honza71 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 dneska jsem na ně (gaastra) narazil v Metropoli na Zličíně (krámek kousek od fontány, maj to napůl s Tommy Hilf.) Dík, už to nějakou dobu vím.
Stephan Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Kdyby jste nekdo nahodou kupovali neco od T.M.Lewin tak bych se rad pripojil k objednavce. Chtel bych od nich jeden svetr, ale pri cene 35 liber za svetr mi prijde platit 15 liber postovny jako vyhazovani penez (cast postovneho bych samozrejme zaplatil). Nejlepsi by bylo kdyby to byl nekdo z Brna (jinak by to bylo asi zbytecne slozity). Kdyztak se mi ozvete do PM. Pokud mate nejaky jine tipy na svetry v podobne cenove relaci, tak je jenom privitam. Idealne eshopy, protoze opravdu nerad chodim nakupovat do kamennych obchodu. Ceny jsou podle me casto uplne mimo (alespon pred dvouma rokama kdy jsem byl naposledy v obchode byly) nebo je mizerna kvalita. Kdyz nesezenu nic na netu, tak zkusim zajit do peek and cloppenburg v brne, snad se to uz zlepsilo. 1 1
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Chlapi poraďte nějakou značku, která je kvalitní a má střih, nápad, provedení. Prostě to není bavlněný pytel. Na G star už jsem starý, ZU Elements je sice z mé oblíbené Napoli, ale prodejna v Praze skoro nic nemá. Poslední co mě zaujalo je PME Legend, ale nesedí mi střihově většina věcí. Potřebuju něco nového. Hlavně ne Lacoste, Hilfinger apod. Pokud o něčem super po Evropě víte, dejte prosím vědět. Díky.
Donuts Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Chlapi poraďte nějakou značku, která je kvalitní a má střih, nápad, provedení. Prostě to není bavlněný pytel. Na G star už jsem starý, ZU Elements je sice z mé oblíbené Napoli, ale prodejna v Praze skoro nic nemá. Poslední co mě zaujalo je PME Legend, ale nesedí mi střihově většina věcí. Potřebuju něco nového. Hlavně ne Lacoste, Hilfinger apod. Pokud o něčem super po Evropě víte, dejte prosím vědět. Díky. Gaastra?
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Zkus Marlboro Classics, v Novém Smíchově na Andělu mají asi největší výběr a nejlepší ceny.
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 ... Hilfinger ...Doufám, že ses jen překlepl ... Dnes už je dobrých a poměrně kvalitních značek tolik, že už to pomalu ani nemá cenu řešit ... Dříve býval jen Diesel a Marlboro Classics ... Už to tady v diskuzi padlo, jednomu vyhovuje Camel Active, druhému Bushman, třetímu Marc O´Polo a nebo další značky z druhého spektra ... Všechno je to na jedno brdo, jedno, jestli tam máš krokodýla, žraloka, nápis Boss nebo nic ... Každému dle jeho preferencí a už toho tady padlo celkem dost ... Jeden můj obchodní partner vozil z Číny košile cca za 250,- Kč přímo pro Bushmana, kde pak na to přišívali své cedulky a následně na krámě to bylo za více než 1.600,- Kč ... Je pravda, že s nimi měl celkem problém, co se týče kvalitativních požadavků a parametrů, ale pořád se jim vyplácelo to nechat na něm a jeho pak drbali o každou korunu ... Na druhou stranu on byl rád, že to od něj brali, ale to bylo jen pár let, než si našli někoho jiného ...
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Gaastra? Nevypadá to zle, tady by se asi něco vybrat dalo. Díky. Zkus Marlboro Classics, v Novém Smíchově na Andělu mají asi největší výběr a nejlepší ceny. Ne ne, Marlboro, Camel, Bush... to není můj styl ... Díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 A co máš proti Hilfiger? Jejich košile a polo trika považuju za jedny z lepších.
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Doufám, že ses jen překlepl ... Dnes už je dobrých a poměrně kvalitních značek tolik, že už to pomalu ani nemá cenu řešit ... Dříve býval jen Diesel a Marlboro Classics ... Už to tady v diskuzi padlo, jednomu vyhovuje Camel Active, druhému Bushman, třetímu Marc O´Polo a nebo další značky z druhého spektra ... Všechno je to na jedno brdo, jedno, jestli tam máš krokodýla, žraloka, nápis Boss nebo nic ... Každému dle jeho preferencí a už toho tady padlo celkem dost ... Jeden můj obchodní partner vozil z Číny košile cca za 250,- Kč přímo pro Bushmana, kde pak na to přišívali své cedulky a následně na krámě to bylo za více než 1.600,- Kč ... Je pravda, že s nimi měl celkem problém, co se týče kvalitativních požadavků a parametrů, ale pořád se jim vyplácelo to nechat na něm a jeho pak drbali o každou korunu ... Na druhou stranu on byl rád, že to od něj brali, ale to bylo jen pár let, než si našli někoho jiného ... Hele nepřeklepl, netuším jak se to píše:-) Ta značka jde mimo mě. Nechci nic usedlýho, něco co má střih dynamiku, charisma, nápad... :-) Jo a kdybyste věděli o něčem s nárameníkama tak by to bylo geniální:-)
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 A co máš proti Hilfiger? Jejich košile a polo trika považuju za jedny z lepších. Nevím, možná to mám od té doby co jsem v jednom obchodě viděl jejich triko za 5000 a v tom samém obchodě to samé triko s jinou etiketou za 600. Navíc nemám rád tyhle trendy, všichni řeknou Hilf.. Lacoste, Ti bohatší La Martinu (která sice občas umí, ale na rovinu, polo triko za 6000 co se začne po druhým praní rozpadat nechci, toť alespoň má dosavadní zkušenost s LA M, v růžovém tričku LA M alespoň teď spím:-)).
