Micey Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Ahoj, Posledních pár dní se snažím vzpomenout a neúspěšně googlim jedny Longinesy který se mi naživo hrozně líbily, nepamatuje si někdo co je to za model, nebo nějakej ten odkaz..? Takže hrubej popis - chronografy, klasický kulatý pouzdro, světle hnědej, hladkej tištěnej cifr, sportovnější (řekněme něco mezi Masterama a GrandeVitesse), modřený ručky a myslim že nějaká ta modrá kolem subciferníků.. Takovej retro vzhled, rozumnej průměr tak 40mm..? Na hnědý kůži. Tak z předloňský kolekce asi, loni jsem je viděl v Praze v Details, nahoře na Václaváku. Možná to byla nějaká vícekusová limitka, nevim. Mám dojem že jsem kdysi jejich fotku zahlédl i tady na fóru.. Díky, přátelé
HB63 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Tak to vypadá na Grande Vitesse,Conquest nebo Admiral.
Micey Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 HB63 napsal: Tak to vypadá na Grande Vitesse,Conquest nebo Admiral. GrandeVitesse jsou moc sportovní, maj čísla s moderním fontem. Tyhle měly buď jenom indexy, nebo malý arabský číslice. Conquest i Admiral vypadaj taky moc moderně, tyhle měly takovej fajnej vintage look.. Já právě celou kolekci Longines prošel a do žádný modelový řady mi neseděj. Ale fejk to nebyl:) I tak, dík.
Micey Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Viktor napsal: Myslíš tyhle? Ne..Ale stylem jim jsou z Longines kolekce asi nejblíž. Akorát jsou takový subtilnější, plus ten světle hnědej cifr. Takovýhle čísla určitě nemaj, takže tam budou asi jen indexy. Každopádně dík, já vim že jsem rozmazlenej:)
Micey Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Tak si nakonec odpovím sám:) Kolekce Grande Vitesse, model L3.635.4.93.2. Foto:
safi Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Mají je na Floře. Naživo vypadají celkem pěkně. Bohužel ve druhé vitríně mají JLC :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se