Návštěvník Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 (upraveno) No však v názvu vlákna je oblečení pro chlapy v uvozovkách..rozuměj šampony, metrouše... moje módní ikona dělám něco špatně? slipy a ponožky Jitex, botasky prestige, rifle prekon a yukon, flanelka košile, svetr s jeleny (norský vzor), plísňáková bundoška. Jsem oukej? Upraveno 31. března 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 (upraveno) správný chlap vypadá nějak takhle a ještě bych dodal, že deodorant je sprostá nadávka Upraveno 31. března 2010 uživatelem chacharoid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Hezky se to tu rozvíjí ... Když jsi u Wilvorstu, mám nějaké obleky od Dresslera a svetr od JOOP!- ten svetr byl dárek a moc potěšil... Mají tam hezké věci, vždy tam rád zavítám I když jak zde bylo již několikrát napsáno, když jdu cíleně nakupovat, jedu do Německa, lepší ceny a i výběr, řekl bych, viz. ten Eduard Dressler, v Německu najdu vždy správnou velikost.Já tam nakoupil jen pár věcí, když jsem ještě měl pocit, že je "významně značkové oblečení" nezbytné ... Dnes už vím, že to byla jen mladická nerozvážnost a vlastně, takříkajíc, hloupost a těch zbytečně vyhozených peněz ... To ale neznamená, že teď nosím plísňáče a prestižky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 (upraveno) A Ty si Snowe myslíš, že by existovala soutěž Camel Trophy a následně jejich značka oblečení bez sponzoringu od cigaret Camel? To by se ten podnik mohl třeba jmenovat Donkey Trophy. Myslím si, že se asi nepochopíme. Trophy prostě vyrábělo jiné věci než Activ, lepší, o tom tady pořád vedu řeč, chápeš ? Je úplně jedno kdo to sponzoroval o to nejde, jedná se o ten přídomek Trophy a Activ. Ty jsi zcela zjevně Trophy neznamenal, jinak by jsi prostě musel vědět o čem píšu. Edit - z toho co jsem vyčetl, že oblékáte, bylo totiž jen Trophy oblečení pro chlapy, nebyla to žádná přiblblá městská móda. Tu k nám do hor nepotřebujeme. Upraveno 31. března 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Hezky se to tu rozvíjí ... Já tam nakoupil jen pár věcí, když jsem ještě měl pocit, že je "významně značkové oblečení" nezbytné ... Dnes už vím, že to byla jen mladická nerozvážnost a vlastně, takříkajíc, hloupost a těch zbytečně vyhozených peněz ... To ale neznamená, že teď nosím plísňáče a prestižky ... Tak každý měl období, kdy měl pocit, že ta značka je nezbytná. Já jsem jistou dobu nakupoval obleky boss a myslel jsem, že jsem na vrcholu (dnes nechápu na jakém), poté jsem zkusil Dresslera a krejčího v Thajsku a upřímně řečeno mám nejraději ty obleky z Thajska. Co mi zůstává jako značová uchylka jsou tedy pola a světříky s krokodýlem, takže pola a svetříky přibývají... No a nezanevřu na Camel, konec konců ho mám za nákupku, ale i kdybych neměl, stejně jako krokodýl mi sednul a nemusím ho už ani zkoušet Všechno má nějakou značku, podle té se zboží rozlišuje a zákazník ho hledá. Poslední dobou jsem se uklidnil a hledám kvalitu a pohodlí, takže chodím k ověřenému a nosím to, co mám rád. Řekl bych to takhle, dříve jsem hledal značky, abych je měl pro jiné, nyní je mám pro sebe a na okolí kašlu. Nechodím ani jako komediant, ani jako šamponek. Mám rád elegantní modu (různé kalhoty, od těch s pukem, až po jeanssy a košilky, pola, svetříky, sačko a poslední dopbou více a více oblek). Kam se to ale hrabe na léto, když se jdu se psama v bermudách, tílku a v sandálech vykoupat do rybníku Jinak letos si chci dát ušít obleky na míru, cena se neliší mnoho od konfekce