Skalamander Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nevím, možná to mám od té doby co jsem v jednom obchodě viděl jejich triko za 5000 a v tom samém obchodě to samé triko s jinou etiketou za 600. Navíc nemám rád tyhle trendy, všichni řeknou Hilf.. Lacoste, Ti bohatší La Martinu (která sice občas umí, ale na rovinu, polo triko za 6000 co se začne po druhým praní rozpadat nechci, toť alespoň má dosavadní zkušenost s LA M, v růžovém tričku LA M alespoň teď spím:-)). S tím naprosto souhlasím. Mi TH sám o sobě nevadí, ale vadí mi, jak je u nás prezentován a jak je na něm rýžováno. Všude jinde ve světě je to levné oblečení za pár šušní, ale u nás se trička prodávají za tisíce. Ale když to tady hejskové kupujou, tak by asi byli blbí, kdyby prodávali levněji. O La Martina nemluvím, teď jsem se byl v jejich koutku ve Van Graaf podívat a málem jsem upadnul. Křivě našitá loga, nedotažené/přetažené stehy, lezoucí nitě....
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 S tím naprosto souhlasím. Mi TH sám o sobě nevadí, ale vadí mi, jak je u nás prezentován a jak je na něm rýžováno. Všude jinde ve světě je to levné oblečení za pár šušní, ale u nás se trička prodávají za tisíce. Ale když to tady hejskové kupujou, tak by asi byli blbí, kdyby prodávali levněji. O La Martina nemluvím, teď jsem se byl v jejich koutku ve Van Graaf podívat a málem jsem upadnul. Křivě našitá loga, nedotažené/přetažené stehy, lezoucí nitě.... To víceméně koresponduje s tím, co jsem napsal o pár příspěvků výše ...
vanderB. Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nigel Cabourn, Penfield, Barbour, Stone island, CP company, MA. Strum,
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nigel Cabourn, Penfield, Barbour, Stone island, CP company, MA. Strum, Díky. Ani jedno není můj styl. Chci něco více fashiooonnn
azazelo Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Od Marlbora mám svetr už pár let a nemá chybu. Co se týče polo triček od Hilfigera, nejlepší je řada "Hilfiger Denim", ultrapevnej materiál, o dost lepší než běžný hilfiger, nebo lacoste pola. Pouze jsou menší- L odpovídá M atd.
911 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Chci něco více fashiooonnn a čo si predstavuješ pod takým pojmom "fashiooonnn"
vanderB. Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 a čo si predstavuješ pod takým pojmom "fashiooonnn" taky jsem přemjšlel, co to je...snad ne nějaký "otrhance" a la Aberocrombie...
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 a čo si predstavuješ pod takým pojmom "fashiooonnn" :-) No toť otázka. Když projdu centra, talk je všechno oblečení jak přes kopírák a to co mu shodně chybí jje střih. Samej pytel. Mám rád hadry kde je střih a k tomu si s tím někdo vyhrál, tzn, kapsičky, švy, nášivky apod. Proto říkám kdysi jsem nosil třeba ten uvedený G-Star a ZU Elements. Jenže na G- Star už jsem starej (35).
911 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 tak zkus gaastra, nautica, dunhill, gant, rugby od RL nebo zkus zajit v Praze do rytirske ulice, tam je Jozef Slobooda
Mike-72 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Na to Gaastru jsem koukal , tam se teoreticky něco málo dá vybrat. Mám rád italský věci, jenže italové si jedou na svých zapadlých návrhářích a narazí na ně člověk jen omylem. Třeba Antony Morato je výjimkou, že je na netu a asi dneska už slavnější (taky jdou kolekce dolů:-( a krámy nejbližší v německu. V létě jsem prošel půku Milána našel prd, nakonec jsem se oblíknul v "posraným" Bibione, kde jsou asi dva krámky, které se snaží a natahnou vždy pár kousků od různých méně známých návrhářů a napálej ceny, jenže zpětně je nedohledáš, max. že má sídlo u Milána.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se