Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

4 Gorg: v době, kdy byly v rezervaci a já poslal SZ mi Rimmer nabídl i svoje, abych měl případnou šanci K-3 získat... Při osobním jednání jsem si mohl dokonce vybrat a já vzal ty bez čísel na ciferníku, které se mi líbliy víc. Ještě jednou Rimmerovi díky - hodinky šlapou dle představ a zatím bez trucu snáší mé nešetrné nošení v práci...

Upraveno uživatelem ricous
  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty jsou docela zajímavé!Kdeže přesně prosím na ně lze narazit?

Dnes mi od firmy P. Maier GmbH /Vostok Europe/ dorazila nabídka na horkou novinku - MAXIM GORKY. Hodinky jsou pojmenovány po legendárním letadle Tupolev ANT-20 z 30. let minulého století. Jsou osazeny klasickým automatickým strojkem Vostok 2432, 32 kamenů, 19.800 kmitů za hodinu, udávaná tolerance -10/+30 vt./24 hod. Rezerva chodu 31 hodin, průměr pouzdra 44 mm. Cena hodinek se pohybuje od 350 do 400 E, dle provedení. Pro zajímavost dva obrázky.

maxim-gorky-2087w611.jpg

maxim-gorky-5090w893.jpg

Odesláno
Dnes mi od firmy P. Maier GmbH /Vostok Europe/ dorazila nabídka na horkou novinku - MAXIM GORKY. Hodinky jsou pojmenovány po legendárním letadle Tupolev ANT-20 z 30. let minulého století. Jsou osazeny klasickým automatickým strojkem Vostok 2432, 32 kamenů, 19.800 kmitů za hodinu, udávaná tolerance -10/+30 vt./24 hod. Rezerva chodu 31 hodin, průměr pouzdra 44 mm. Cena hodinek se pohybuje od 350 do 400 E, dle provedení. Pro zajímavost dva obrázky.

maxim-gorky-2087w611.jpg

maxim-gorky-5090w893.jpg

Pekne hodinky. Su aj nejake ine nove modely? Na stranke Vostoku som nic nove nenasiel.

Odesláno
Pekne hodinky. Su aj nejake ine nove modely? Na stranke Vostoku som nic nove nenasiel.

Ospravedlnujem sa, pozeral som sa a uz som nasiel aj tie novinky.... Ako by dopadlo porovnanie kvality spracovania hodiniek a kalibra u znacky Vostok a Poljot / Sturmanskie. Ktora znacka je lepsia ?

Odesláno

Nejsem odborník na technické detaily, strojky atd. Ale mám Vostok Mryia a jedny "kosmické" - vlastně bez uvozovek, v roce 2004 byly opravdu ve vesmíru - Šturmanskie a když odhlédnu od toho, že jsou to naprosto rozdílné hodinky, Šturmanskie mi přijdou lépe zpracované, datumovka se mění cca o půlnoci a ne několik hodin atd. Ale jak říkám, je to můj pocit a Vostoky určitě nevypadají zle.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...