a jak mám vyzkoušeno z Thajska, padnou perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 S obleky na míru z Thajska máme v rodině taky zkušenost, tchán s tchýní byli asi před deseti rokama v Thajsku, nechali si ušít pánský oblek a dámský kostým z takovýho stříbrnýho supernemačkavýho voduodpuzujícího hedvábnýho matroše, když si to voblíkli, tak vypadali jak kosmonauti . Pak tchán trochu přibral a když si na dvoře dřepnul, tak ty kalhoty prdly na zadku a to byl konec thajskýho obleku. Tchýni se snažím moc nesledovat , ale mám pocit, že to taky často nenosí. Na prohlídku Space Center by ale byly super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 S obleky na míru z Thajska máme v rodině taky zkušenost, tchán s tchýní byli asi před deseti rokama v Thajsku, nechali si ušít pánský oblek a dámský kostým z takovýho stříbrnýho supernemačkavýho voduodpuzujícího hedvábnýho matroše, když si to voblíkli, tak vypadali jak kosmonauti . Pak tchán trochu přibral a když si na dvoře dřepnul, tak ty kalhoty prdly na zadku a to byl konec thajskýho obleku. Tchýni se snažím moc nesledovat , ale mám pocit, že to taky často nenosí. Na prohlídku Space Center by ale byly super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Cottonfield je velmi smpatický Chci se vás ještě zeptat na zkušenosti s Hilfigrem, nic od něj nemám, ale přátelé na něj poslední dobou nadávají...? Kamarádka nosí Hilfiger a není spokojená. Kalhoty jí po prvním vyprání pustily barvu a vypadají jako z tržnice. Já preferuji Gant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Myslím si, že se asi nepochopíme. Trophy prostě vyrábělo jiné věci než Activ, lepší, o tom tady pořád vedu řeč, chápeš ? Je úplně jedno kdo to sponzoroval o to nejde, jedná se o ten přídomek Trophy a Activ. Ty jsi zcela zjevně Trophy neznamenal, jinak by jsi prostě musel vědět o čem píšu. Edit - z toho co jsem vyčetl, že oblékáte, bylo totiž jen Trophy oblečení pro chlapy, nebyla to žádná přiblblá městská móda. Tu k nám do hor nepotřebujeme. Asi se nepochopíme, máš pravdu. Pár věcí(košil a triček od staré řady mám ve skříni), chápu i ten odklon od ryze machistického stylu k příměstskému(starý Camel a nový Active), jestli Trophy věci byly lepší, je názor subjektivní. A pořád si myslím jedno. Bez cigaret Camel by nebylo Camel Trophy, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 moje módní ikona dělám něco špatně? slipy a ponožky Jitex, botasky prestige, rifle prekon a yukon, flanelka košile, svetr s jeleny (norský vzor), plísňáková bundoška. Jsem oukej? Nejen modní ikona, ale vy jste si i podobní! Ale hochu na yukony mi nesahej, to byly svého času skvělý rifle. A protože jsem z městečka, kde stále frčí výroba tvých oblíbených bot, tak když mi prozradíš velikost své "nožky", tak ti je vezmu na sraz... ty z retro edice http://www.botas.cz/produkty/retro/classic-66-s3552354 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Nejen modní ikona, ale vy jste si i podobní! Ale hochu na yukony mi nesahej, to byly svého času skvělý rifle. A protože jsem z městečka, kde stále frčí výroba tvých oblíbených bot, tak když mi prozradíš velikost své "nožky", tak ti je vezmu na sraz... ty z retro edice http://www.botas.cz/produkty/retro/classic-66-s3552354 Von má víc vlasů Botasky z retro edice si chci pořídit, beze srandy. Jen si nejsem jistej, jestli jsou takto cool boty k mému věku ještě patřičný. Ani nemám doplňující outfit, ale jsou sqělý. Na yukony ti šahat nebudu, zvlášť když je budeš mít na sobě. Na