jsem od nich výbornou ovladatelnost v městském prostředí (proto jsou kolečka co nejblíže u sebe), což splňují. chci je teď osadit měkčími kolečky od Rollerbladu s tvrdostí 80A, já mám 80mm / 84A jezdí skvěle, ale měl jsem problém s levou nohou, neboť na vnitřní straně je kůstka (vedle kotníku) a měl jsem vždy šílenou oděrku do krve. Asi bych teď kupoval jiné ROLLERBLADE TWISTER 3 se mi moc líbí a dříve určitě Solomony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Pokud praha tak teď mají velikánské slevy v intersportu v tescu v edenu, zrovna řešim to samý, tak sem se tam byl podivat..K2, Filla. Třeba 2k sleva apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 tak i já se připojím k poradnímu ohni... s ohledem na to že Snow potřebuje poradit tak bych se sportům v OC vyhnul bez ohledu na nabízené slevy. Osobně bych doporučil, jak už zde padlo, navštívit JBSport v Dlážděné. Je to speciálka na lední hokej a vedle toho na běžky, v letních měsících pak nabízejí mimo jiné opravdu velký výběr in-line bruslí. Co se týká tamních prodavačů, jsou velmi dobře teoreticky i prakticky vybavení a brusle tam můžeš obout a klidně v nich hodinu stát, sedět, projíždět se po krámě? Mám dlouhou zkušenost s Rollerblade a K2. A asi nelze udělat s těmito bruslemi chybu, pokud Ti sedne bota, není moc co řešit. Kvalitativně jsou v podstatě na špičce. Při zkoušení je dobré nasadit obě brusle. Nedoporučoval bych na každou nohu jiný model a pak čekat na správný pocit. Každá noha může být trochu (nepatrně) jinak rostlá a co pak doma s tím když bude jedna bota (ta co zůstala v krabici) třeba v kotníku tlačit. Výměnou koleček bych se zatím nezaobíral. Myslím že sezonu s těmi jedněmi vydržíš. Záleží samo sebou na váze, stylu jízdy a počtu ujetých kilometrů. Co v úvahu přichází je proházení koleček z jedné brusle na druhou v momentě, kdy je na jedné straně příliš sjedeš. Vzorů jak je správně proházet je několik a visí skoro na každých webovkách o in-line bruslení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 zdar Snowe, jen pár pstřehů - brzdička je na nic, chrániče zápěstí a kolen bych si vzal určitě a moc peněz bych do toho nevrážel - rychle zjistíš že je to sport nahovno mnohem lepší je kolo - kór v Jizerkách, to je MTB ráj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 no ja na bruslich, jak na lednich, tak koleckovych nepadam, tak zadne chranice natoz helmu nepouzivam Taky jsem znal jednoho, co se v aute nepoutal. Protoze jak tvrdil, jezdil 20 let a nikdy neboural. Konec pribehu si asi domyslis... Ze jsi hazarder je vec tvoje a tvych blizkych, snad to nebude nikdo brat jako radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se