Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, abych ti řekl pravdu máš se na co těšit....kamarádovi tyto hodinky přišly asi před měsícem-má sice variantu s černým páskem bez bílého prošívání a stříbrným ciferníkem, ale jeho dojmy když je viděl v reálu předčily jeho představu, kterou si vytvořil na základě fotek. Kdybych měl tlumočit jeho dojmy...velmi příjemně sedí na ruce a vypadají opravdu pěkně....někomu možná vadí široký řemínek, ale pravdou je že se na něj dá velmi rychle zvyknout....No co dál říci...až ti přijdou....napiš mi své dojmy....

Odesláno

možná bych doporučil nesundávat folii ze zadního sklíčka, pokud nechceš, aby se ti poškrábalo tím jak se mezi řemínek dostávají nečistoty.

Odesláno

To jsem ani nevedel ze by mely mit pruhledne zadni sklicko, uvidime, na internetovych strankach se o tom nezminuji. (Jmenuji se Komandirskie) Rano jsem volal na postu, uz je maji "v aute" tak zitra rano je pobezim zcerstva vyzvednout. Vybiral jsem z katalogu Vostok-Europe peclive, puvodne jsem si myslel na modely typu K3, bohuzel vzhledem k "utlosti" meho zapesti mi prisly velmi masivni, vim ze se velke hodinky nosi ale prislo mi to prilis. Cena techto Komandirskich se mi nezda velka abych to nerisknul, pokud budu prijemne prekvapen budu jedine rad! Jejich design se mi libi a prijde mi prijemne "retro", dokonce jsem si ve photoshopu narychlo odrizl tu sirokou podlozku pod paskem abych ziskal dojem jak by mohly vypadat bez ni. (Viz foto). Tak uvidime!

Nosim ted primky a la model SPORT velikosti 38 mm se quartzovym strojeckem Ronda (odchylka cca 2 sekundy za mesic), ale neni to uplne ono! Tak se na mechaniku moc tesim (naposledy byla na zakladni skole u SPORT II). Myslim ze se zacinam pocitat k obetem tohoto fora, nejhosri je ze zacinam pokukovat jeste po nejakych SEIKACH .... :)

Odesláno

S tim sirokym paskem vypadaji lepe, nesundaval bych ho. Sam jsem se nad nema take zamyslel, v dobe meho mladi byla "podlozka" pod hodinkama klasika a maldi jsem mel stastne, takze mi to navodilo atmosferu psani ukolu o prestavce atp.

Odesláno

Jo tak to jsem se prepsal, proskleny dynko skutecne nemaj... Jo komandirskie a siroky tah patri proste dohromady.

Odesláno

To PanzerBear: myslim si, že tá "podložka" bola skôr kvôli tomu, aby sa neničilo potom to pochrómované mosadzné púzdro, ale je možné, že sa mýlim. :)

Odesláno

No jo uz je mam na ruce! Jsem vsechno jen ne zklamany! Malem jsem vyjel rano ze silnice, porad je pozoruji :)

Prvni dojmy: robustni robustni a robustni pekny kus hodinek, uvidime jak pujdou presene ale nejak na tom u mechaniky nebaziruji, pokud to bude v toleranci vyrobce, mne to staci. Ta podlozka pod paskem je sice ponekud "reznicka" ale nosi se to moc prijemne, i na velmi lehke utazeni pasku se hodinky na ruce nehnou - vetsi treci plocha. Urcite ji tam necham, i kdyz si myslim ze kdybych mel vetsi zapesti, vypadalo by to jeste lepe. Zpracovani - nenasel jsem chybicku, ten reminek je asi hodne nadprumerna zalezitost. (Ma i specialni ventilovaci system otvoru z boku a zespoda...) Nite v reminku jsou modre - koresponduji s barvou vterinovky, moc hezke! Kdyz je srovnam s primkami co take vlastnim (s quartzem ronda a designem ala prim sport) tak co se tyka provedeni tak rusove vedou o mnoho delek :) ty hodinky jsou proste dotazene! Mam pocit jen ze primky vice sviti ve tme, ale ne o moc, navic jim sviti jen rucicky, kdezto vostokum rucky i cela cisla.

Jsem zatim opravdu velmi spokojen!