to se spolehni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Von má víc vlasů Botasky z retro edice si chci pořídit, beze srandy. Jen si nejsem jistej, jestli jsou takto cool boty k mému věku ještě patřičný. Ani nemám doplňující outfit, ale jsou sqělý. Na yukony ti šahat nebudu, zvlášť když je budeš mít na sobě. Na to se spolehni Tak to je jasný že mi na ně nebudeš šahat fyzicky, ale obávám se, že yukon už neseženu...i když jak znám svou matku, tak ty co jsem nosil někde doma má Retro botas se k tobě určitě hodí. Dělají je v několika barevných variacích a na běžné nošení dobrý. Taky je mají u Bati, ale lépe koupit přímo u zdroje. A při té příležitosti by jsi se mohl stavit na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Ale hochu na yukony mi nesahej, to byly svého času skvělý rifle. Co je yukon? Nějaká puška? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Co je yukon? Nějaká puška? legendární rifle z Maďarska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Von má víc vlasů Botasky z retro edice si chci pořídit, beze srandy. Jen si nejsem jistej, jestli jsou takto cool boty k mému věku ještě patřičný. Ani nemám doplňující outfit, ale jsou sqělý. Na yukony ti šahat nebudu, zvlášť když je budeš mít na sobě. Na to se spolehni Ela Bundu miluju! Botasky můžeš úplně v pohodě i v našem věku... sám mám tyhle a třeba Marosh mi na záchodě řekl, že mi sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 QUOTE(Roman I. @ 1.4.2010 - 21:52) 411322[/snapback]legendární rifle z Maďarska...Ale rifle je puška! Chtěl jsi napsat legendární džíny z Maďarska. Nebo ne?QUOTE(pete @ 1.4.2010 - 1:43) 410861[/snapback]...na yukony mi nesahej, to byly svého času skvělý rifle. To je jako bych napsal, že Primky byly svýho času skvělý rolexy nebo že boty Prestige byly svýho času skvělý botasky nebo že instantní káva Jacobs Kronung je skvělý neskafe nebo že polévkové koření Vitana je skvělý magi. Tyhle výrazy nesnáším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 (upraveno) Ale rifle je puška! Chtěl jsi napsat legendární džíny z Maďarska. Nebo ne? To je jako bych napsal, že Primky byly svýho času skvělý rolexy nebo že boty Prestige byly svýho času skvělý botasky nebo že instantní káva Jacobs Kronung je skvělý neskafe nebo že polévkové koření Vitana je skvělý magi. Tyhle výrazy nesnáším! Jsi nějak citlivej, a zrovna tobě by slušely Jak prestige tak yukony... Edit http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1 Upraveno 1. dubna 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Botasky můžeš úplně v pohodě i v našem věku... sám mám tyhle a třeba Marosh mi na záchodě řekl, že mi sedí Ty seš odbržděnej narcis. Na to nemám. A Marosh ti na záchodě řek, že ti sedí. No furt lepší než kdyby řek že ti stojí. Ale rifle je puška! Chtěl jsi napsat legendární džíny z Maďarska. Nebo ne? To je jako bych napsal, že Primky byly svýho času skvělý rolexy nebo že boty Prestige byly svýho času skvělý botasky nebo že instantní káva Jacobs Kronung je skvělý neskafe nebo že polévkové koření Vitana je skvělý magi. Tyhle výrazy nesnáším! nepruď, dal sem si šampáňo z moravy a sem v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Když oblečení pro chlapy, tak bunda M65 http://www.surplus-shop.de/start.php?wrkfl...grp=17〈=2 V zimě do práce ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Tak abych neprudil a nebyl off topic. Hodně oblečení si kupuju tady, taky tady a v obchodních řetězcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se