Přejít na obsah

In-line brusle

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

ahoj sportovci, sezona začíná :), potřeboval bych tedy poradit s výběrem mezi dvěma typy, doteď jsem měl zn.Fila http://koleckove-brusle.heureka.cz/fila-master-plus-alu/ cca po slevě za 1500,- asi nižší třída 84mm/83A ABEC7, které z těch dvou budou lepší na cyklostezky? Nejsem žádnej profík, ale letos se do toho chci více opřít, na kole mě zrazujou kolena, tak se zaměřím více na brusle, váha 93kg, jízda klidnější, ale delší, moc díky za pomoc.

A je v okolí nějaká speciálka, kde se dají vyzkoušet??=Ústí nad Labem/Teplice/Děčín???

1: http://www.sportobchod.cz/inline-brusle-rollerblade-macroblade-90.htm

2: http://www.sportobchod.cz/inline-brusle-k2-power-90-ltd.htm#parametry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud se tomu chces venovat, preskoc na minimalne 100mm kolecka, jen koupis 90mm a dalsi rok budes koukat vys. Nizkou botu asi nedas, takze v klasickem strihu.Na oznaceni lozisek moc nekoukej, kazdy vyrobce se snazi zaujmout-vice je vysvetleno na specializovanych serverech (mam to ulozeno na jinem PC, nemuzu poslat odkaz). V kazdem pripade ale ZKOUSEJ vzdy botu, nelze poridit na dalku

Odkaz ke komentáři

V 21. 3. 2015 v 20:58, vaba napsal:

Pokud se tomu chces venovat, preskoc na minimalne 100mm kolecka, jen koupis 90mm a dalsi rok budes koukat vys. Nizkou botu asi nedas, takze v klasickem strihu.Na oznaceni lozisek moc nekoukej, kazdy vyrobce se snazi zaujmout-vice je vysvetleno na specializovanych serverech (mam to ulozeno na jinem PC, nemuzu poslat odkaz). V kazdem pripade ale ZKOUSEJ vzdy botu, nelze poridit na dalku

Velikost koleček úzce souvisí s ovladatelností brusle. Pokud budeš jezdit v parcích a ne někde na okruhu, tak rozhodně 100 mm kolečka nedoporučuju, to už se blížíš speedům. Můžu vřele doporučit brusle od značky K2. Boty jsou vzdušné, pohodlné, ale zároveň i pevné a dávají pocit jistoty. Samozřejmě je nutno vyzkoušet na vlastní kůži.

Odkaz ke komentáři

Ja bych do tech 100mm rozhodne hned neskakal. Navic hodne vyrobcu jede stejne jen dve zadni kolecka ve 100ce a dve predni v 90 kvuli vysce ramu. To pak sebou snoubi problemy pri prehazovani kol. Osobne bych zustal u 90mm, navic pokud by to bylo moc rychly tak se do nich daji dat kola mensi :) 

Ty K2 co jsi vybral mam od minuleho roku a musim rict, ze jsou skvely :) Ale ten vyssi boa model me dostal tim pohodlnym utahovanim, to je jeste o fous vys.

Odkaz ke komentáři

tak to jsem rád, že jsem vybral dobře, a ty s tím BOA zavazováním jsem záměrně zamítl, sice je to asi šikovné, ale četl jsem, že se to během bruslení povoluje a bývají s tím systémem i problémy potažmo i s následnou opravou :( co zavazování na Tvých? je v pohodě?

Odkaz ke komentáři

Jako ten speedlacing neni spatnej. Ackoliv je tam takovej plastovej jazycek, tak musim rict, ze to zatim porad drzi a funguje. Mam na nich najeto cca 1200km. Ty Boa se ale dokazou lip stahnout kolem nohy a pocitove mi to prijde takovy pevnejsi. Povolovani jsem nezaznamenal, ale ta oprava je horsi, to je pravda.

Odkaz ke komentáři

Větší kolečka mají něco do sebe, zkusil všechny možné brusle, od rampy, přes in-line hokejbal až po speedy. Velikost 80 je pro mě takový kompromis, jezdím i po městě, po malých parcích atp. takže bych 100 kolečka nevyužil, ale svezení na okruhu je to parádní. Hodně záleží na tom jaká kolečka a ložiska v bruslích jsou, protože není ABEC9 jako ABEC9 a stejné je to i s kolečky, porovnávali jsme 80/84A od různých značek a rozdíly jsou hodně znát.

Odkaz ke komentáři

Citovat

montemar

tak loziska ilq 9 pro, kola hyper, jeste lepe matter (ale ty uz mohou prevysit cenu samotnych brusli), 85a...

dotaz pro ty zkušenější, brusle co mám v plánu si zakoupit(viz odkaz #104), jsou osazena ložisky ILQ 9 Classic Plus, bude lepší si je v té speciálce kde je budu kupovat, rovnou nechat osadit o level vyššími??? a to ILQ-9 PRO-

http://www.in-line-brusle.cz/loziska-a-spacery/twincam-usa-ilq-9-pro-16ks.html

četl jsem o tom: ILQ9-PRO mají oproti ILQ9 lepší prachové krytky a plastovou klec. citace: Z našich zkušeností můžeme říci, že klec, která drží kuličku, v ILQ je plechová a stalo se, že klec povolila a smotala se do prostoru s kuličkami. Při jízdě se zablokovalo kolečko a následoval pád. Podobné věc se nám s plastovými klecemi v ložiskách 608 nestala. Klec občas praskne, ale nikdy se nezablokoval chod ložiska. Jaké jsou vaše zkušenosti?

je tedy rozumnější nechat tam dát ty Twincam ILQ9-PRO???

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...