tyfo Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Můžeš dát prosím tě odkaz, kde jsi je kupoval? Díky. Tak vikhra byl rychlejsi prave od tohoto prodejce jsem to kupoval a dnes mi od nej prisla tato odpoved na upozorneni ze poslal spatnou barvu: Hello, i am sorry about that. We found out that we sent a wrong color to you. Would you accept 50% off on the clock price for our apologize? Thanks, Angus Ja to pochopil ze mi na ne da 50% slevu jako omluvu a zda s tim souhlasim. moje anglictina neni nic moc tak prosim nekoho znalejsiho o potvrzeni. Dik
ricous Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) tyfo: Jo, vypadá to, že by ti poslal půlky zpátky. Jinak jsem ženě ukázal i stříbrné a vypadá to, že zvítězily nad černí. Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem ricous
jnm Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 2 jnm : V cesku jsem je predtim nenasel, nadruhou stranu usetrenych 13 stovek take neni k zahozeni. To je jasný, jen jsem reagoval na dotaz ohledně jejich hlučnosti, což se zpravidla přes eBay checkuje dost těžko
sureshot Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 http://www.beautifullife.info/industrial-d...ock-collection/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se