Odesláno

Kde si objednaval? Mohl bys udelat fotku, jak vypadaji na ruce? Moc se mi libi...

Je videt, ze ti doopravdy udelaly radost - a o to jde ;)

Odesláno

Koupeno na azwatch.cz

Ted uz je tam nemaji, ty moje byly asi posledni, ale maji spousty jinych a peknych modelu, vcetne rad s timto typem reminku

nemam po ruce zadny fotak, tak az nekdy ... telefonem by to bylo strasne.

Odesláno

2kamil_m - je to bezva, podělit se o radost se stejně "postiženými" viď :-)). Ať ti dlouho dělají radost. Nebo jinak - až do té doby, kdy tě hodinkovej absťák nedonutí k novým nákupům.

Odesláno

zdárek tak dneska mi došli mriya,jsou fakt skvělí,ani sem netušil jak perfektně jsou zpracované....stálo to na ně čekat,akorát jsem se chtěl zeptat,jak dlouho se zajížděj aby šli jakš takš přesně.....doufám že se nemusí natahovat

Odesláno
zdárek tak dneska mi došli mriya,jsou fakt skvělí,ani sem netušil jak perfektně jsou zpracované....stálo to na ně čekat,akorát jsem se chtěl zeptat,jak dlouho se zajížděj aby šli jakš takš přesně.....doufám že se nemusí natahovat

Kde jsi je koupil ?

Já mám také tento model, už asi půl roku, ze začátku se trochu více předcházely, ale teď se to zlepšilo a jsou OK.

Myslím, že nějaký ten měsíc to bude chtít nechat zaběhnout.

Natahovat je můžeš.....i nemusíš.......:-)

Odesláno

Presnost komandirskich: tak jeste jak je to s presnosti tech mych novych hodinek: zatim 25 sec za den se predbihaji. Nejak mi to neprijde dulezite (na rozdil od Quartz :), myslim ze bude stacit postelovat velkou rucicku 1 krat, maximalne 2 x v tydnu a na sekundovku se vykaslat. (Mimochodem jde snadno "podrzet" korunkou a nastavit presne. No a kdyz se to casem jejich chod trochu usadi, tak se samozrejme vubec zlobit nebudu.

Odesláno

zdarKde jsi je koupil ?

Já mám také tento model, už asi půl roku, ze začátku se trochu více předcházely, ale teď se to zlepšilo a jsou OK.

Myslím, že nějaký ten měsíc to bude chtít nechat zaběhnout.

Natahovat je můžeš.....i nemusíš.......:-)

ty mriya jsem koupil v www.ehodinarstvi.cz za nějakejch 3690,a byl jsem fakt příjemně překvapenej jak vypadaj ve skutečnosti....zdáárek

• po měsících...
Odesláno

Mám dva dny K-3 Submarine s modrým ciferníkem, který se mi líbí z nabídky nejvíc. Jsem naprosto spokojený. Hodinky splňují a předčí, co jsem od nich čekal.

Objednával jsem je z azwatch.cz a druhý pracovní den ráno byly u mě. Jsem příjemně překvapený, protože mi subjektivně připadají mnohem hezčí než na fotkách. Ruské hodinky udělaly v posledních letech velký pokrok v designu a zpracování, strojky jsou slušné tradičně. Ke zpracování naprosto nemám výhrady, šroubky nejsou poškrábané, ani na ciferníku ani u strojku nevidím žádný prach nebo nečistoty. Indexy i ručky svítí dost. Předbíhají se zatím asi o 20 s/den při asi 10hodinách nošení denně, jestli se ještě usadí a odchylka se zmenší, bude to výborné. Jen tmavě modrý kožený řemínek s bílým prošíváním by mohl vypadat o něco lépe, ale mám k nim i originální nerezový tah, který jim opravdu sluší. Potěší i pohledná krabička, i když ta nemá praktický význam. Poměr cena/užitná hodnota mi připadá velmi dobrý a navíc pro většinu lidí v mém okolí mají tyhle hodinky kouzlo určité exotiky, stejně jako mé ostatní ruské kousky.

Odesláno

Kolegové,

jak po delší době jste spokojeni s Vostok-Europe? (kvalita, přesnost,zpracování...). Vypadá to, že dostanu dárek k *, tak abych se měl na co těšit. Díky za info :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...